Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#721429 Όχι, δε λειτουργεί έτσι. Ο υπολογιστής ταξιδιού καταγράφει σωστά, ανεξαρτήτως καυσίμου.

Να αναφέρω λίγο τις συνθήκες: απόλυτη ευθεία όσον αφορά τα υψομετρικά, ταχύτητα 50-60 λόγω ανοιχτών στροφών και χωριών, συνεχώς 5η σχέση, η ένδειξη είχε κλειδώσει στα 4,6. Στα τελευταία δύο χιλιόμετρα της διαδρομής, απαλή κατηφόρα, 4η στο κιβώτιο, μηδενική στιγμιαία κατανάλωση, η μέση έπεσε στα 4,1.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#721465 Με τη Νίτσα, είχα μετρήσει (το trip computer δηλαδή) μέση κατανάλωση 2,3 σε μία διαδρομή... Με πολύ νορμάλ ταχύτητες και φυσικά το AC να δουλεύει.

Για τα 23χλμ που είναι η κατάβαση από το Σέλι μέχρι τη Βέροια :lol: :s_tongue :lol:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#721529 Mόλις έκανα τις πράξεις στο 23 ετών ρδελάκι μου (δεν έχω τριπ κομπιούτε καρδούλα μου), με το a/c μονίμως ανοικτό, Μαρούσι - Λέβιδι - πέριξ διαδρομές με μπόλικη Τρίπολη - Αίγιο - πέριξ διαδρομές - Βραχάτι - Άστρος έγραψα 6.3 l/100.

Τιμιότατο ΙΜΗΟ.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#721579 δεδομένου οτι κουβαλαγε και ιδιαίτερου ειδικού βάρους δικέφαλους τρικέλαφους, είναι πάρα πολύ καλό.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#721591 Στο τελευταίο ταξίδι Αθήνα Νότια Εύβοια και πάλι πίσω, με μπόλικη κίνηση, φορτωμένο σαν γαϊδούρι, με ήρεμη οδήγηση, έγραψε 7lt/100ψλμ.
Ο δείκτης της βενζίνης κουνήθηκε ελάχιστα! Μιλάμε για 340 χλμ συνολικά.
Για αυτόματο, SUV βενζίνης, το βρίσκω εξαιρετική επίδοση, ειδικά αν σκεφτείς το βάρος.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#721598 τι αμάξι?, και νότιο Εύβοια από Χαλκίδα?? ορωπο? αγ.μαρινα? στυρα? Μαρμάρι? έχει στροφηλικια κάτω από Ερέτρια προς νότο, πολύ καλή η κατανάλωση φυσικά.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By 224v
#721599 τι αμάξι?, και νότιο Εύβοια από Χαλκίδα?? ορωπο? αγ.μαρινα? στυρα? Μαρμάρι? έχει στροφηλικια κάτω από Ερέτρια προς νότο, πολύ καλή η κατανάλωση φυσικά.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#721601 Το εταιρικό T-roc 1.5TSI DSG7. Διαδρομή μέσω Χαλκίδας (και μάλιστα στο πήγαινε πήγαμε από την παλιά γέφυρα γιατί στην καινούρια γινόταν πανικός, οπότε περάσαμε και μέσα από την Χαλκίδα ουσιαστικά. Ο προορισμός ήταν κοντά στα Στύρα.
Λόγω κίνησης όλη η Εύβοια πήγε αρκετά αργά, ενώ στην εθνική πήγαινα μέχρι 130. Α, είχα και μπαγκαζιέρα επίσης! :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#721612 E, ναι, ό,τι μπορεί ο καθένας. :)
Αν μου κάνουν αναβάθμιση ποτέ σε μεγαλύτερο, με χαρά ν'αναφέρω και εκεί.
Ο πολύς κόσμος πάντως, κάτι τέτοιο έχει πλέον, δεν υπάρχουν λεφτά για κάτι καλύτερο. Μέχρι κάνα Χ1 δηλαδή να φτάσουν, οτιδήποτε άλλο δεν αγγίζεται εύκολα με τους ελληνικούς μισθούς.
Ευτυχώς που είναι δωρεάν, γιατί αν έπρεπε να το αγοράσω, κλάφτα Χαράλαμπε, στα μεταχειρισμένα θα πήγαινα.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#721620 Το εγραψα για την καταναλωση, ειναι λιγο υψωμενο Πολο ειναι οποτε παρομοιες θα ειναι και οι καταναλωσεις.

Για το οικονομικο το ερωτημα ειναι που θα βρουμε 56 χιλιαρικα να παρουμε Τεσλα ενω αντε το πολυ δινουμε 22 για αμαξια.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#721631 Σε διαστάσεις είναι πιο κοντά στο Golf παρά στο Polo νομίζω, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε.
Μόλις βρεις τρόπο για Tesla να μου τον πεις, προσωπικά ούτε 22Κ δεν έχω για αμάξι αυτή την στιγμή. Ευτυχώς που η BMW αντέχει μιας και κάνει λίγα χιλιόμετρα. Την κρατάμε όσο πάει και όσο έχω εταιρικό, εννοείται.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#721656 Tesla για ιδιώτη αυτή τη στιγμή είναι ακριβό, δεν το συζητάμε. Δεν αρκεί η επιδότηση. Μόνο μέσω εταιρείας (αγορά / leasing) όπου εμπλέκονται φορολογικά κίνητρα γίνεται πιο προσιτό.