Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted User 2
#690169 Για όποιον μπορεί να βοηθήσει ή αν ξέρει.

Τρεις γιατροί (διαφορετικών ειδικοτήτων) με συμβούλεψαν να παρακολουθώ την αρτηριακή μου πίεση καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας και για μεγάλη περίοδο. Με πιεσόμετρο είναι λίγο δύσκολο αφού όλη την ημέρα είμαι εκτός οικίας και είτε είμαι στο χώρο που εργάζομαι, είτε σε πελάτες.

Σκέφτηκα να πάρω ένα ρολόι που να μετράει και την πίεση και να κρατάει και κάποιο ιστορικό. Παίζει κανένα τέτοιο ρολόι στην αγορά ή πολλά ζητάω;

υ.γ. φυσικά έχω δει κάτι telemarketing ρολόγια στην TV αλλά δεν ξέρω αν είμαι μαϊμουδιές αυτά που λένε.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#690170 Όχι. Σε καμία περίπτωση. Ούτε για αστείο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted User 2
#690172 Το φαντάστηκα. Thanks.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#690175 H Omron εχει ένα το οποιο ειναι και FDA approved αλλα δεν ξερω αν πωλείται στην Ευρώπη και αν αξίζει να το αγοράσεις γιατι ειναι αρκετα αλμυρό νομιζω.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Storm έγραψε:Για όποιον μπορεί να βοηθήσει ή αν ξέρει.

Τρεις γιατροί (διαφορετικών ειδικοτήτων) με συμβούλεψαν να παρακολουθώ την αρτηριακή μου πίεση καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας και για μεγάλη περίοδο. Με πιεσόμετρο είναι λίγο δύσκολο αφού όλη την ημέρα είμαι εκτός οικίας και είτε είμαι στο χώρο που εργάζομαι, είτε σε πελάτες.

Σκέφτηκα να πάρω ένα ρολόι που να μετράει και την πίεση και να κρατάει και κάποιο ιστορικό. Παίζει κανένα τέτοιο ρολόι στην αγορά ή πολλά ζητάω;

υ.γ. φυσικά έχω δει κάτι telemarketing ρολόγια στην TV αλλά δεν ξέρω αν είμαι μαϊμουδιές αυτά που λένε.

Παρε ενα πιεσομετρο καρπου. Δεν ειναι τοσο ακριβη οσο τα μπρατσου αλλα αν σε ενδιαφερει αν εμφανιζεις υπερταση και ποση, θα κανουν δουλεια. Ειναι μικρο σχετικα, μπαινει ανετα σε τσαντα να το κουβαλας μαζι
Άβαταρ μέλους
ByDeleted User 2
#690185 Είχα πιεσόμετρο καρπού της Omron και το χάρισα. Δεν με βόλεψε καθόλου για αυτό που το ήθελα. Για περιστασιακή χρήση (όποτε το έβλεπα στο συρτάρι) καλό ήταν.

Μόνο κάτι σε ρολόι θα με βόλευε ώστε να μένει στο χέρι αρκετές ώρες και να παίρνει μετρήσεις ώστε να τις δείξω στον παθολόγο μου. Ο οποίος παθολόγος περιμένει τις μετρήσεις από τον Σεπτέμβριο... :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#702303 Το πέτυχα σε προσφορά στο site της Timex και το χτύπησα, μιας κι είμαι fan του Snoopy

Εικόνα
Εικόνα

Αν και το γούστο μου συνήθως με κάνει να αγοράζω περισσότερο πολύπλοκα ρολόγια, θεματικά μου έκατσε κι είναι ωραίο από κοντά. :) Αυτόματο, 40 χλστ, δερμάτινο λουράκι με quickrelease.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#702320 Μου θυμίζει φάση The Da Vinci Code όπου μέσα στην πλοκή ο Tom Hanks κάνει μία τον καρπό του και φοράει ρολόϊ με φόντο Mickey :lol: :lol:

Ωραίο :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#702324 Ωραίο το sunburst!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Μου θυμίζει φάση The Da Vinci Code όπου μέσα στην πλοκή ο Tom Hanks κάνει μία τον καρπό του και φοράει ρολόϊ με φόντο Mickey

Ωραίο :s_thumbsup
Εκεί όμως τα χέρια του Μίκι ήταν οι δείκτες..

Με γεια! Κλασικό και ωραίο!

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#720748 Άποψη για το θρυλικό 5600 (bb-1er) g shock της Casio στα 70 ευρώ;

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#720751 Χαιρετώ την παρεα.Είμαι σε αναζήτησή ρολογιού για τον γάμο ,δώρο της πεθεράς,αλλά επειδή δεν σκαμπάζω και πολλά ,ψάχνω καμία σχετικά καλή μάρκα γύρω στα 400-500€.Το ρολόι θα φορεθεί στον γάμο,και μιας και από ρολόγια φοράω όλη μέρα κάθε μέρα το Apple Watch,Ε θέλω κάτι να μπορώ το φοράω και σε καμία βολτα,πρωινή-βραδινή,να βγαίνει και λίγο από το χέρι μου το aw..Οποτε δεν ψάχνω κατι πολυυυ κυριλέ.Είδα κάποια που μ άρεσαν ,κάτι ingersoll , κάτι boss και κάτι Maserati (μιας και είμαστε petrolheads).. Επίσης τι παίζει με τα αυτόματα και τα απλά μπαταρίας; Αξίζει να πάρω αυτόματο;θεωρείται καλύτερο;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#720755 Δες tissot, seiko, citizen

https://www.skroutz.gr/s/17073704/Tisso ... 51-00.html

https://www.skroutz.gr/s/3864061/Seiko-SUN015P1.html

https://www.skroutz.gr/s/10005395/Citiz ... 4-91L.html

Μην επιλέξεις κάποιο fashion ρολόι, προτίμησε κάποια εταιρία που φτιάχνει ρολόγια.

Στη θέση σου, και με αυτό το μπάτζετ, θα επέλεγα (και επιλέγω) μπαταρίας ή solar λόγω πρακτικότητας.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Ove20 έγραψε:Άποψη για το θρυλικό 5600 (bb-1er) g shock της Casio στα 70 ευρώ;

Εικόνα

Εικόνα

Αν δεν σε ενοχλει η αρνητικη απεικονιση , :s_thumbsup .

manoliossss έγραψε:Χαιρετώ την παρεα.Είμαι σε αναζήτησή ρολογιού για τον γάμο ,δώρο της πεθεράς,αλλά επειδή δεν σκαμπάζω και πολλά ,ψάχνω καμία σχετικά καλή μάρκα γύρω στα 400-500€.Το ρολόι θα φορεθεί στον γάμο,και μιας και από ρολόγια φοράω όλη μέρα κάθε μέρα το Apple Watch,Ε θέλω κάτι να μπορώ το φοράω και σε καμία βολτα,πρωινή-βραδινή,να βγαίνει και λίγο από το χέρι μου το aw..Οποτε δεν ψάχνω κατι πολυυυ κυριλέ.Είδα κάποια που μ άρεσαν ,κάτι ingersoll , κάτι boss και κάτι Maserati (μιας και είμαστε petrolheads).. Επίσης τι παίζει με τα αυτόματα και τα απλά μπαταρίας; Αξίζει να πάρω αυτόματο;θεωρείται καλύτερο;

Δεν βοηθας ομως; Μπρασελε; Λουρακι; Ενδειξεις καντραν;

Πχ τι θα επαιρνα εγω για γαμο:

https://www.seikowatches.com/global-en/products/presage/special/cocktailtime_journey/

Ενταξει, εγω εχω και 17 PhD πανω στις καλες τεχνες, ο Σαξονας απο πανω ( που εβαλε βυσμα για το ΤΕΛ Ευοσμου) στον γαμο του φορεσε αυτο:

Εικόνα

Ζουμ->

Εικόνα

( Σαξονα με εκεινα τα καρπουζια τι θα γινει; ΠΝΙΓΟΜΑΙ. :x )