Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#70541 Καλά από PS δε ξέρω γιατί δε μου χάλαγαν ποτέ, αλλά από κινητό sony έχω να ασχοληθώ με service από τότε που είχε διάφορα σημεία service σε όλη την Αθήνα η se (και ήταν φοβερά εξυπηρετικοί)

Μου έσκασε ένα θέμα που έχουν με το μοτεράκι της δόνησης πολλά z1 (από ότι κατάλαβα μετά από εκτενή έρευνα στα ιντερνετς) και επειδή έχω ακούσει ότι τα Sony πάνε στην arvato που τα βγάζει όλα με υγρασία και στραβές πλακέτες έχω ψιλοχεστεί κυρίως για τα νεύρα μου..

Γενικά το service της sony έχει πλέον τη φήμη του κακού, για αυτό δεν ήθελα να μπλεξω. Τελοσπάντων όταν βρω χρόνο θα δω τι θα κάνω, η επόμενη βδομάδα με πάει φουλ αίμα, από τη μεθεπόμενη..

Αλλά ρε γαμώτο να χαλάει η δόνηση; :dizzy: τι κουλο κι αυτό..

έχω τραβήκει Χ στη samsung, θα τραβήξω στη sony, με βλέπω να γυρνάω σε lg στο μέλλον που δε με έχει απογοητεύσει ποτέ :hmmm: (οι υπόλοιποι μου πέφτουν ακριβοί)
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
QsisVTS έγραψε:Καλά από PS δε ξέρω, αλλά από κινητό sony έχω να ασχοληθώ με service από τότε που είχε διάφορα σημεία service σε όλη την Αθήνα η se.

Μου έσκασε ένα θέμα που έχουν με το μοτεράκι της δόνησης πολλά z1 και επειδή έχω ακούσει ότι τα Sony πάνε στην arvato που τα βγάζει όλα με υγρασία και στραβές πλακέτες έχω ψιλοχεστεί κυρίως για τα νεύρα μου..

Γενικά το service της sony έχει πλέον τη φήμη του κακού, για αυτό δεν ήθελα να μπλεξω. Τελοσπάντων όταν βρω χρόνο θα δω τι θα κάνω

Αλλά ρε γαμώτο να χαλάει η δόνηση; :dizzy: τι κουλο κι αυτό..

Δε ξέρω τα service points της Sony Mobile.

Προτείνω να πάρεις τηλέφωνο στα στοιχεία που σου έδωσα.

Σε φίλου PS4 που είχε ένα θέμα με το f/w, του το έκαναν αντικατάσταση την ίδια στιγμή. Ούτε 3 λεπτά δε περίμενε. Σε ενός άλλου γνωστού Ζ1 του το έκαναν αντικατάσταση για ένα πρόβλημα που είχε.

Το Ζ1 έχει εσωτερικά ένα δείκτη υγρασίας. Αν έχει πάρει νερό θα φανεί εκεί.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#70543 νερό δεν έχει πάρει σίγουρα, το πρόβλημα που έχω είναι ελάττωμα του συγκεκριμένου ανταλλακτικού που σε κάποιους παρόλο που το άλλαξαν εμφανίστηκε πάλι μετά από κάποιο καιρό

δες εδώ.. (μετά το 1:10)

είναι προβληματικά το μοτεράκια της δόνησης

https://www.youtube.com/watch?v=tMmU04pu4qQ
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
QsisVTS έγραψε:νερό δεν έχει πάρει σίγουρα, το πρόβλημα που έχω είναι ελάττωμα του συγκεκριμένου ανταλλακτικού που σε κάποιους παρόλο που το άλλαξαν εμφανίστηκε πάλι μετά από κάποιο καιρό

δες εδώ.. (μετά το 1:10)

https://www.youtube.com/watch?v=tMmU04pu4qQ

Αν είσαι κι εντός εγγύησης δε βλέπω τον λόγο να ανησυχείς. :)

Πάρε από Δευτέρα τηλ.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#70545 το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι έχω αφαιρέσει το anti shutter film γιατί μου είχε κάνει γρατζουνιές και αυτό μπορεί να θεωρηθεί παρέμβαση στο κινητό

