- Ωράριο για ελεύθερη πρόσβαση ενηλίκων
- Καθαριότητα
- Ευκολία πρόσβασης στάθμευσης
- Κόστη
Για κόστη Αλίμου βρήκα το http://www.alimos.gov.gr/dimofili/dimot ... kolymvisi/
< Note >
Σε κάποια στιγμή πήγε τουαλέτα ο Τσιτσιπάς και έκανε 9 λεπτά. Στο τέλος τον ρώτησε ο μ@λ@κας δημοσιογράφος του γερμανικού καναλιού σκόπιμα σχετικά, τί έχει να πει για αυτό το διάλειμμα κι ο Γερμανορώσος με κατοικία στο Μονακό απάντησε:
«Για ορισμένους παίχτες είναι μια πραγματικότητα, είναι φυσιολογικό.
Είχα πει ότι θα είναι 10 λεπτά το διάλειμμα, έπεσα αρκετά κοντά. Προτιμώ να κερδίζω με το τέννις». Μίλησε με πολλή ειρωνία…
Ο ίδιος όμως διέκοψε κάποια στιγμή το παιχνίδι και για 10 δεύτερα άφησε το τερέν έτσι χωρίς να πει τίποτα για να πάει στη φυσούνα, είχε ναυτία και έμετο λέει… ζήτησε και τον γιατρό…
Κρίμα για τον Στέφανο. Στο τρίτο σετ κρέμασε πολύ η απόδοση, ανέβηκε κι ο Zverev βέβαια. Έχει ταλέντο αλλά θέλει να δουλέψει τουλάχιστον σε δύο τομείς. Διάρκεια -δύναμη (του Zverev τα πρώτα σερβίς ήταν περί τα 10% πιο γρήγορα, περίπου 10 μίλια διαφορά) και να πήξει το μυαλό του. Γιατί με κάτι δηλώσεις τύπου Harrods και εμβόλιο (γιατί το θίγει το θέμα δημόσια, δεν κατάλαβα) δείχνει πως τη γλώσσα δεν την προλαβαίνει…
< >
When the going gets tough, the tough get going
PeterPan έγραψε:Έχει ταλέντο αλλά θέλει να δουλέψει τουλάχιστον σε δύο τομείς. Διάρκεια -δύναμη (του Zverev τα πρώτα σερβίς ήταν περί τα 10% πιο γρήγορα, περίπου 10 μίλια διαφορά) και να πήξει το μυαλό του. Γιατί με κάτι δηλώσεις
έχει ταλέντο
-αλλά #1
-αλλά #2
-αλλά #3
https://jimmuclarku.blogspot.com/
Το κυριότερο είναι πως μέσα σε 1 λεπτό έχω το μηχάνημα έτοιμο. Βάζω μουσικούλα και ξεκινώ. Και ας βρέχει-χιονίζει έξω.
Σήμερα έφτασα 40 λεπτά σε ένταση 4/5. Η δεύτερη φορά που το προσπαθώ. Από τις καλύτερες αγορές…
< >
(40 λεπτά ρε μπαγάσα;; ούτε κατά διάνοια δε φτάνω τόσο μακριά! Μπράβο!)
Σε αναμονή του squat rack και του πάγκου.

Τα ελαστικά tiles είναι από παιδική χαρά που άλλαξαν πάτωμα και τα είχαν πετάξει!
Σχεδόν 10 πόντους πάχος, απορροφάνε κραδασμούς τέλεια.
< >
Μεχρι κανα χιλιάρικο τι πάιζει;
(Αυτες με τον νερο είναι καλύτερες απο οτι κατάλαβα)
Δεν είναι καλύτερες οι του νερού. Είναι απλά πιο αθόρυβες και "γαλήνιες" στη χρήση.
Δες στο skroutz, έχει πολλά μοντέλα.
Εγώ έχω την toorx rower sea (γύρω στα 900 ευρώ, νερού) και είμαι κατευχαριστημένος.
socratesn έγραψε:Με τι Pace / 500m αντέχετε να κάνετε 40 λεπτά κωπηλατική?
Δεν ξέρω αν θεωρείται γρήγορο ή αργό γιατί δεν έχω εμπειρία.
Εγώ βλέπω ότι είμαι πάνω-κάτω στο 2:10 min/500m, συχνότητα 31-35 "κουπιές"το λεπτό.
Είναι η τρίτη φορά που φτάνω 40 λεπτά, την πρώτη φορά το είχα στην σκάλα 3 από 5, τις δύο τελευταίες στη σκάλα 4 από 5. Τραβώ τόσο ώστε να δείχνει 850-1100 θερμίδες ανά ώρα.
Ξεκινώντας παρατήρησα πως αν πάω δυνατά, χρειάζομαι ένα διάλειμμα 1-2 λεπτών μετά τα 7 λεπτά άσκησης. Μετά συνεχίζω έως τα 18-20 λεπτά άσκησης, ξανά διάλειμμα 1-2 λεπτών και συνεχίζω για επόμενα 20 λεπτά ώστε να φτάσω 40 λεπτά σύνολο. Έτσι τα έχω χωρίσει τα διαστήματα.
Όλως περιέργως δεν είχα έως τώρα μυϊκούς πόνους την επομένη. Νιώθω μια τρομερή ευεξία!
Φυσικά πάντα με διατάσεις.
sargus έγραψε:Έχουν ναι. Είναι βέβαια ανάλογα το μοντέλο.Ωχ μπελά βάλαμε τώρα…. Reviews κτλ
Δεν είναι καλύτερες οι του νερού. Είναι απλά πιο αθόρυβες και "γαλήνιες" στη χρήση.
Δες στο skroutz, έχει πολλά μοντέλα.
Εγώ έχω την toorx rower sea (γύρω στα 900 ευρώ, νερού) και είμαι κατευχαριστημένος.
Καθίσματα, αρσεις θανάτου, όρθια κωπηλατικη, στρατιωτικές πιέσεις 40 λεπτά 3-4 φορές την εβδομαδα και έχεις κάνει την πιο cost and time effective γυμναστικη
< >