Υ.Γ. Πάντως Peter, δίνεις μια διαφορετική οπτική στην αλλαγή περιβάλλοντος. Στα σχολικά μου χρόνια το παρουσίαζαν ως τιμωρία
Για να τα κανουμε λιανα ομως γιατι η ζωη δεν ειναι οι φωτογραφιες του τι τρως στο Instagram:
Οταν πηγες Αυστρια και τραβηξες και την οικογένεια μαζι ηξερες οτι ηθελες να γινεις πεταλουδιτσα που θα πηγαινει εκει που την πληρωνουν περισσότερα κανοντας καριερα; Για μενα η απαντηση ειναι ναι γιατι αλλιως δεν θε ειχες εκμηδενισει το μελλον των παιδιων σου εκει κρατώντας τα μακρια απο την τοπικη κοινωνία.
Αν πηγαινες Αυστρια γιατι ηθελες η οικογένειά σου να εχει ενα καλυτερο μέλλον θα ειχες ασχοληθη με την ενσωματωση σου, αυτην της γυναικας και των παιδιων σου.
Δεν το εκανες.
Τωρα τους λες δεν παμε Βέλγιο που και εκει δεν μιλατε καμια απο τις τοπικες γλώσσες γιατι με πληρωνουν παραπάνω;
Τι να πω, χαρας το κουράγιο τους, πρεπει να το αξιζεις.
Τελος χαρας και το κουραγιο του ΝΑΤΟ που σου εκανε προταση και εσυ τους εχεις στο περίμενε κανα δυο μηγες να το σκεφτεις. Πρεπει να υπαρχει τεραστιο personnel shortage στο Βελγιο και να κρέμονται απο την αποφαση σου.
Λες και σου φαγε τη γκομενα κάνεις. :D
< >
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
https://jimmuclarku.blogspot.com/
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
JimClark έγραψε:Δοκιμάζω ένα ρούμι εδώ του χοστ, λέω με μισό ποτηράκι το έχασα εντελώς...hahahaha!
Είχα ανοίξει να ποστάρω και στα δύο θέματα, μετά ήρθαν παιδιά, βγήκα από το δωμάτιο, ξαναμπήκα κ άρχισα να γράφω και ξεχαρμάνιασα σε λάθος τόπικ! Ας το μετακινήσει κάποιος αν μπορεί!
Μη γελάτε, έχετε δοκιμάσει να ποστάρετε κρατώντας με το ένα χέρι τον μικρό και με το άλλο γράφοντας και σβήνοντας όσα πατάει αυτός;! Κάπως έτσι!
< >
When the going gets tough, the tough get going
Κοινώς, το τι κάνει ο καθένας στην ζωή του και στην οικογένειά του, δεν είναι δουλειά μας.-
Μόνον αν υποπτευόμασταν πως κάποιος είχε κακοποιητική συμπεριφορά, θα έπρεπε να παρέμβουμε. Για να βοηθήσουμε τους αδύναμους και μόνον προφανώς, όχι για κουτσομπολιό. Στα υπόλοιπα, τα "εν οίκω μη εν δήμω" όπως λένε και στο χωριό μου.
ΥΓ: Αν ο kilomeater θέλει να επέμβουν οι συντονιστές στα παραπάνω, προφανώς δεν υπάρχει αντίρρηση και μπορώ να το κάνω και εγώ. Αυτό ισχύει εννοείται και για οποιονδήποτε άλλο θεωρεί πως θίγεται με παρόμοιο τρόπο.
Εγω εξηγώ τι σημαινει expat, αν καποιος θελει να με διαψευσει ιδου το βημα για να το κανει.
Τα προσωπικά του λοιπον δημοσιευσε ο ιδιος ζητώντας γνωμες. Ο καθενας λεει τι γνωμη του, μπραβο κιλο τι ωραια, οχι κιλο μην το κανεις, βρεχει στις Βρυξέλλες και αλλες ανουσιες ανοησιες.
Το προβλημα ειναι οτι η αληθεια ποναει.....
Ακόμη και αληθινά 100% λοιπόν να ήταν αυτά που είπες, απλούστατα δεν θα έπρεπε να τα πεις, γιατί απλούστατα δεν ρωτήθηκες για κάτι τέτοιο.