η κεντρική sony έχει πει ότι αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα (αν και δε το προτείνει), όμως διάφοροι αντιπρόσωποι το έχουν θεωρήσει λόγο για να μην σε καλύψει η εγγύηση

θα ρωτήσω βέβαια αν επηρεάζει την εγγύηση και αν μου πουν μα μου το πάω κάπου αλλού και ας πληρώσω την επισκευή
Άβαταρ μέλους
By spiros
#71510 εχει εγκαταστησει κανεις το viber σε tablet που ειναι wifi only?
το "βλεπει" σαν υπολογιστη ή σαν κανονικη εγκατασταση σε κινητο?

σου επιτρεπει δλδ να εχεις τον ιδιο λογαριασμο στο tablet & στο κινητο?
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#71518 Το έχω εγώ.
Ίδιος λογαριασμός.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#71520 Ναι κανονικά, βάζεις τον αριθμό του κινητού και έχεις τις ίδιες συζητήσεις.

Όμως μπορεί να έχεις θέματα όπως να μην πηγαίνουν οι ειδοποιήσεις και στις δυο συσκευές ταυτόχρονα ή και καθόλου στη μία.

εγώ επειδή είχα τέτοια θέματα το ξηλωσα από το tablet και στο pc δηλαδή που το έχω κάνω sign it και out αν θέλω να το χρησιμοποιήσω εκεί.

Μόνο στο κινητό το χω μόνιμα ανοικτό
Άβαταρ μέλους
By spiros
#71528 εαν το ταμπλετ εχει sim, φανταζομαι δεν γινεται αυτο;
Άβαταρ μέλους
By tazio
#71576 Όχι δυστυχώς, το προσπάθησα κι εγώ αλλά δεν.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#71577 Εγώ που το έχω και σε 2 pc και σε κινητό, δεν έχω θέμα να μην έρχονται ειδοποιήσεις στο ένα ή το άλλο... Πάντα μαζί βαρανε :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By ripper
#71632 Παρομοίως κανένα πρόβλημα σε τηλέφωνο και τάμπλετ.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#71635 γενικά και μένα μου έρχονταν και στα 2, έστω και με λίγο καθυστέρηση , αλλά 2-3 φορές δεν ήρθε καν στο κινητό πχ

και τη μία από αυτές τι φορές ήταν πολύ σημαντικό το μήνυμα, πήγε στο τάμπλετ σπίτι μου και όχι στο κινητό που είχα μαζί μου

οκ, ατύχια θα μου πείτε, μπορεί να ήταν κάνα bug που έφτιαξαν στη συνέχεια το θέμα είναι ότι εκείνη τη στιγμή έγινε χοντρή |λογοκρισία| λόγω του viber για αυτό και αποφάσισα να είναι μόνο στο κινητό και στον υπολογιστή μόνο κατά περίπτωση και για όσο είμαι πάνω από το pc αυστηρά (για την εύκολη πληκτρολόγηση πάντα, όχι για κανένα άλλο λόγο)

πάντως όταν έχω σημαντικό μήνυμα να στείλω (όχι mail για δουλειά , μήνυμα που θέλω όμως να ξέρω ότι θα πάει 1000%) ακόμα εμπιστεύομαι το πατροπαράδοτο sms :iconcool:

με τα ΙΜ μπορεί να γίνει βλακεία και έχω ακούσει διάφορα μα μου κατά καιρούς, σε sms με αναφορά δεν είχα ποτέ των ποτών θέμα
Άβαταρ μέλους
By corsair
tazio έγραψε:Όχι δυστυχώς, το προσπάθησα κι εγώ αλλά δεν.

γινεται! Βαλε την SIM/νουμερο με την οποια θες να ενεργοποιησεις το Viber στο tablet, ενεργοποιησε.... βγάλε την SIM και βάλε οποιαν αλλη θελεις. Θα παιζει με το προηγουμενο νούμερο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#71683 Μπορεις στο viber οταν συνδεεσαι στο νετ να εχεις την επιλογη να μην σε δειχνει 'σε συνδεση'?