https://www.news247.gr/koinonia/nea-met ... 97895.html
dimviii έγραψε:Λοκα στη Μυκονο.Αντε αστυνομευσε τωρα εκει περα.
"Μα τι λετε κυριε οργανο. Ποιο παρτυ. 15 ατομα μαζευτηκαμε, ολοι επιστημονες , για το πανμεσογειακο ουρολογικο συνεδριο. Οριστε , δειτε και μονος σας. Η διδα Αρμεγοβα ψηλαφιζει τον προστατη του κυριου Γιος.![]()
Η μουσικη ειναι απαλη, καμια σχεση με τα πριονια που ακουγονται απο το σπιτι του κου Diplomat εδω παρακατω, ( στην πορτα την μπλε που γραφει Ολα τα ακουω ολα τα μαχαιρωνω να πατε).
Που λεφτα για παρτυ. Στα μερεμετια το εχουμε ακομα το σπιτι, απληρωτο κιολας. Εδω δειτε, πανω στον δισκο. Στοκος Knauv Uniflot απο τσουβαλι 5κιλο.Ουτε για καθαριστρια δεν περισσευουν, μονοι μας τα μαζευουμε. Δειτε χαλια πανω στους τοιχους απο τα κρεμοσαπουνα.
. Μεσα μπαινουμε , απο τρελλα το κανουμε.
Ωπ, συγγνωμη. Δεν σας ρωτησα πανω στον πονο μου. Να κερασουμε κατι; Θελετε κανα ποτηρι Αρμεγοβα;![]()
"
g8777 έγραψε:"Μα τι λετε κυριε οργανο. Ποιο παρτυ. 15 ατομα μαζευτηκαμε, ολοι επιστημονες , για το πανμεσογειακο ουρολογικο συνεδριο. Οριστε , δειτε και μονος σας. Η διδα Αρμεγοβα ψηλαφιζει τον προστατη του κυριου Γιος.![]()
Η μουσικη ειναι απαλη, καμια σχεση με τα πριονια που ακουγονται απο το σπιτι του κουDiplomat εδω παρακατω, ( στην πορτα την μπλε που γραφει Ολα τα ακουω ολα τα μαχαιρωνω να πατε).
Που λεφτα για παρτυ. Στα μερεμετια το εχουμε ακομα το σπιτι, απληρωτο κιολας. Εδω δειτε πανω στον δισκο. Στοκος Knauv Uniflot απο τσουβαλι 5κιλο. Ουτε για καθαριστρια δεν περισσευουν, μονοι μας τα μαζευουμε. Δειτε χαλια πανω στους τοιχους απο τα κρεμοσαπουνα.. Μεσα μπαινουμε , απο τρελλα το κανουμε.
Ωπ, συγγνωμη. Δεν σας ρωτησα πανω στον πονο μου. Να κερασουμε κατι; Θελετε κανα ποτηρι Αρμεγοβα;![]()
"
KiloMeater έγραψε:Τελικά είχα την εμπειρία σήμερα, δήλωσα ένα παιδί για να πάμε σε εστιατόριοΝίκος Παππάς έγραψε:παλι πρεπει να ελεγχθεί το self test των παιδιών των εμβολιασμένων..
Redmi Note 8 Pro
Αυτό που δηλώνεις ότι ναναι είναι το self test ?
Έχει κάποια αξία να το ελέγξουν ;
KiloMeater έγραψε:Νομίζω ότι τα self test έτσι δουλευουν. Διά της δήλωσης. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, αφού εσύ το κάνεις.KiloMeater έγραψε:Τελικά είχα την εμπειρία σήμερα, δήλωσα ένα παιδί για να πάμε σε εστιατόριοΝίκος Παππάς έγραψε:παλι πρεπει να ελεγχθεί το self test των παιδιών των εμβολιασμένων..
Redmi Note 8 Pro
Αυτό που δηλώνεις ότι ναναι είναι το self test ?
Έχει κάποια αξία να το ελέγξουν ;
Οντως μια υπεύθυνη δήλωση είναι μόνο , δε συνδέεται με τίποτα, έστω ένα serial number από το τεστ που έκανες πχ
Άρα το μόνο που μπορεί να σε ελέγξει κάποιος είναι αν συμπλήρωσες μια φόρμα , όχι τι δήλωσες σε αυτήν.
KiloMeater έγραψε:Νομίζω με μια μικρή αλλαγή να δήλωνες το serial και να πρέπει να κρατάς το κουτί πχ θα είχε ένα βασικό accountability
Αυστρια εχουνε το εξής
Κάθε εβδομάδα μπορείς να στείλεις ένα email και σού έρχεται QR , με αυτό πας στα super market και παίρνεις έως 4 PCR δωρεάν (αλλιώς 50€ το κομμάτι )
Το κανείς σπίτι σου εμπρός στη κάμερα του κινητού με ταυτότητα , με διάλυμα στο στόμα
Το πρωι το αφήνεις σούπερ μάρκετ
Μέχρι το βράδυ έρχονται με sms τα αποτελέσματα από το εργαστήριο
Ove20 έγραψε:KiloMeater έγραψε:Νομίζω με μια μικρή αλλαγή να δήλωνες το serial και να πρέπει να κρατάς το κουτί πχ θα είχε ένα βασικό accountability
Αυστρια εχουνε το εξής
Κάθε εβδομάδα μπορείς να στείλεις ένα email και σού έρχεται QR , με αυτό πας στα super market και παίρνεις έως 4 PCR δωρεάν (αλλιώς 50€ το κομμάτι )
Το κανείς σπίτι σου εμπρός στη κάμερα του κινητού με ταυτότητα , με διάλυμα στο στόμα
Με το συμπάθειο αλλά το τερμάτισαν.
KiloMeater έγραψε:Νομίζω με μια μικρή αλλαγή να δήλωνες το serial και να πρέπει να κρατάς το κουτί πχ θα είχε ένα βασικό accountabilityΤις οδηγίες του self test τις διάβασες;
Αυστρια εχουνε το εξής

bebes έγραψε:Στη δήλωση του selftest παντως, μεταξύ των δυο πινάκων όπου αναφέρονται τα προσωπικα στοιχεία και τα αποτελέσματα του τέστ, υπάρχει πεδίο που θα πρέπει να αναγραφούν τα στοιχεία του τεστ, πχ το s/nΚαλό αυτό, εμένα δε το ζήτησε κάπου αλλά αν υπάρχει , δίνει μια σοβαρότητα
Πολύ κοντά στη pole. Να δούμε αύριο τι ρυθμό θα […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]