Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
harpymonk έγραψε:

Οπως συχνα ετσι και τωρα "Ξεχασες" μια λεπτομέρεια, το οτι "εσεις" ειστε ειδικη περίπτωση με ειδικο φορολογικό καθεστώς. Τετοιες λεπτομέρειες στον δικο μου τομεα κοστιζουν γρηγορα αρκετες δεκαδες εκατομμύρια € οποτε δυστυχώς το συμβολαιο σου δεν ανανεώνεται. :(
Και ναι πιστευω το generic web page περισσότερο απο εσενα, sorry. :whistlink:

Έχεις δίκιο , το ξέχασα βέβαια
Γιατί είναι δυνατόν freelancer εγγεγραμμένος στο επαγγελματικό μητρώο χώρας να είναι και αφορολόγητος
Την άλλη φορά που θα φέρω κάποιον θα συμβουλευτώ την ιστοσελίδα που έβαλες να του βγάλω το μισθό του και τα μικτά/καθαρά
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
harpymonk έγραψε:Τελικά εισαι λογιστήριο δηλαδή, βγάζεις μισθούς...
Οχι αλλά για να δεχθεί να έρθει από τη Χ χώρα να δουλέψει στο project μου πρέπει να ξέρει τι θα πάρει .
Θα τους δίνω το λινκ από εδώ και πέρα μη χάνω την ώρα μου
Άβαταρ μέλους
By markvag
Chris έγραψε:Να ρωτησω αν προσπαθει καμια εταιρεια/οργανισμος να κανει και το hr 50/50 που ειναι παντου μονο γυναικες, ή θα με πειτε σεξιστη? :lol:

Εμείς το έχουμε. :lol: :lol: Προϊστάμενος άντρας, υφιστάμενος γυναίκα. :lol:

Στα λατομεία και στο εργοστάσιο επίσης άρχισαν να παίρνουν και γυναίκες, χειριστές μηχανημάτων, σκαλιστές, κτλ.

GTS έγραψε:
Περα απο οτι στην Αγγλια οτι Αγγλικα και να μιλας μια απο τα ιδια ειναι.

Ακριβώς! :lol: :lol:

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#721993 Kilo φαίνεσαι ψιλό αποφασισμένος για την αλλαγή. Εκτός από την πρόταση που έχεις τώρα για τις Βρυξέλλες, πιστεύεις ότι δεν θα βρεις κάτι αντίστοιχο το επόμενο διάστημα, αν παραμείνεις στην Βιένη; Η οικογένεια τι γνώμη έχει για όλο αυτό; Είναι θετική στην ιδέα της μετακόμισης;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
axel12p έγραψε:Eκτός από την πρόταση που έχεις τώρα για τις Βρυξέλλες, πιστεύεις ότι δεν θα βρεις κάτι αντίστοιχο το επόμενο διάστημα, αν παραμείνεις στην Βιένη; Η οικογένεια τι γνώμη έχει για όλο αυτό; Είναι θετική στην ιδέα της μετακόμισης;

Καλή ερώτηση αλλα η απάντηση ειναι πολύ μεγάλη με πολύ πληροφορία και δεν εχω ορεξη να ξαναπερασω τα παραπάνω .
Μιας και εγραψα ηδη για Βρυξέλλες οταν οριστικοποιηθει το θεμα, με τον ενα η άλλο τροπο, θα δωσω ενα closure
Άβαταρ μέλους
By bill33
KiloMeater έγραψε:
axel12p έγραψε:Eκτός από την πρόταση που έχεις τώρα για τις Βρυξέλλες, πιστεύεις ότι δεν θα βρεις κάτι αντίστοιχο το επόμενο διάστημα, αν παραμείνεις στην Βιένη; Η οικογένεια τι γνώμη έχει για όλο αυτό; Είναι θετική στην ιδέα της μετακόμισης;

Καλή ερώτηση αλλα η απάντηση ειναι πολύ μεγάλη με πολύ πληροφορία και δεν εχω ορεξη να ξαναπερασω τα παραπάνω .
Μιας και εγραψα ηδη για Βρυξέλλες οταν οριστικοποιηθει το θεμα, με τον ενα η άλλο τροπο, θα δωσω ενα closure

Καλή τύχη σε ότι αποφασίσεις.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
KiloMeater έγραψε:

Και δεν έχεις και άδικο... :(
Δυστυχώς από τέτοιες συμπεριφορές χάνει την αξία του το forum.

Σε κάθε περίπτωση, όπως είπε και ο bill, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξεις!
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#722061 Εγω πάντως ζηλεύω kilo.
Ωραία διλήμματα και καλη φαση σε αυτους τους οργανισμους με τα προνόμια τους και μπόνους να ασχολεισαι με κάτι που γουσταρεις.

Το πτυχίο σου είναι απο ΣΗΜΜΥ?

Ήθελα και γω κάποια στιγμη να κάνω το βήμα για εξωτερικό για το yolo της υποθεσης, αλλά κολωσα.

< >
Άβαταρ μέλους
By harpymonk
kovathe έγραψε:Εγω πάντως ζηλεύω kilo.
Ωραία διλήμματα και καλη φαση σε αυτους τους οργανισμους με τα προνόμια τους και μπόνους να ασχολεισαι με κάτι που γουσταρεις.

Το πτυχίο σου είναι απο ΣΗΜΜΥ?

Ήθελα και γω κάποια στιγμη να κάνω το βήμα για εξωτερικό για το yolo της υποθεσης, αλλά κολωσα.

< >

Να ζηλεύεις και παιδια κιλο (που μεγαλωνουν απομονομενα) καθως και γυναικα κιλο (στη κουζινα για greek mousaka). Ολα αυτα για "καριερα" κιλο. Ελπιζω καποια μερα να τους αναγνωρισει τις θυσίες που εκαναν για κιλο. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
harpymonk έγραψε:
Να ζηλεύεις και παιδια κιλο (που μεγαλωνουν απομονομενα) καθως και γυναικα κιλο (στη κουζινα για greek mousaka). Ολα αυτα για "καριερα" κιλο. Ελπιζω καποια μερα να τους αναγνωρισει τις θυσίες που εκαναν για κιλο. :metalo:

Η ακλόνητη αυτοπεποίθηση του ignorant δεν παύει να με εντυπωσιάζει ποτέ . Είμαι πεπεισμένος ότι τα πιστεύεις αυτά που γράφεις όπως πχ για την οικογένεια κάποιου για την οποία δεν ξέρεις το παραμικρό .
Καμία φορά τη ζηλεύω αυτήν την άνεση χωρίς καμία αναστολή να μπορεις να γραφεις/λες ότι σου κατέβει
Άβαταρ μέλους
By harpymonk
KiloMeater έγραψε:
harpymonk έγραψε:

Η ακλόνητη αυτοπεποίθηση του ignorant δεν παύει να με εντυπωσιάζει ποτέ . Είμαι πεπεισμένος ότι τα πιστεύεις αυτά που γράφεις όπως πχ για την οικογένεια κάποιου για την οποία δεν ξέρεις το παραμικρό .
Καμία φορά τη ζηλεύω αυτήν την άνεση χωρίς καμία αναστολή να μπορεις να γραφεις/λες ότι σου κατέβει

Αν ειναι αλλιως μπορεις να πεις πχ:
- Τα παιδια δεν ειναι απομονομενα και εμαθαν την Αυστιακη διαλεκτο τοσα χρρονια ευκολα γιατι ξεκινησαν νεα και εχουν πολλες παρεες με ντοπια παιδια
- Η γυναικα κανει τα ταδε για το εαυτο της και οχι μονο greek gyros from the UN supermarket
κοκ
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#722079 Kilomeater προχώρα όπως θέλει η καρδιά σου, είμαι σίγουρος ότι νοιάζεσαι για την οικογένειά σου και όποια επιλογή κάνεις, καλή θα είναι...

σου μιλώ εγώ που έχω πάει σε 7 σχολεία, 3 δημοτικά, 3 γυμνάσια και 1 λύκειο. στο τέλος στο πανεπιστήμιο είχα τους περισσότερους φίλους από όλους :lol:
στη σχολή είχα συμμαθητές από κάθε γυμνάσιο που πέρασα :lol: όλα λύνονται.

όσον αφορά τις φιλίες, ο καθένας όπως τον βολεύει. στο τέλος δυστυχώς καταλήγουμε να κάνουμε με συναδέλφους συνήθως και να μιλούμε για τα εργασιακά...

αυτό με τη γλώσσα είναι ένα θέμα. καλό είναι τα παιδιά να μάθουν τη γλώσσα... αν όχι, δεν πειράζει, όπως είναι γνωστό, η γλώσσα του πλανήτη είναι τα αγγλικά, το ίδιο ισχύει και στην ιατρική και παντού. εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω να μάθουν τα παιδιά μου τη γερμανική ως μητρική πριν επαναπατριστώ. και στην Ελλάδα μάλλον γερμανικό σχολείο για να τη συνεχίσουν.

Καλή απόφαση στο δίλημμά σου.