Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
38%
0
N/A
2
25%
1
13%
1
13%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
13%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#717897 E αφού δεν μπορεί να πάρει τις πολ με τον ένα γύρο θα τις πάρει αλλιώς. :shifty:

Να πούμε όμως ότι εκεί που ο Χάμιλτον δεν μπόρεσε (Copse εξωτερική), ο Αλόνσο πέρασε μία ΜακΛάρεν.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#717904 Ανάλογα ποιον θα πετύχεις, αμφιβάλλω ότι ο Max θα ήταν συνεργάσιμος όσο η Μκλάρεν (Norris?)

edit: Με σημαντική διαφορά ότι Max - Lewis ήταν ακριβώς δίπλα δίπλα, ο δε Αλόνσο κάπως πιο μπροστά από τον Norris

< >
Άβαταρ μέλους
By ripper
#717914 Πολύ ωραίο είναι το format αυτό, σε οποιαδήποτε πίστα δίνει προσπεράσεις.
•Δράση που μετράει και τις 3 μέρες
•Λιγότερες δοκιμές πριν το qualy (μόλις μία ώρα)
•Μία επιπλέον εκκίνηση
•Μίνι αγώνας που προσφέρει κάτι διαφορετικό (όχι πιτ στοπ, flat out racing)
•Ανακάτεμα του grid με αγωνιστικό και όχι τεχνητό τρόπο

Φανταστείτε στα επόμενα SC, βροχές και διάφορα άλλα απρόοπτα.
Για να γίνει ακόμα καλύτερο θα πρέπει να γίνει Sprint Race κατά την γνώμη μου. Δηλαδή η pole σαν στατιστικό την Παρασκευή, περισσότεροι πόντοι για το sprint race. Και όπως λέω πάντα 2 πόντους στην pole επιτέλους.

Στα του τωρινού sprint:
Η κακή εκκίνηση του Λούη έκρινε την μάχη μπροστά. Πολύ κοντά σε ρυθμό οι 2 πρώτοι
Φοβερός Alonso, αλλά με πολύ κακό ρυθμό.
Ζονκ στον Perez που θα ξεκινήσει τελευταίος.
Ferrari και McLaren πολύ καλύτερο ρυθμό από τους υπόλοιπους του midfield.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
BARHonda έγραψε:Με χαλάει το ότι παίρνεις "pole" για το sprint race και δεν μετράει σαν στατιστικό πουθενά. Κερδίζεις το sprint race και γράφει σαν pole. Σημασιολογικά θα μου πείτε, αλλά αυτά με χαλάνε

Κατά τ'άλλα, δεν είναι άσχημο να τους βλέπεις να πηγαίνουν τάπα και όχι να σώζουν λάστιχο, κρίμα βέβαια που πρέπει να ρίξεις τον αγώνα στο 1/3 για να το καταφέρεις με τα σκουπιδάκια της Pirelli. Γενικά έτσι καταφέρνεις να έχεις ενδιαφέρον και τις 3 ημέρες ενός Grand Prix και στην περίπτωση του Perez να μαμήσεις και τον αγώνα σου πριν καν ξεκινήσει

Ξεκόλλα λίγο με την Pirelli. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρχαν λάστιχα που έπρεπε να αντέξουν 5+g!!! Μια χαρά λαστιχάρες είναι. Άσε που αυτό έχει ζητήσει η FIA, να κρατάνε 20 γύρους δηλαδή, όχι παραπάνω.

ripper έγραψε:•Ανακάτεμα του grid με αγωνιστικό και όχι τεχνητό τρόπο

Μπορούμε να τους βάλουμε να περνάνε και από ναρκοπέδιο έτσι για το ανακάτεμα. Θα κάνω εγώ την στρώση του ν/π... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#717923 Δεν είναι κακό το κονσεπτ αρκεί η πίστα να ευνοεί προσπεράσεις. Δεν είναι για όλες τις πίστες. Είναι ευκολότερο βέβαια να γίνει η μ@λακία σε 20 γύρους απ' ότι σε έναν για να μείνεις τελευταίος αλά Πέρεζ, αλλά αυτό είναι το νόημα.
Με τα λάστιχα να κρατάνε οριακά σε απόσταση και ρυθμό, αφού πρέπει να πηγαίνουν τάπα, μπορούμε να δούμε μεγάλες αλλαγές στον σειρά του αγώνα. Αυτό θέλουν άλλωστε, να αυξήσουν τις πιθανότητες οι κορυφαίες ομάδες να μείνουν πίσω για να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον ο αγώνας.

don't panic
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#717925 @REALZEUS ε τότε να το επαναδιατυπώσω σε "Τα σκουπίδια που η FIA ζητάει από την Pirelli να φτιάχνει"

Δεν είμαστε στο 2000, φτάσαμε 2021 αισίως....
Άβαταρ μέλους
By ripper
REALZEUS έγραψε:Μπορούμε να τους βάλουμε να περνάνε και από ναρκοπέδιο έτσι για το ανακάτεμα. Θα κάνω εγώ την στρώση του ν/π... :whistlink:

Τι ακριβώς σε χαλάει;
Επιπλέον δράση και ο Perez πχ που ξεκινάει τελευταίος δεν του φταίει κανείς και θα δώσει και επιπλέον ενδιαφέρον στον αγώνα.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#717940 Κι εμενα μου αρεσε η ιδεα για αρχη και συμφωνω με ripper μπορουν να πειραματιστουν κι αλλο και στο τελος μπορει να βγει κατι που να κανει και τους αγωνες πιο ενδιαφεροντες ακομα και σε πιστες βαρετες.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
ripper έγραψε:Τι ακριβώς σε χαλάει;

Για μια στραβωμάρα κάποιου άλλου μπορεί να βρεθείς τελευταίος και να χάσεις βαθμούς την επόμενη μέρα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
sparticle έγραψε:Κι εμενα μου αρεσε η ιδεα για αρχη και συμφωνω με ripper μπορουν να πειραματιστουν κι αλλο και στο τελος μπορει να βγει κατι που να κανει και τους αγωνες πιο ενδιαφεροντες ακομα και σε πιστες βαρετες.

+1

Ακόμα καί εγώ που είμαι γκρινιάρης :shifty: το βρίσκω πολλά υποσχόμενο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#717943 Όλα καλά. Ο Μαξ είχε άπειρο χώρο να πάει αριστερά, δεν του βγήκε. Κρίμα.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
BARHonda έγραψε:Ανάλογα ποιον θα πετύχεις, αμφιβάλλω ότι ο Max θα ήταν συνεργάσιμος όσο η Μκλάρεν (Norris?)

edit: Με σημαντική διαφορά ότι Max - Lewis ήταν ακριβώς δίπλα δίπλα, ο δε Αλόνσο κάπως πιο μπροστά από τον Norris

< >

...
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#717946 Εντωμεταξύ παίζει και να βγήκε και εκτός πίστας στην πρώτη στροφή για να κρατηθεί μπροστά :innocent:
Τελευταία επεξεργασία από mikeerfol και 18 Ιούλ 2021, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά