Geo f1 έγραψε:Ο Λεκλερ δεν λεω καλο αγωνα αλλα αφου εστειλε τον Γκασλυ για βρουβες.
Αυτο πανω στο σηκωμα που μου ειχε προκαλεσει ο Λεκλερκ με τις προσπερασεις ξεχασα να το αναφερω. Χερουκλα ο ατιμος στα σιγουρα, αλλα περνανε τα χρονια και δε μπορει να ισορροπησει λιγο το οριο με τα λαθη...
@Κορτο ειλικρινα δεν παρακολουθω καθολου τις μικρες κατηγοριες, οποτε δεν ηξερα καν οτι ακουγεται ηδη για τοσο καλος ο Ρασσελ. Αλλα εκτος απο τα εντυπωσιακα που περιεγραψες ακομα και στην Φ1 παλι βγαζει ματια η αποδοση του ακομα και χωρις να εχει μπει στους ποντους (εκτος απο τη φορα με το ξενο μονοθεσιο).
@ΧαιΦαι αυτο ξαναπεστο. Καλοι κι αγιοι οι Αγγλοι, εχουν γνωση κι επισης πολλες πληροφοριες εφοσον ζουνε τους αγωνες μεσα στις πιστες κι οχι απο το στουντιο, αλλα καταντανε σιχαμενοι με το σωβινισμο τους και το λιβανισμα που κανουν εδω και δεκαετιες στα πατριωτακια τους...
Τελος κατι ακομα που ξεχασα να πω. Καποιος ανεφερε για κοντρα Μικ-Μαζεπιν. Και παλι τονιζω οτι δεν ξερω ακριβως την προιστορια τους στις μικροτερες κατηγοριες, αλλα μεχρι τωρα ο υιος Σουμαχερ ειναι πολυ καλυτερος απο το αλλο το τσογλανι. Για να πω ποσο πραγματικα καλος ειναι, πρεπει να τον δω για 1-2 χρονια διπλα σε εναν οδηγο που εχω "κοστολογησει" ηδη, αλλα μεχρι στιγμης κερδιζει την κοντρα ο Μικ.

) αλλα αν κατσεις και διαβασεις ολα τα φετινα τοπικα ΕΚΤΟΣ απο οσα γραφουν "οι 2 Γιωργηδες" δε βλεπεις το πραγματικο σκηνικο. Τα λαθη του Λουη Γ Α Ρ Γ Α Ρ Α. Οι περισσοτεροι φαν δεν ανεφεραν καν τη λεξη λαθος και φυσικα κανενας δεν εδωσε βαση στο τι εστι το καθε λαθος σε τοσο οριακη κοντρα. Δηλαδη μιλαμε για τουλαχιστον 30-40 βαθμους χαμενους απο λαθη ή κακες εμφανισεις οπως του Μονακο. Και η μεινστριμ εικονα που παιζει στο φορουμ για το φετινο πρωταθλημα ειναι οτι η Ρεντ Μπουλ πεταει κι ο Λουης παλευει σα το σκυλο ωστε να στεκεται εστω και τοσο κοντα στο διαστημοπλοιο. Απο τοσους νοματαιους εδω μεσα, "οι 2 Γιωργηδες", ο ΧαιΦαι αντε και κανενας αλλος που μου διαφευγει ειπαν το αυτονοητο, οτι ΦΕΤΟΣ Ο ΜΑΞ ΟΔΗΓΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Κι οχι γιατι το ξεζουμαει κατα 0.5% περισσοτερο. Γιατι απλα δεν εχει κλωτσησει οσους ποντους κλωτσησε ο Λουης.