Y.V έγραψε:George_Prix έγραψε:Y.V έγραψε:George_Prix έγραψε:Οταν λεμε μετριο, μιλαμε για 3 δεκατα διαφορα απο τον Περεζ, αντι για 6 που ειναι η συνηθισμενη ταριφα. Κι ο Λουης παιζει χερι-χερι στο 1 δεκατο με το Μποττας τοσα χρονια και εχουμε βαρεθει να διαβαζουμε για την κατσικα με τα 7 βυζια (το 8ο της το εφαγε ενα αγριο κατσικακι ο Μαξ).
Ισως πρεπει να μπει κατωτερο οριο ηλικιας στο φορουμ.![]()
Εχω σιχαθει και τη λεξη "ομοσταυλος"
Κατσε να δεις ποσο ακομα θα τη σιχαθεις αν σου ερθει του χρονου κανενας Ρασσελ
Μα δεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις φιλαθλος που δεν θελει να παει ο Ρασσελ στην Mercedes...
Ακομα και να ειναι καλυτερος απο τον Χαμιλτον, ακυρωνει τα 7 που κατεκτησε αυτος;
Ακυρωθηκαν τα 7 του Σουμαχερ, του Φετελ και ολων των αλλων προηγουμενων πρωταθλητων επειδη καποιοι μετα απο αυτους πηραν πρωταθλημα;
Μονο στο δικο σου φανατικα κολλημενο μυαλο συμβαινει αυτο για να ανυψωσεις υπερ του δεοντος καποιον που ακομα δεν εχει κανεναν τιτλο.
Με την δικη σου λογικη αν τελικα ο Φερσταππεν κερδισει τον Χαμιλτον, θα αξιζει και το 1 που θα παρει, συν τα 7 του Χαμιλτον.
Αφου απ οτι βλεπω, τον εβγαλες πολυπρωταθλητη απο τωρα.
Δεν ξερω αν πρεπει να προσθεσουμε και τα του Φετελ και του Ραικονεν! (Του Αλονσο δεν τα βαζω γιατι αυτος εχει χερουκλες, ομοσταυλοι κι ετσι)
Δεν υπαρχει φιλαθλος που να μη θελει το Ρασσελ στη Μερσεντες? Για ρωτα και τον Τζι να σου πει το μυστικο
Τα 7 του Λουη δε μπορει να τα ακυρωσει ΚΑΝΕΝΑΣ. Ουτε τα 4 του Φεττελ. Ουτε καν του Χιλ και του Βιλνεβ τα πρωταθληματα μπορει να παρει κανενας
Ξερεις τι μπορει να γινει ομως? Μπορει να ερθει ο Ρασσελ και να τον παιζει στα ισια την πρωτη χρονια. Και τη δευτερη να τον κερδιζει. Και να καταλαβει ο κοσμος οτι καποιος που κερδισε 7 κατσαρολικα (με την αξια του φυσικα), ενδεχεται να μην ειναι ο ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ οδηγος του κοσμου (οπως κοβουν το κεφαλι τους οι μισοι συμφορουμητες μας για το Λουη δηλαδη). Απλα μπορει να ειναι ενας πολυ γρηγορος οδηγος, που του ετυχε το μακραν ταχυτερο μονοθεσιο για μεγαλο διαστημα.
Μπορει φυσικα ο Λουης να τον εχει ευκολο ΚΑΙ το Ρασσελ οπως το Μποττας και το Νικο και να μας κανει να καταπιουμε τη γλωσσα μας εμεις οι χειτερς. Η μονη διαφορα για μενα θα ειναι οτι ενω παντα ελεγα "ποιος Νικολακης και ποιος Βαλτερακος" οποτε δε μου λεγανε πολλα οι νικες του Λουη... Το Ρασσελ τον εχω για ΚΟΡΥΦΑΙΟ (με το δικο μου βλακωδες συστημα με τους ομοσταβλους, χωρις ουτε 10αδα να εχει μπει) ομως...
ΑΝ τον κερδισει ο Λουης, θα του βγαλω το καπελο φυσικα
ΑΝ χασει ομως, να εισαι προετοιμασμενος για το "σας τα 'λεγα"
Λεω κατι παραλογο φιλτατε Y.V?