Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
20%
0
N/A
2
20%
0
N/A
2
20%
1
10%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
20%
0
N/A
1
10%
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:Δε φάνηκε επειδή όταν άρχισε να μειώνεται η διαφορά "πείραξαν" τα ελαστικά που κάποτε ήταν και πιο στενά και με αυλάκια.

Τωρα καπου ακουσα οτι η Πιρελλι ετοιμαζεται να ανακοινωσει λαστιχα με σκληροτερα πλαινα κατα παραγγελια του Τοττου. Γιατι μετα την αυξηση πιεσης (επειδη "εκλεβε" η Ρεντ Μπουλ) δε βολευτηκε καλα ο Τοττος με τις νεες πιεσεις. Οποτε με τα νεα λαστιχα θα μπορουν να ριξουν πιεσεις παλι.

Γενικα εχει λυσσαξει ο Τοττος να πιασει καπως τη Ρεντ Μπουλ να κλεβει. Μια με τις πισω αεροτομες, μια με τα λαστιχα, μεχρι και με τα πιτ στοπς εχουμε αλλαγες μπας και κοψουν τη φορα της Ρεντ Μπουλ. Ασε δε με την "αναβαθμιση" του νεου μοτερ. Μεχρι και σημερα ο Λουης στη συνεντευξη μετα τον αγωνα, μιλησε για "upgraded engine" που φυσικα ειναι εναντια στους κανονισμους. Sore losers κι αυτος και το αφεντικο του ο Τοττος :thumbsdown:

mousatos έγραψε:Επίσης για όσο δεν έχουμε RB στις θέσεις 1-2 για πολλούς αγώνες, τότε όχι, δεν υπερέχει η RB αλλά ο Max.

Πες τα ρε μουσατε γιατι μετα το σημερινο αγωνα διαβασα ποστακια που μνημονευουν την ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ της Μερσεντες. Που καναν 1-2 σε δοκιμες κι αγωνα και ριχναν γυρο στον 4ο. Που καταφερνε ο Μαξ 4 φορες το χρονο να μπει αναμεσα τους και λεγαμε "επιτελους ειδαμε αγωνα". Εγω βλεπω το Μαξ να ξεκιναει 1ος και τον Τσεκο 4ο και 6ο. Στον αγωνα τις περισσοτερες φορες μια απο τα ιδια, τεραστια διαφορα αναμεσα τους. Τι να συγκρινουμε τωρα... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Αυτα τα made up facts απο που προκυπτουν Μουσατε; Ελαβες καθολου υποψιν σου οτι ο Τσεκο ειναι σε νεα ομαδα και ιιιιιιισως να βρισκει τα πατηματα του ή μας χαλαει το αφηγημα για τον Μαξαρο που τραβηξε το Εξκαλιμπερ και θα νικησει τον Μορντρεντ στα Μαρμαρενια Αλωνια (κοντρα σε ολους και σε ολα) ;

Εδω θα συμφωνησω μαζι σου. Τα σεναρια μας περι ξεζουμισματος, στηριζονται στα 4-6 δεκατα που ριχνει ο Μαξ στον Τσεκο. Σιγουρα θελει χρονο ο Μεξικανος και προσωπικα απλα χαιρομαι τις τωρινες διαφορες αλλα δεν αποκλειω να κλεισει η ψαλιδα.

Απλα να θυμισω παλι οτι και σε αλλες περιπτωσεις, ο νεος στην ομαδα αρχισε τις καρπαζιες στον παλιο με το καλημερα. Βλεπε Ρικ στο Φεττελακο. Βλεπε ο Λεκλερκ στο Φεττελακο. Ο Ναντο στο Μασσα. Ο Ρασσελ στο Μποττας. Δηλαδη αυτο που εχει κανει ο Μαξ, που ειχε διπλα του ταλενταρες (ναι κι ο Γκασλυ κι ο Αλμπον ηταν, οχι μονο ο Τσεκο) και η διαφορα παρεμεινε σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιπεδα επι 10-20-30 αγωνες, δεν το λες ακριβως κι αφηγημα. Πιο ευκολα δηλαδη χαρακτηριζεις σαν κομπλεξικο καποιον που ακομα περιμενει το μαγικο ομοσταβλο που θα κοντραρει το Μαξ και δεν εχει πει τοσα χρονια "ρε τι κανει τουτος, τους εχει τσακισει ολους" απο αυτον που λεει το αυτονοητο για τις διαφορες που βγαζουν ματια.

