Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By theo13
mirage έγραψε:Και ένα συγκριτικό απο την άλλη πλευρά του Ατλαντικού
https://www.caranddriver.com/reviews/co ... -compared/

Πόσο αισχρά είναι πλέον τα εσωτερικά των αυτοκινήτων. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#715239 Καλά το tablet του Ford είναι λες και πέταξες μια τηλεόραση στο κέντρο... :thumbsdown:
Προφανώς πήγαν να αντιγράψουν Tesla αλλά τους βγήκε πολύ χειρότερο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#715243 Χθες βράδυ στην Αθηνών-Κορίνθου είδα κι εγώ ένα Tesla να πηγαίνει με 90 κολλητά πίσω από ένα φορτηγό. Το 90 δε με χάλασε, σίγουρα θα προσπέρασε και μερικούς στην μεσαία. Κρίμα είναι μόνο που θα έφαγε ό,τι πετραδάκι σήκωσε το φορτηγό.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Scotch έγραψε:Χθες βράδυ στην Αθηνών-Κορίνθου είδα κι εγώ ένα Tesla να πηγαίνει με 90 κολλητά πίσω από ένα φορτηγό. Το 90 δε με χάλασε, σίγουρα θα προσπέρασε και μερικούς στην μεσαία. Κρίμα είναι μόνο που θα έφαγε ό,τι πετραδάκι σήκωσε το φορτηγό.
Κάποιος φρέσκος ιδιοκτήτης κάνει τις δοκιμές του να δει πόσο εμπιστοσύνη μπορεί να έχει στις τιμές αυτονομίας και πόσο διαφορά μπορεί να κάνει το drafting.
Μπορεί να είναι κόντρα αυτονομίας, δημοσιογράφος που ετοιμάζει σχετικό άρθρο ή απελπισμένος που δεν τα υπολόγισε καλά ή δεν βρήκε λειτουργικό ή ελεύθερο φορτιστή.
Εϊναι όμως κατάντια να έχεις τόσο ακριβό, σπορτίφ εμφάνισης και γρήγορο αυτοκίνητο και να καταδικάζεις τον εαυτό σου να πηγαίνει με 90 στην εθνική.

Chris έγραψε:Μα με 37 εξω και τον ηλιο να βαραει το αυτοκινητο, ειτε το βαλεις στους 16 ειτε στους 24, δε νομιζω να πιασει το στοχο ποτε ετσι κι αλλιως
Για αυτό λέω έχει να κάνει με τη σχεδίαση κατασκευή του συστήματος (δεν είναι όλα ίδια-ίσα), αν είναι δυνατό μια χαρά πιάνει αυτά που επιλέγεις αν δεν είναι ή έχει πρόβλημα τότε ισχύει αυτό που λες.
Η διαφορά 24 ή 24,5 που τα βάζω έχει να κάνει με το αν με χτυπάει εμένα ο ήλιος ή όχι. Αν με χτυπάει 24 αν όχι 24,5.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#715245 Θα μπορουσε να περασει μπροστα και μετα να πηγαινει με 90 για να μην τρωει τα πετραδακια.
Αλλα μαλλον φοβηθηκε οτι μετα θα τον πιεζει το φορτηγο... :hmmm:
Μπορει ομως να μην ισχυει αυτο και απλως να εκμεταλευοταν το σλιπ στριμινγκ... :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#715252 Δεν ξέρω πόση κίνηση είχε η Αθηνών - Κορίνθου εχθές, αλλά υπό φυσιολογικές συνθήκες τα 90Kmh σε Εθνική Οδό είναι κατάντια. Πόσο δε περισσότερο για ένα αυτοκίνητο των 50 χιλιάδων ευρώ. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#715304 Αθηνών- Κορίνθου, 90 χλμ. Απόγευμα Κυριακής?? Το λέτε και μιρακολο με την κίνηση που έχει εκείνες τις ώρες.

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#715305 Ήταν 11+ το βράδυ, οπότε είχε σπάσει αρκετά η κίνηση. Εγώ το έκανα με 105 μέση.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
axel12p έγραψε:Καλά το tablet του Ford είναι λες και πέταξες μια τηλεόραση στο κέντρο... :thumbsdown:
Προφανώς πήγαν να αντιγράψουν Tesla αλλά τους βγήκε πολύ χειρότερο.

οντως φοβερη η ενσωματωση στο τεζλα. :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Scotch έγραψε:Ήταν 11+ το βράδυ, οπότε είχε σπάσει αρκετά η κίνηση. Εγώ το έκανα με 105 μέση.

πες και για το κλιο που ερχοταν απο Γιαννενα και περασε με τελικες στην αριστερη. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#715336 Σωστό. Κάπου το πήρε το μάτι μου.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#715627 Σήμερα έπιασα την κουβέντα με τον γείτονα (Μ3 Performance) και μου παραπονέθηκε ότι οι γλήγοροι φαίνεται να γνωρίζουν τι εστί Tesla και ΔΕΝ ανοίγουν μαζί του στα φανάρια. Τον ενημέρωσα ότι αναμένεται Clio πετρέλαιο και να κάνει τα κουμάντα του. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#715629 Σαμπα ετσι και με περασει τεζλα με το κλιο,εχω βγαλει το πετρελαιο επι τοπου το λουζω και το λαμπαδιαζω.