Είχαμε 586 πυρκαγιές από 1η έως 8 Αυγούστου. Καθημερινά είχαμε να αντιμετωπίσουμε τριψήφιο αριθμό πυρκαγιών”, είπε στη συνέχεια ο κ. Χαρδαλιάς.
586 τρελο νουμερο.
Να το κάνω ακόμη καλύτερο, 1 πυρκαγιά στο Μάτι 102 νεκροί. 586 πυρκαγιές, (σχεδόν) κανένας.
Νομίζω είναι σαφέστατο πόσο καλά τα πήγε η κυβέρνηση στην διαχείριση των πυρκαγιών.
Είναι πασίδηλο πως είστε το λιγότερο πανέξυπνοι.
Anonymous Founder έγραψε:Δεν πιστεύω να νομίζεις πως θα τολμούσα να θεωρήσω κάτι τέτοιο για ένα μέλος σαν εσένα ή τον Geo f1;
![]()
Η ειρωνεία δεν θα σε σωσει.
Εκθεση ιδεων
Πως συγκρινεις τη φετινη κατααστροφη με το Ματι (που αναφερεις ολη την ωρα, πρεπει πραγματικα να σε πονεσε πολυ σαν ανθρωπο ε;)
Ηταν:
Α- Χειρότερη;
Β- Ιδια;
Γ- Καλυτερη;
και γιατι;
Τι μαθημα πήραμε και τι πρεπει να βελτιωσουμε;
dimviii έγραψε:
Ναι, αλλά μετά θα πρέπει να συλλάβουν και τους άλλους με το #Τσιτσιγκο_γαμιεσαι και δεν λέει γιατί θα ξεμείνουν από τα δικά τους troll.
https://thefaq.gr/aytoi-einai-eftiaxan- ... a-tis-ert/
harpymonk έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Δεν πιστεύω να νομίζεις πως θα τολμούσα να θεωρήσω κάτι τέτοιο για ένα μέλος σαν εσένα ή τον Geo f1;
![]()
Εκθεση ιδεων![]()
Πως συγκρινεις τη φετινη κατααστροφη με το Ματι (που αναφερεις ολη την ωρα, πρεπει πραγματικα να σε πονεσε πολυ σαν ανθρωπο ε;)
Ηταν:
Α- Χειρότερη;
Β- Ιδια;
Γ- Καλυτερη;
και γιατι;
Ίσως τελικά παρεξήγησα τον Geo f1, μάλλον δεν είστε στο ίδιο επίπεδο.
Τις συγκρίσεις με το Μάτι δεν τις κάνω εγώ, αλλά η κυβέρνηση.
Για μένα και οι δύο οι καταστροφές ήταν τεράστιες (διαφορετικές βέβαια), αν έπρεπε να διαλέξω, προφανώς θα προτιμούσα να καεί όλη η Ελλάδα παρά να χαθούν 102 άνθρωποι. Αλλά δεν θα περίμενα μετά να μου πουν και μπράβο.
Anonymous Founder έγραψε:harpymonk έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Δεν πιστεύω να νομίζεις πως θα τολμούσα να θεωρήσω κάτι τέτοιο για ένα μέλος σαν εσένα ή τον Geo f1;
![]()
Εκθεση ιδεων![]()
Ηταν:
Α- Χειρότερη;
Β- Ιδια;
Γ- Καλυτερη;
και γιατι;
Ίσως τελικά παρεξήγησα τον Geo f1, μάλλον δεν είστε στο ίδιο επίπεδο.
Τις συγκρίσεις με το Μάτι δεν τις κάνω εγώ, αλλά η κυβέρνηση.
Για μένα και οι δύο οι καταστροφές ήταν τεράστιες (διαφορετικές βέβαια), αν έπρεπε να διαλέξω, προφανώς θα προτιμούσα να καεί όλη η Ελλάδα παρά να χαθούν 102 άνθρωποι. Αλλά δεν θα περίμενα μετά να μου πουν και μπράβο.
Οταν μεγαλωσω θελω να φτασω στο δικο σου επιπεδο, εν τω μεταξύ ομως εσυ εγραψες:
Anonymous Founder έγραψε:Να το κάνω ακόμη καλύτερο, 1 πυρκαγιά στο Μάτι 102 νεκροί. 586 πυρκαγιές, (σχεδόν) κανένας.
Για να στο κάνω ακόμη πιο ξεκάθαρο, αυτό που έγραψα δεν είναι η δική μου άποψη καθόλου.
Αν ούτε τώρα σε καλύπτει, τότε ζητώ συγνώμη. Από τον Geo f1 εννοείται.
Anonymous Founder έγραψε:Σου έχω εξηγήσει ήδη πως αυτή την σύγκριση μήλα-πορτοκάλια την κάνει η ίδια η κυβέρνηση και τα τρολ της. Είναι ακριβώς η λογική του Geo f1, 586 φωτιές άρα όλα καλά, μια χαρά τα "πήγαμε" αναλογικά, δεν είναι πως πέθανε και κόσμος (αν και μετράμε 4 νεκρούς τουλάχιστον).
Για να στο κάνω ακόμη πιο ξεκάθαρο, αυτό που έγραψα δεν είναι η δική μου άποψη καθόλου.
Αν ούτε τώρα σε καλύπτει, τότε ζητώ συγνώμη. Από τον Geo f1 εννοείται.
Δεν με νοιαζει τι κανει η κυβέρνηση με σενα μιλαω και τη συγκριση την κανεις ΕΣΥ (και αλλοι σαν και σενα) ΕΔΩ.
Τωρα μας λες οτι δεν γραφεις τη δικη σου αποψη, γραφεις αποψεις αλλων κλπ. Γελια (και κλαματα μαζι).
Τα αλλα ειναι για να λεμε...