Επισης πιο πολυ λες αφηγημα οτι ο Μποττας ΠΕΤΑΕΙ για αυτο ο Λουης του ριχνει ΜΟΝΟ 1 δεκατο, παρα οτι ειναι αφηγημα οι επαναλαμβανομενες τσοντες του Μαξ απεναντι σε διαφορετικους ομοσταβλους. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#715154 Γιατί να χαίρεσαι όμως για τις διαφορές;
Μάνατζερ του Μαξ είσαι και θες να ζητήσεις πιο πολλα λεφτά;
Θα έπρεπε να θες κοντά τους δύο τους ώστε να υπάρχει μάχη και στην ομάδα μέσα, οχι μόνο με τους άλλους.

Ο Τσεκο είναι πολυ καλός οδηγός, είναι μεχρι στιγμής ο μόνος που στάθηκε κοντά στον Μαξ. Θέλει όμως χρόνο. Για να βρει τα δέκατα που του λείπουν. Δεν ξέρω αν είναι όλη η διαφορά μεταξύ τους, μπορεί να είναι η μισή, αλλά αυτό το fine tuning οδηγου, αυτοκινήτου, ομάδας δεν φτιάχνεται σε μερικούς αγώνες.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By g8777
#715155 Μπα, εγώ λεω να περιμένω να τον δω τι θα κάνει απέναντι στον Οπτιμους Πραιμ.
Γιατί μια χαρά τον θηλάζει ο Χερ Μάρκο στο τρελό, τρελό παρθεναγωγείο που λέγεται Ρεντ Μπουλ. 100 -0 τον πάει. Για να δούμε όμως τί μας επιφυλάσσει το μέλλον . Ποιός ξέρει, στην τελική μπορεί το παιδί να μείνει με κάνα δύο κούπες αλλά να έχει εξαυλωσει τους ομοσταβλους του. Κατευθείαν για νο1 γίδα δλδ
Άβαταρ μέλους
By mousatos
g8777 έγραψε:Αυτα τα made up facts απο που προκυπτουν Μουσατε; Ελαβες καθολου υποψιν σου οτι ο Τσεκο ειναι σε νεα ομαδα και ιιιιιιισως να βρισκει τα πατηματα του ή μας χαλαει το αφηγημα για τον Μαξαρο που τραβηξε το Εξκαλιμπερ και θα νικησει τον Μορντρεντ στα Μαρμαρενια Αλωνια (κοντρα σε ολους και σε ολα) ;

Από εκεί που προέρχονται και τα δικά σου made up facts .
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:Γιατί να χαίρεσαι όμως για τις διαφορές;
Μάνατζερ του Μαξ είσαι και θες να ζητήσεις πιο πολλα λεφτά;

Εσυ Νικο μου πιο πολυ χαιρεσαι οταν ριξεις στο ΑΕΚακι 1 τεμαχιο ή οταν του ριξεις 5-6? :shifty:

Νίκος Παππάς έγραψε:Ο Τσεκο είναι πολυ καλός οδηγός, είναι μεχρι στιγμής ο μόνος που στάθηκε κοντά στον Μαξ. Θέλει όμως χρόνο. Για να βρει τα δέκατα που του λείπουν. Δεν ξέρω αν είναι όλη η διαφορά μεταξύ τους, μπορεί να είναι η μισή, αλλά αυτό το fine tuning οδηγου, αυτοκινήτου, ομάδας δεν φτιάχνεται σε μερικούς αγώνες.

