Το προβλημα μ’ αυτο το format το εχουν οι γυναικες μας
ripper έγραψε:Geo αυτά που γράφεις τα πιστεύεις ή απλά τρολαρεις;
“It just felt weird,” he told reporters.
“I think the car was quite competitive, I had a lot of grip, but the corners you had to attack I just didn’t have the front grip.
“But I didn’t really feel like it was front-wing or set-up related, so just a very odd feeling with the front tyres, it just didn’t seem to give me the grip.
“So we need to have a look at what’s happening there because we tried a few things, but it was not really improving my feeling throughout qualifying.
“And understeer in qualifying is slow, so still to be that close is very good for us on a track where we know that they [Mercedes] are very strong, so it’s nothing really worrying.
“Of course I’m disappointed, I wanted to start first, but nevertheless we have the sprint qualifying race and then the main race still to try and get them back.”
Geo f1 έγραψε:Μπορει να φαινονται καπως αυτα που γραφω.
Αλλα ολο αυτον τον καιρο φωναζουμε οτι πρακτικα τα 2 μονοθεσιο ειναι ιδια και track related η αποδοση τους οταν το ενα μονοθεσιο ειναι μπροστα η πισω. (Το πιο πανω ποστ μου προφανως και ειναι ειρωνικο)
Οταν καποιοι γραφανε να δωσουμε τον τιτλο απο τωρα στον Μαξ και στους ταυρους δεν σε ειδα να αναρωτιεσαι αν τα ποστ ηταν σοβαρα η τρολ.
Αυτο για τον μποτας ναι το φοβαμαι...Δεν εχει να χασει τιποτα...

sparticle έγραψε:Απο δυο μερες ουσιαστικης δρασης πηγαινουμε στις τρεις! Οπότε![]()
Το προβλημα μ’ αυτο το format το εχουν οι γυναικες μας

) και απ'ότι λένε το σοκ του ήταν μεγάλο.
g8777 έγραψε:Για Λαντο. Έπεσε θύμα απόπειρας ληστείας στον τελικό του Γιούρο (τζάμπα το 8ο μλκ Λουη) και απ'ότι λένε το σοκ του ήταν μεγάλο.
) που τους φορτώνουν μετά στην πλατφόρμα του τρακτέρ, σαν τα γρουνια στην ΔΕΘ, για να τα δουν οι ζωέμποροι και να δώσουν προσφορές. Πες τα ρε Τζιάκομ8777777777777777777777777, εγώ θα τα λέω;
REALZEUS έγραψε:Μαλακίτσα μου φάνηκε αυτό το sprint qualifying
mousatos έγραψε:REALZEUS έγραψε:Μαλακίτσα μου φάνηκε αυτό το sprint qualifying
+1
Ε και τι τον νοιάζει, το αφήνει εκεί και κλέβει αλ[…]
Δεν ξέρω για τα σποτ αλλά για την αντισεισμική τεχ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]