KiloMeater έγραψε:Αν δεις στα fly zones της DJI Ήσουνα μέσα σε controlled area ? Το μισό νησί βλέπω είναι σε ένα blue bubble
το santo wines όπου πραγματοποίησα την πτήση είναι ακριβώς στο οριο της μπλε περιοχής, μισο μεσα, μισό έξω.
Το ζορι μου τωρα είναι να δω αν επισκευάζεται το κινητηράκι, ή αν θα πρέπει να το αντικαταστήσω.
Θ δοκιμασω να το βγάλω να το "φυσήξω", μήπως είμαι τυχερός
Τσέκαρε επίσης μήπως έχει στραβώσει κάποιος έλικας και για αυτό σου έπεσε το drone. Τα πρώτης γενιάς Mini εμφάνιζαν αυτό το πρόβλημα, το οποίο λύνονταν αλλάζοντας απλά όλους τους έλικες.
Όντως είχε μερικούς κόκκους άμμου

Το καθάρισα όσο μπορούσα, το μόνταρα και δοκίμασα να το πετάξω μέσα στο σπιτι.
Φαίνεται να πετάει κανονικα

Αυτό που με προβληματίζει είναι μήπως μπλοκάρει ενώ πετάει, αν το πάθει αυτό... πάπαλα

Μπορώ να ρίξω κάτι μέσα στο μοτοράκι;
πχ κάποιο σπρέι επαφών;

< >
Αν και βλέπω πετάει χωρίς πολύ ζόρι σκέφτομαι μήπως αφαιρέσω λίγο υλικό , κάτι ετοιματζίδικα έχουν πολύ λιγότερο
Το use case είναι για χρήση από βαρκάκι στο Ιόνιο . Το έκανα και πέρυσι με το μίνι 1 χύμα αλλα καλύτερα να έχω μια σιγουριά έτσι και γίνει κάτι για το care refresh

(προφανως μαρεσουν τα πολωτικα)
γενικα συμπεριφερονται καλα αυτα τα freewell , δεν ειχα θεμα ποτέ
KiloMeater έγραψε:εγω εχω αυτοΘεωρούνται από τα τοπ μαζί με τα polar αλλά αυτά είναι ακόμα πιο ακριβα . Και τα δικά μου δεν στοίχησαν φτηνά .. 129 βέβαια είναι και 8 κομμάτια
(προφανως μαρεσουν τα πολωτικα)
γενικα συμπεριφερονται καλα αυτα τα freewell , δεν ειχα θεμα ποτέ
sony

Low res cashed image
Kilo, του έχεις βάλει τελικά την βάση για προσθαλάσσωση που είχες ποστάρει νωρίτερα;
Όλες τις άλλες μέρες πάνω από θάλασσες κτλ χύμα. Στο φάρο δεν θα γινόταν να τα φορέσω λόγω ανέμου , εδώ το ψιλό έσπρωχνε στο hover από μόνο του φαντάσου να φόραγε και τα πανιά .
< >