Φιλε στο ειπα και παλι. Ενω συμφωνω μαζι σου οτι οι οδηγοι θελουν χρονο για να προσαρμοστουν (ειδαμε φετος και το στραπατσο του Ναντο), παιζουν και πολλα παραδειγματα που το χερι φανηκε με τη μια. Οποτε σε γενικες γραμμες οσο βλεπουμε να γινεται το ιδιο πραγμα με το Μαξ εδω και χρονια και να τσακιζει ομοσταβλους, δε γινομαστε και γραφικοι που το τονιζουμε σαν αξιοσημειωτο. Πιο γραφικοι παραμενουν αυτοι που δεν το εχουν ξεστομισει ποτε :s_wink

Δεν καταδικασα ουτε τον Αλμπον ουτε το Γκασλυ. Και για τους 2 πιτσιρικαδες, θεωρω αδικο οτι τους ξαποστειλε ο αχωνευτος ο Μαρκος νυχτα και μ' ελικοπτερο απ' την ομαδα. Ειλικρινα ελπιζω να κατσει ο Τσεκο και του χρονου και να παραμεινουν οι διαφορες στα ιδια επιπεδα, ωστε να μπορω να μιλαω παλι για ξεζουμισμα. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#715158 Γιώργο μπερδεμένα τα λες.
Εγώ θέλω να ρίξει ο θρύλος 5 στο αεκακι, δεν θελω να τα βάλει ο Φορτουνης όμως.
Εσύ αυτό θες.
Ο Φορτουνης θα φυγει μια μέρα, θέλω η ομάδα να κυριαρχεί.

Στο έχω πει κι άλλη φορά. Δεν καταλαβαίνω τον οπαδισμο με οδηγό. Αυτός σήμερα είναι εδώ, αυριο αλλου και σε 10-15 χρόνια φευγει για το σπίτι του.
Οι ομάδες όμως μένουν, ακόμα και αν αλλάζουν ονομασία. Αυτές κουβαλούν την ιστορία.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By g8777
#715159 Όχι. Δεν γινοσαατε γραφικοί με ξεζουμισμα μονοθεσίου και τσάκισμα ομοσταβλου. Όλα και ολα, το σωστό να λέγεται. Εκεί που η μαγεία του ξεζουμισματος συναντά την ψυχολογία του ομοσταβλου. Εκεί είναι η ποίηση. :inlove:
Εντωμεταξύ οι άλλοι παίρνουν κούπες νίκες πολ. Ε, κάτι έπρεπε να πάρει και ο Μαξ (τα χρόνια πρίν του ράψουν κουστουμάκι ο Νιόυη και η Λίμπερτι, φέτος άλλαξαν τα κόλπα, μετράνε και αυτά).

Και το έπαιρνε. Πολακης. Το άσχημο ήταν ότι μαζί με τον Μαξ το έπαιρνε και ο κάθε κυρ Γιώργης. Και αντί λοιπόν να σκύψει το κεφάλι και να εκπαιδεύεται :shifty: , μου θελε καπηλειά και μουστάκια. Και τώρα τί; Να δεχτούμε στους κύκλους μας έναν πιζαντ του αθλήματος; Να μάθει τί ο κυρ Γιώργης τώρα στα γεράματα; Ακόμα συγκρίνει οδηγούς μόνο αν έχουν το ίδιο βαμμένο μονοθέσιο. (Εκτός αν στο ξεζουμισμα νικάει ο Μαξαρος, τότε είναι οκ να τους συγκρίνουμε,το επιτρέπει ο Γιώργης :lol: )
Σαν τους κατόχους Λαντα, έσπασαν το κεφάλι τους δεκαετίες να βρουν κάποιο ΥΠΕΡΑΤΟΥ για το σαπιδι τους και τελικά τί μας έλεγαν; Για το υπέρτατο καλοριφέρ του. :lol:

Ε, άχρηστος ο Βεττελ των 4 πρωταθλημάτων, άχρηστος ο Ρόσμπεργκ, άχρηστος ο Λούης των 7 πρωταθλημάτων,ε, λογικά άχρηστος και ο Σούμι που το εστυβε ίσα ίσα για να μην στάζει .Δεν αμφιβάλλω ότι τα ίδια ακριβώς θα διαβάζαμε και τότε από τους Προμηθέες :sleep: .
Ωραία. Δείχνουμε κατανόηση στον πόνο του άλλου. Όχι όμως να βάλουμε και τους χωριάτες στο κρεβάτι της φόρμουλας. :thumbsdown:
Γιατί δεν είναι ότι ήρθαν με διάθεση να ακούσουν πέντε πραγματακια. Ήρθαν για να βγάλουν το κόμπλεξ τους.
Υπάρχει και το πλεηστεησο βρε κυρ Γιώργη. Εκεί πώς τα πάει ο Λούης; :hmmm:

