Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#721047 Πωπω, έπρεπε να φτάσω στην 3η σελίδα για να ξεθαψω το νήμα με τις σειρές, κάτω από τις συνταγές, το καραβοπικό και τα σουπερμάρκετ.

Δεν είναι σειρά αυτό που είδα, αλλά συνυφασμένο με το Γόμορρα, το L'Immortale, κατά κάποιον τρόπο συνέχεια της 3ης σεζόν και παράλληλη εξέλιξη με αυτή της 4ης.
Ναι, άργησα να το δω παρότι έχει βγει από το 2019, ωστόσο είναι το ιδανικό prequel για την 5η και τελευταία σεζόν που αναμένεται αργά το φθινόπωρο.
Δε λέει τίποτα σαν αυτόνομη ταινία, μόνο για τους fans. Πολύ ταιριαστή, για άλλη μια φορά, η μουσική των Mokadelic. Παίζει ουσιαστικό ρόλο στην ατμόσφαιρα της ιστορίας.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#722804 Είδα στο ίντερνετς ότι 3 Σεπτέμβρη :inlove: ξεφουρνίζεται το 1ο μέρος του 5ου κύκλου του κάσα ντι μπαγιόκο.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΖΙ

ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#723761 Είδα και τα 5 επεισόδια μονορούφι. Ένα θα σας πω, έχει μπόλικη δράση, πολύ μπαρούτι, πάρα πολύ μπαρούτι.
Η συνέχεια στις 3 Δεκεμβρίου.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#723765 Κι εγώ το είδα, ωραίο δε λέω όμως είτε γερνάω, είτε είχε πολύ πίου-πίου και βία σε βαθμό που έγκωσα.

Ραντεβού σε ένα τριμηνάκι.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#723814 Από το να βλεπετε ξαναζεσταμενες ιδέες κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και δείτε το The North Water συμπαραγωγή bbc/amc φοβερή ατμόσφαιρα,τοπία και ερμηνείες
Τι τεράστια γκάμα έχει αυτός ο Κόλιν Φαρελ!

Φαλαινοθηρικα, πάγοι, εσχατιές της γης και τα ανθρώπινα ένστικτα

Βασισμένο σε βιβλίο, έχει look n feel του παλιότερου Terror
Άβαταρ μέλους
By Geralt
sknipper έγραψε:Θα ξεκινήσει την ερχόμενη Παρασκευή στο BBC, 5 επεισόδια. Που το είδες;;
Χμ ναι
Στο "θειο"
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Ο Μάικλ Κ. Γουίλιαμς (Michael K. Williams), 54 ετών, υποψήφιος για Emmy, γνωστός ως «Omar Little» στη δραματική σειρά HBO «The Wire», βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Μπρούκλιν.
Πηγή | naftemporiki.gr
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#724467 Ήταν εξαιρετικός στο Wire. Κρίμα.
Άβαταρ μέλους
By Chuckie V3.0
#727948 Βγήκε το Foundation, τα πρώτα 2 episodes, για όποιον το περίμενε (το βρήκα μέχρι και σε 2160p HDR).
https://www.imdb.com/title/tt0804484/

(Φυσικά και σε Apple TV+ για όποιον έχει συνδρομή)