Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Chris
#716427 Θεωρω πως ναι. Μη σε παρω στο λαιμο μου, γιατι εγω το εκανα μονο προς μια κατευθυνση
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#717058 Ξέρει κάποιος πως μπορώ να ενεργοποιήσω το car play?

Ολοκαίνουργιο seat arona με 7 χλμ από hertz δεν ξέρουν τίποτα και έμεινα με το κινητό στο χέρι

Update
Abort συγχύστηκα τόσο δυο μέρες με τα τηλέφωνα με τηhertz δεν αξίζει δε θα ασχοληθώ άλλο .
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
KiloMeater έγραψε:Ξέρει κάποιος πως μπορώ να ενεργοποιήσω το car play?

Ολοκαίνουργιο seat arona με 7 χλμ από hertz δεν ξέρουν τίποτα και έμεινα με το κινητό στο χέρι

Update
Abort συγχύστηκα τόσο δυο μέρες με τα τηλέφωνα με τηhertz δεν αξίζει δε θα ασχοληθώ άλλο .
https://support.apple.com/el-gr/HT205634

Αυτό ίσως σε βοηθήσει
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
bill33 έγραψε:
Dimsabas έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:"Μεταφέρω" εδώ τη συζήτηση για τα PLF

Διαβάζω εδώ όσον αφορά τις οικογένειες https://app.euplf.eu/#/

Who has to complete the digital Passenger Locator Form?

In case a family is traveling together, only one member of the family will have to complete the PLF. The details of the rest of the family members should then be included in this PLF. The same applies to groups travelling together. Only one person from the group should complete the PLF and the details of the rest of the group members should then be included in this PLF. Note that this applies only to families and groups of people that will take part in the same activities and stay at the same place during their visit to the destination country.

Θα πάω Ιταλία προσεχώς. dplf από το παραπάνω site με καλύπτει λογικά, σωστά; Εδώ διαβάζω ότι θέλει και κάτι ερωτηματολόγια https://ambatene.esteri.it/ambasciata_a ... -dall.html
Πόσες μέρες πριν την πτήση το συμπληρώνεις το PLF; 1 ;
Δεν είχα ιδέα περί τούτου. Μας το έδωσαν λίγο πριν μπούμε στο λεωφορείο που μας πάει στο αεροπλάνο για να το συμπληρώσουμε στο αεροπλάνο για να το έχουμε έτοιμο όταν φτάσουμε στην Ιταλία.
Ούτε μας το ζήτησε κανείς, τσάμπα αγχώνεσαι.
Χωρίς αυτό δεν πετάς όμως ,όποτε θέλει προσοχή.

< Note 10 >
Δεν έδωσα την δέουσα προσοχή, θεώρησα ότι το πάρε-μια-φωτοτυπία-στο-χέρι-που-δε-στη-ζητάει-κανείς είναι ο κανόνας κι έφαγα μια πόρτα χειρότερη κι από του Πρίβιλετζ (για τα παλιά μέλη).
Με το αεροπλάνο σταματημένο στα 50 μέτρα πίσω μας, δύο λεπτά πριν την αναχώρηση, τα λογάκια τής υπαλλήλου ήταν καταπέλτης: ντεν έκει PLF, ντεν πετάξει, σκούζει (ο Dimsabas).

Ας προσέχαμε... Το θέμα είναι ότι είδε φωτογραφίες μας από Ρώμη στο ΦουΜπού μια γνωστή μας, μου έστειλε μήνυμα να με ρωτήσει για το PLF, της έγραψα τα δικά μου και δε μου ξανάστειλε.
Χτες βράδυ, αφού φάγαμε την κρυάδα, την ενημέρωσα για να μην την πατήσει κι εκείνη.
"Α ναι, το έχω ήδη συμπληρώσει, με ενημέρωσαν." Ε πες το και σε μένα, ρε χριστιανή μου, αφού βλέπεις ότι δεν έχω ιδέα.

Το νου σας (και το Νουνού σας).
Άβαταρ μέλους
By Chris
Chris έγραψε:Στο μπες ελλαδα ειναι το θεμα. Εκτος αν εχουν χαλαρωσει και εκει.

@dimitrisp τουλαχιστον μια μερα πριν, οχι λιγοτερο. Εγω το ειχα ετοιμο 2-3 βδομαδες πριν. 2 κομματια για καλο και για κακο, ενα στο ονομα μου με την :inlove: συνοδεια, και ενα αναποδα

:rtfm:

Δεν πεταξες δηλαδη??
Άβαταρ μέλους
By drdino
#717139 Δεν κατάλαβα, δεν είχες Ελληνικό PLF;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#717141 yeap
Το κουφό είναι οτι δεν υπάρχει επιλογή Ελ.γλώσσας για να το συμπληρώσεις . σα να σου λέει οτι εσύ δε χρειάζεται να το συμπληρώσεις.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#717145 Γιατί, μπορείς να βάλεις μόνιμη κατοικία ελληνική; :lol:

Αν ελέγχει δλδ όντως ότι
Please list all the places you will be staying at during the 14 days following your arrival / departure
(Permanent Address listed before is excluded).

όπως λέει
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#717151 Μπορείς .
Αλλά μετά σου ζητάει να βάλεις που ήσουν 2 βδομάδες πριν . (μα στην Ελλάδα ήμουν) . όοοοοοχι δεν το δέχεται, και βάζω ό,τι χώρα μου κατέβει για να προχωρήσει στην επόμενη σελίδα του PLF .
Bullsssst

(Permanent Address listed before is excluded).
Λέει excluded αλλά αν τη ξαναβάλεις , τη δέχεται. :lol:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#717152 Σε αφήνει δλδ να βάλεις προσωρινή και μόνιμη στο ίδιο μέρος;
Παλιότερα -που ήταν με drop down η επιλογή της χώρας-, τη χώρα που επέλεγες στην μονιμη διεύθυνση στην αφαιρούσε από επιλογή στην επόμενη :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
drdino έγραψε:Δεν κατάλαβα, δεν είχες Ελληνικό PLF;
Ακριβώς! Έπαθα κι έμαθα, προσοχή μην την πάθει κανείς άλλος. Έγινε ένας ψιλοχαμός με το ποιος θα κρατήσει τα παιδιά, πληρώσαμε και το κόστος κίνησης ενός ηλεκτρικού για να ταξιδέψει 20.000 χιλιόμετρα, αλλά δεν πειράζει, μακάρι να ήταν αυτά τα προβλήματα όλου του κόσμου.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#717187 Δεν μπορεσες να πας Ιταλια η πηγες Ρωμη και δεν σου επετρεψαν να μπεις στην πτηση επιστροφης?
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#717189 Το δεύτερο. Και αναμένω το email που θα έχει την επιβεβαίωση ταξιδιού λες κι είμαι στις Πανελλήνιες και περιμένω τα μόρια της Σχολής.