Α,που σαι κυρ Γιώργη. Υπάρχει αυτό το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ σάιτ

https://www.statsf1.com/en/statistiques/pilote.aspx

Έχει διαφορες κατηγορίες στατιστικών, αν ψάξεις θα δεις σε πάμπολλες τον Λούη στην κορυφή,τον Σουμάχερ, αν κοιτάξεις καλά θα δείς και τον Βεττελ, αν ΤΌ ΞΕΨΑΧΝΙΣΕΙΣ θα δεις και τον Μαξακο (εκεί στα χαμηλά, δίπλα στην αποχέτευση). Στείλε μνμ να προσθέσουν κατηγορίες Juicing the car και Breaking the team mate. Κρίμα είναι ο μαξακος να μην έχει την αναγνώριση που του αξίζεις.

Γρήγορα κυρ Γιώργη, :protest: πριν προλάβει ο μουσατος και σου κλέψει την δόξα του φαν ναμπερ . :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#715161 Είπε η Λουή-τσα. και μετά επανέλαβε το ίδιο άτυχο επιχείρημα Φέτελ . 4 κούπες άρα καλύτερος από Λεκλέρ. Είδαμε πως αντέδρασε η ferrari.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Νίκος Παππάς έγραψε:Γιώργο μπερδεμένα τα λες.
Εσύ αυτό θες.

Στο έχω πει κι άλλη φορά. Δεν καταλαβαίνω τον οπαδισμο με οδηγό. Αυτός σήμερα είναι εδώ, αυριο αλλου και σε 10-15 χρόνια φευγει για το σπίτι του.
Οι ομάδες όμως μένουν, ακόμα και αν αλλάζουν ονομασία. Αυτές κουβαλούν την ιστορία.

Redmi Note 8 Pro
Νίκο, στο παράδειγμα σου, αυτά τα 5 κάποιος θα τα βάλει, δεν μπορεί ο σκόρερ να λέγεται Ολυμπιακός. Εάν όμως τα 5 τα βάλει ο Φορτούνης και στο τέλος της χρονιάς βγει πρώτος σκόρερ και βγω εγώ και πω τι παιχτάρα ο Φορτούνης, θα εμφανιστεί ο George_Prix και θα πει ότι στον Ολυμπιακό παίζει δεν έχει τόση αξία όση εάν κάποιος από τον Παναθηναϊκό βάζει 5 και βγει πρώτος σκόρερ, ασχέτως που στο κάτω κάτω της γραφής η F1 όπως και το ποδόσφαιρο δεν είναι ατομικά οπότε δεν μπορείς ποτέ να είσαι σωστός σε τέτοιες συγκρίσεις, δεν μπορείς να τα αφαιρέσεις όλα και να μείνεις με μονάδες

Εδώ βέβαια έχουμε ευαγγέλιο τον ομόσταυλο, όπου ο ένας ρίχνει με το ζόρι 1 δέκατο, ο άλλος χαλαρά 4-5 δέκατα άρα…

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:Γιώργο μπερδεμένα τα λες.
Εσύ αυτό θες.

Εχει πλακα αυτη η κουβεντα με τις ομαδες και τους οδηγους.

Αφου την ξεκινησες, ας ξαναπω την αποψη μου. Εμενα φιλε το βασικο που με τραβαει στο μηχανοκινητο αθλητισμο ειναι η οριακη οδηγηση. Να ξερω οτι ο ταδε οδηγος ξεζουμισε το οχημα του περισσοτερο απο καθε αλλο οδηγο στην πιστα. Το αν το ξεζουμισμα ειναι αρκετο για να τον φερει στην 1η ή στην 8η θεση, δεν εχει καμια σημασια. Εμενα αυτος ειναι ο αγαπημενος μου οδηγος. Αυτος που μπορει να ξεζουμισει οτι κατσει στα χερια του, οσο πιο κοντα γινεται στο 100% του συγκεκριμενου οχηματος. Φυσικα να συνδυαστει το χερι με αποτελεσματα ειναι ακομα καλυτερο αλλα θελει ΚΑΙ τυχη!

