Να πούμε όμως ότι εκεί που ο Χάμιλτον δεν μπόρεσε (Copse εξωτερική), ο Αλόνσο πέρασε μία ΜακΛάρεν.

BARHonda έγραψε:Με χαλάει το ότι παίρνεις "pole" για το sprint race και δεν μετράει σαν στατιστικό πουθενά. Κερδίζεις το sprint race και γράφει σαν pole. Σημασιολογικά θα μου πείτε, αλλά αυτά με χαλάνε
Κατά τ'άλλα, δεν είναι άσχημο να τους βλέπεις να πηγαίνουν τάπα και όχι να σώζουν λάστιχο, κρίμα βέβαια που πρέπει να ρίξεις τον αγώνα στο 1/3 για να το καταφέρεις με τα σκουπιδάκια της Pirelli. Γενικά έτσι καταφέρνεις να έχεις ενδιαφέρον και τις 3 ημέρες ενός Grand Prix και στην περίπτωση του Perez να μαμήσεις και τον αγώνα σου πριν καν ξεκινήσει
ripper έγραψε:•Ανακάτεμα του grid με αγωνιστικό και όχι τεχνητό τρόπο
REALZEUS έγραψε:Μπορούμε να τους βάλουμε να περνάνε και από ναρκοπέδιο έτσι για το ανακάτεμα. Θα κάνω εγώ την στρώση του ν/π...

ripper έγραψε:Τι ακριβώς σε χαλάει;
sparticle έγραψε:Κι εμενα μου αρεσε η ιδεα για αρχη και συμφωνω με ripper μπορουν να πειραματιστουν κι αλλο και στο τελος μπορει να βγει κατι που να κανει και τους αγωνες πιο ενδιαφεροντες ακομα και σε πιστες βαρετες.
το βρίσκω πολλά υποσχόμενο.
BARHonda έγραψε:Ανάλογα ποιον θα πετύχεις, αμφιβάλλω ότι ο Max θα ήταν συνεργάσιμος όσο η Μκλάρεν (Norris?)
edit: Με σημαντική διαφορά ότι Max - Lewis ήταν ακριβώς δίπλα δίπλα, ο δε Αλόνσο κάπως πιο μπροστά από τον Norris
< >
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]