Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
ripper έγραψε:Χάνω τελείως το FL. Θα με αναγκάσετε να ψάχνω τα κιτάπια μου.
Αλητήριοι.

Από τότε που δίνουν βαθμό στο FL, μας έχουν ξετινάξει.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
JarnoT έγραψε:2η για τον cmarin και την Alfa.
Μια pole πήραμε, αλλά δε γίνεται έτσι δουλίτσα.

Πετάει η ομάδα! Ως και ο οδηγός είχε παίξει άλλον για νίκη και περίμενε κουβά....

don't panic
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#716243 Τί ακριβώς θα προβλέψουμε για τον επόμενο αγώνα; Μήπως να το συζητούσαμε από τώρα; Η παραδοσιακή πολ; Το νικητή του Σαββάτου; ΟΚ ο αγώνας είναι αγώνας πάει αυτό.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#716250 Αυτο διαβασα. Οτι οποιος κερδισει το Σαββατο θα χρηστει και poleman στα στατιστικα.
Δε μου αρεσει καθολου αυτο το φορματ σαν σκεψη. Αλλα δεν ειναι εδω νημα να το κουβεντιασουμε.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#716251 Εδώ μιλάμε για το διαγωνισμό μας. Ο οποίος περιλμβάνει πράγματα που εάν ακολουθήσουμε τη ΦΙΑ δενυφίστανται. Όπως πχ ο χρόνος pole position και νομίζω ότι εδώ είναι ο τόπος να τα συζητήσουμε.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#716255 Μπορουμε να ποσταρουμε προβλεψη μεχρι το FP2 που να περιεχει και χρονο μεσα (αφου αν δεν κανω λαθος με τη σειρα του FP2 θα εκκινησουν το Σαββατο, σωστα;). Και η εξαδα να αφορα την Κυριακη οπως και ο FL

Αλλιως... μηπως να μην ποσταραμε καθολου χρονο pole και να βαζαμε μια τριαδα οδηγων για το Σαββατο; Αφου οι πρωτοι τρεις βαθμολογουνται κιολας νομιζω. Και μετα εξαδα για Κυριακη με FL. Και παιρνουμε βαθμους οπως παντα.

Ή μπορουμε και συνδυασμο και των δυο!

Παντως να το δουν και οι υπολοιποι γιατι ειναι κριμα να χασουν βαθμους επειδη τελευταια στιγμη δεν το ειδαν.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#716273 Θα γίνουν κανονικά Qualy παίδες. Οπότε θα προβλέψουμε κανονικά αυτό με χρόνο.
Έπειτα θα γίνει το sprint race όπου αν θέλετε προβλεπουμε τον 1ο ή τους τρεις πρώτους για extra πόντους.
Έχει ένα κουτάκι extra του Excel του Τρουλαρα αν θυμάμαι καλά.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#716303 Δεν ξερω τι αποφαση θα παρετε εδω, αλλα πραγματικα χαλαστηκα με το οτι στο βιβλιο της ιστοριας θα γραφεται η καταταξη του μινι αγωνα κι οχι Ο ΕΝΑΣ, Ο ΠΑΛΙΟΣ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ, Ο ΚΑΛΟΣ, Ο ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ, Ο ΓΡΗΓΟΡΟΣ Ο ΓΥΡΟΣ :rant: :x :s_mad
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#716324 Άλλη μια αβάντα στον Μαξ που παραλίγο να χάσει τα πέντε δέκατα που του έδινε το ξεζουμισόμετρο, αλλά σε μη μαγαρίσουμε και αυτό το τοπικό.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Άλλη μια αβάντα στον Μαξ που παραλίγο να χάσει τα πέντε δέκατα που του έδινε το ξεζουμισόμετρο, αλλά σε μη μαγαρίσουμε και αυτό το τοπικό.

Οσον αφορα τους κανονισμους και το μελλον του αγαπημενου μου αθληματος, λεω αυτο που πιστευω οτι ειναι το σωστο για το αθλημα. Κοινως στα @@ μου αν βολευει το Μαξ ή την ομαδα του :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Άλλη μια αβάντα στον Μαξ που παραλίγο να χάσει τα πέντε δέκατα που του έδινε το ξεζουμισόμετρο, αλλά σε μη μαγαρίσουμε και αυτό το τοπικό.

Οσον αφορα τους κανονισμους και το μελλον του αγαπημενου μου αθληματος, λεω αυτο που πιστευω οτι ειναι το σωστο για το αθλημα. Κοινως στα @@ μου αν βολευει το Μαξ ή την ομαδα του :s_whiteflag
Για το άθλημα είναι καλυτερο αυτό από τον ένα γρήγορο γυρο.
Πιο πολυ θέαμα. Πιο πολυ αγώνας.
Ή να βγαίνει μέσος όρος από τις δοκιμές του διημέρου.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#716367 Παιδια τι λετε?
Pole σημαινει ταχυτερος γυρος με φρεσκα λαστιχα και ελαχιστα καυσιμα. Το απολυτο οριο.
Φρεσκαρετε την μνημη σας με κατι παλιες ιδεες κοτσανες!!!
https://www.formula1.com/en/latest/feat ... rmats.html
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:Παιδια τι λετε?
Pole σημαινει ταχυτερος γυρος με φρεσκα λαστιχα και ελαχιστα καυσιμα. Το απολυτο οριο.
Φρεσκαρετε την μνημη σας με κατι παλιες ιδεες κοτσανες!!!
https://www.formula1.com/en/latest/feat ... rmats.html
Μπορείς να μην χαρακτηρίζεις την γνώμη των συνομιλητών σου;
Μπορώ και εγώ ξέρεις.

Το ζήτημα είναι πως θα γίνουν οι αγώνες θελκτικοι στον πολυ κόσμο, οχι στους fan μόνο.

Redmi Note 8 Pro