Ενα παραδειγμα για να καταλαβεις τι εννοω. Κανουν αλλαγη του χρονου τιμονια ο Μαξ με το Λουη. Η Ρεντ Μπουλ εχει γινει πλεον διαστημοπλοιο και σαρωνει παλι ο Λουης νικες/τιτλους. Αλλα ΣΥΝΕΧΕΙΑ εχει τον Τσεκο 1 δεκατο πισω του και τρομαζει να τον κερδισει. Παει κι ο Μαξαρος στο χρεπι τη Μερσεντες, ριχνει συνεχεια 5-6 δεκατα στον ομοσταβλο το Μποττακο κι ισα που καταφερνει να κοντραρει το Λουη.

Αν με γυρισεις 35-40 χρονια πισω τοτε που ονειρευομουνα να γινω οδηγος Φ1 που λες Νικο μου και με ρωτουσες "ποιανου το χερι θα ηθελες να εχεις μικρε Γιωργακη", σκεπτομενος ολα τα διαθεσιμα δεδομενα ποιον θα διαλεγα? Το Λουη που του εκατσαν τα διαστημοπλοια κι ετυχε να ειναι ΤΣΙΜΑ-ΤΣΙΜΑ ταχυτερος απο τους ΠερεζοΜποττηδες? Ή το χερι του Μαξ που ΤΣΑΚΙΖΕ τους Περεζομποττηδες κι απλα δεν του εκατσε το διαστημοπλοιο? ΤΙΣ ΧΕΡΟΥΚΛΕΣ θα ηθελα Νικο μου να εχω. Και να μπαινω παντα στην πιστα σκεπτομενος "ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ". Οχι να παρακαλω να εχω στον επομενο σταθμο της οδηγικης μου καριερας τον κωλο που μας εδειξε η Μερκελ (ακα διαστημοπλοιο).

Και να στο πω κι αλλιως. Εκτος οτι το ονειρο μου δεν ηταν να γινω μηχανικος, τσεος, αεροδυναμιστης κτλ οποτε δε με απασχολει ΚΑΘΟΛΟΥ ποια ομαδα εκανε την καλυτερη δουλεια, το καλυτερο μονοθεσιο δηλαδη, γιατι να υποστηριζω ομαδα? Που μπορει να πεταει 2 χρονια και να σερνεται 22 χρονια? 3 οδηγους διαλεξα σε ολη μου τη ζωη (Σεννα, Αλονσο, Μαξ) και δε με χαλασανε ποτε. Τερματιζε 8ος ο Ναντο με το χρεπι τη ΜακΛαρεν κι εβλεπα 12ο τον πρωταθλητη το Μπαττον κι αισθανομουνα οτι κερδισε ο Ναντο. Τερματιζε 2ος πισω απο το Φεττελακο οταν πετουσε με τη Ρεντ Μπουλ και δεν ηθελα τιτλο. Και μονο που εβλεπα το Μασσα να τερματιζει 6ος μου ηταν αρκετο.

Για το τελος να αφησω το αστειο κληρονομικο σκελος των ομαδων. Να φανταστω οτι ο γιος σου ειναι Ολυμπιακος και Φερραρι? Κι αν οχι ο γιος σου, πιστεψε με το 80% των παιδιων, ακολουθουν την αποφαση του προπαππου-παππου-μπαμπα. Εγω διαλεξα μονος μου τον οδηγο μου με καποιο συγκεκριμενο τροπο σκεψης (σωστος-λαθος δεν εχει σημασια). Οχι γιατι τον υποστηριζε ο πατερας μου ουτε γιατι πηρε καμποσες νικες/τιτλους κι εγινε μοδα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Νίκος Παππάς έγραψε:Ο Τσεκο είναι πολυ καλός οδηγός, είναι μεχρι στιγμής ο μόνος που στάθηκε κοντά στον Μαξ. Θέλει όμως χρόνο. Για να βρει τα δέκατα που του λείπουν. Δεν ξέρω αν είναι όλη η διαφορά μεταξύ τους, μπορεί να είναι η μισή, αλλά αυτό το fine tuning οδηγου, αυτοκινήτου, ομάδας δεν φτιάχνεται σε μερικούς αγώνες.

