Dodger έγραψε: η καμινάδα του έχω την εντύπωση ότι είναι ελενίτ και όχι τσιμεντοσωλήνας
.....να βάλει inox.
1η μαγική λέξη : ελενίτ.
2η: αισθητική, σύγχρονη -> inox
Μερικές φορές, τα κόστη-αν και μπορούν να αποφευχθούν, αφού δεν υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα- είναι συνεπακόλουθο της ανάγκης για "εκσυγχρονισμό", αλλαγής στην αισθητική του κτηρίου, κλπ.
"Ψιλά" γράμματα βέβαια για όσους δεν δύνανται να καλύψουν το κόστος ή .... τους "φραγκοφονιάδες"!

< >
Πχ χαλιά ευτυχώς δεν έχω γιατί σκουπίζεται ευκολότερα. Ιδίως τώρα και με το σκύλο..
Και η μεγαλύτερη αδράνεια είναι θετικό γιατί ζεσταίνω το πάτωμα στις ώρες του μειωμένου τιμολογίου και σβήνει ίσως τις ώρες υψηλής χρέωσης, κρατώντας αρκετή θερμότητα.
Φανταζομαι ειναι εφικτη η ενδοδαπεδια σε ολο το σπιτι, αλλα στο μπάνιο να βγαίνει σώμα-κρεμάστρα ε;
< >
Αλλά μιλάμε για θερμοκρασία 35-40 βαθμούς , θα ειναι μια χλιαρή πετσετοκρεμαστρα

Για μέγιστη οικονομία... Αν θες παει και 50 αλλά καλύτερα να 'ξεχασεις' το πως ζουμε με καλοριφέρ..
Dimitris_P έγραψε:Τα χάλια τα βάζεις περισσότερο για ζεστασιά, δεν είναι το ίδιο με τα κάδρα!
Εσυ τα βαζεις ετσι!
Εξαρταται με τι κριτηριο εχεις κανει την επιλογη τους!
Τα δικα μου πχ, ειναι επιλεγμενα να αποτελουν αναποσπαστο τμημα της συνολικης διακοσμησης και εικονας του σπιτιου. Ακριβως οπως τα καδρα και τα επιπλα.
Βγαινουν μονο για κατι λιγοτερο απο ενα μηνα το καλοκαιρι, ωστε να δοθουν για καθαρισμο.
Δεν κάθομαι να μαλώνω,τα αποδέχομαι, απλά τώρα που μεγάλωσε ο γιος μαλώνει κ γκρινιάζει αυτός...
Η αίσθηση ειδικά το χειμώνα είναι η καλύτερη. Και τώρα που έβαλα δροσισμό είναι πολύ ωραία.
Εγώ αποδέχομαι κ την ακόμα μεγαλύτερη αδράνεια λόγω χαλιών κ πάλι είδα πως καίω από 12:30 έως 20:30 μετά από εξαντλητικές δοκιμές για το πότε θα έχω τις θερμοκρασίες που θέλω.
Ας σημειωθεί ότι ο θερμοστάτης μου δίνει εντολή να σταματήσει στους 19,2 βαθμούς κελσίου.. Η θερμοκρασία στο πάτωμα κ χαμηλά είναι 21...
< Note >
Φέτος όμως έπαιξε και πάτωμα. Και πάλι, φόρτιζε στο μειωμένο ρεύμα και κρατούσε τόσο όσο.
Και πάλι, ο σκύλος το καταχαρηκε. Ξαπλωνε με την κοιλιά και το λαιμό κάτω στο πάτωμα για να τη δροσίζει
< Note >
Για μενα η ενδοδαπεδια ειναι μακράν ο καλύτερος τρόπος θέρμανσης.