Δε θα αλλάξει η εικόνα γιατί ο Πέρες είναι και αυτός οδηγός μεγάλων στιντ και όχι απόλυτης ταχύτητας, άρα θα ξεκινάει πιο πίσω. my 2 c.

Βέβαια απορία μου προκαλεί πως γίνεται ο Γκασλί με την Alpha Tauri να είναι πιο κοντά στον Μαξ από ότι όταν έτρεχαν με το ίδιο μονοθέσιο, αλλά αυτό υποθέτω οφείλεται στο ότι οι Άλφα Ταύροι είναι καλύτεροι από την RBR. Φανταστείτε να οδηγούσε ακόμα τους Α-Ταύρους ο Μαξ. :help: 8 στα 8 θα είχαμε. :rtfm: :s_yes

Τέλος πάντων ΧΑΙΡΟΜΑΙ που δε θα χάσει ο Σούμι τα ρεκόρ του, ΧΑΙΡΟΜΑΙ που η Μερκ τρώει χώμα, αλλά η γραφικότητα εδώ έχει ξεπεράσει και το ηλιοβασίλεμα στον Εύοσμο.

Στα δικά μας αρνούμαι να χειροκροτήσω μία εμφάνιση best of the rest με πολλά προσπεράσματα, όσο και αν είναι ελπιδοφόρα. Ειδικά όταν ο μετρ των προσπεράσεων κόλλησε πολύ περισσότερο και πρακτικά απέτυχε. Επίσης ελπίζω η Αλπίν να μην κλαίει τώρα, αλλά εγώ θα αναρωτιόμουνα για ποιο λόγο βιάστηκα τόσο;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#715169 @Corto, πιθανότατα έχεις εσύ δίκιο, ο Περεζ καταφέρνει να είναι ψηλά, μαζί με τις Μερκ. Κανείς άλλος πριν δεν το κατάφερε.

@BARhonda, μα είναι ομαδικό σπορ και η F1 όπως το ποδόσφαιρο. Προτιμώ να έχω την καλύτερη επίθεση παρα τον πρωτο σκόρερ.

Α, και αυτό με τον τιμ μειτ μόνο οι δύο Γιώργηδες το λένε. Κανένας άλλος. Γιατί βολεύει το αφήγημα του κορυφαίου μεν αδικημένου δε οδηγου που η κακή του τυχη του στέρησε τίτλους, ή για τον νέο φερελπι που αντί να περιμενουμε να δούμε τι καριέρα θα κάνει, τον βαφτίσαμε κατσίκα.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:Α, και αυτό με τον τιμ μειτ μόνο οι δύο Γιώργηδες το λένε. Κανένας άλλος. Γιατί βολεύει το αφήγημα του κορυφαίου μεν αδικημένου δε οδηγου που η κακή του τυχη του στέρησε τίτλους, ή για τον νέο φερελπι που αντί να περιμενουμε να δούμε τι καριέρα θα κάνει, τον βαφτίσαμε κατσίκα.

Για την ακριβεια ο Τοττος ειχε μιλησει για το ποσο τεραστια ερευνα ειχαν κανει αναμεσα στους τιμειτς ολων των ομαδων ωστε να δουνε ποιος ειναι καλος για αγορα. Απο παιδακι ηξερα (οπως και οσοι ασχολουνται σοβαρα με το αθλημα) οτι αυτο ειναι το μετρο συγκρισης αλλα να το λεει κι ο φιλος μου ο Τοττος εχει ακομα μεγαλυτερη βαρυτητα. Επισης εχω διαβασει απειρες φορες μεχρι τωρα οδηγους να λενε "ο #1 αντιπαλος του καθε οδηγου ειναι ο ομοσταβλος του". Γιατι ειναι ο ΜΟΝΟΣ με τον οποιο υπαρχει σχετικα ασφαλες μετρο συγκρισης, το ιδιο μονοθεσιο. Αλλιως ειναι σα να συγκρινουμε πορτοκαλια με μανταρινια και προσπαθουμε να βγαλουμε νικητη.

Αλλα αν εσενα σε βολευει καλυτερα το αφηγημα "μονο οι 2 Γιωργηδες ασχολουνται με τιμειτς" εγω παω πασο. Καταθετεις κι εσυ τη γνωμη σου, οπως κανουμε ολοι εδω μεσα...