Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
20%
0
N/A
2
20%
0
N/A
2
20%
1
10%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
20%
0
N/A
1
10%
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
#715107 Oχι. Αυτο επιζητας με τις θεωριες σου, να τις λαβουμε αφορμη προς συζητηση και μακροπροθεσμα να σε θεωρησουμε σοβαρο συνομιλητη. ("Ελα μωρε τωρα μωρε ο Φεττελακος με τα 4 πρωταθληματα , ΕΓΩ θα σας πω την αλήθεια...", μιλαμε για ελαχιστη επαφη με τον πλανητη Φορμουλα Ενα). Εχεις μπουρδεψει ολα τα τοπικα , κατανοητο ως ενα βαθμο μιας και βλεπεις χαρες φετος, καπου λιγο ελεος ομως ε;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Θλίψη.

Μεσα απο το στομα μου το πηρες ρε Τζι :sorry: 3 χρονια ειμαι γραμμενος στο φορουμ και τετοιο νεκροταφειο μετα τον αγωνα δεν εχω ξαναματαδει :s_sorry Σας κολλησε υπνηλια ο φιλος μου ο Κορτο και δεν ειδε κανενας τον αγωνα :s_sorry

Εγω που τον ειδα λοιπον, ας πω τη γνωμη μου. Σε αλλη κλαση ο Μαξ κι η Ρεντ Μπουλ ακομα ταχυτερη απο τη Μερσεντες σε ρυθμο αγωνα. Αυτο που ειχα ξαναπει δηλαδη... Οταν θα ειναι πραγματι ταχυτερη η Ρεντ Μπουλ δε θα υπαρχει καν η ψευδαισθηση της κοντρας Μαξ/Λουη που ειχαμε οσο ηταν ταχυτερη η Μερσεντες. Θα βλεπουμε μια παρομοια τσοντα και θα νεκρωνει το φορουμ. Το επομενο ΣΚ δε θα μου κανει εντυπωση κανενα 1-2 απο τους ταυρους.

ΓΑΜΑΤΟΣ ο Λεκλερκ. Με εφτιαξε απιστευτα με τις προσπερασεις του. Και γενικα καλο ρυθμο αγωνα και οι 2 Φερραρι. Μακαρι να ανεβουν κι αυτοι ακομα περισσοτερο.

Ο Οκον χρωσταει λαμπαδα και ποσοστο απο το μισθο του στο Ναντο. Ισα που προλαβε κι εβαλε την υπογραφη, πριν ζεσταθουν τα γερικα κοκαλα του Ισπανου. Αλλιως τον εβλεπα σαν το Βαντουρν κι αυτον, να καταληγει στη Φορμουλα Τεσλα απο του χρονου.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#715128 Περάσαμε 7; χρόνια υπνου με την Μερκ, θα περασουμε κι άλλα, ελπιζω οχι τόσα, με τα κατρουλοποτα.
Ευτυχώς που ήταν κι ο Λεκλερκ και είδαμε προσπερασματα.. Βγήκε και οδηγός της ημέρας. Τα προσπερασματα σε Κιμι, Αλόνσο ήταν τρομερά.

Ευτυχώς έχει μπάλα σε λίγο..

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By g8777
#715130 Εγώ στη θέση σου πάντως Γιωρικα θα έκανα αναφορά. Δεν είναι δυνατόν να χτυπιέσαι σα χταπόδι εδώ και πόσο καιρό για τον ΜΑΞΑΡΟ και να μην σου δίνει κανείς πλην ενός τα εύσημα.
Να βγούνε ρε παιδί μου οι αγνοί εραστές του αθλήματος,οι ουδέτεροι παρατηρητές και να αναφωνήσουν Ωσαννα εν τοις Γιωργιστοις. Ευλογημένο το όνομα σου Γεωργιε Στυλίτη. :yahoo:

Να μαζευτούν γύρω σου σε κύκλο , κάθε Κυριακή θα λαμβάνει χώρα η επί του Όρους Ομιλία του Δασκαλου.

Αχάριστοι ρε Γιωργικα, τί να πεις. Ακόμα και το πρόγραμμα της ισοδυναμίας άλλαξες, εκεί αυτοί, ασυγκίνητοι.

Ρε σεις σταματήστε να γράφετε στα παπαργια σας τον Γιώργη, θα σβήσει η θρησκεία του,σαν την λατρεία του θεού Πτανα.

ΥΜΝΕΊΤΕ ΓΙΏΡΓΗ ΕΝ ΤΎΜΠΑΝΩ ΚΑΙ ΧΟΡΩ.

Για τον αγώνα τώρα δεν ξέρω να σας πω. Με πηρε ο ύπνος από την συναρπαστικοτητα. :oops:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#715133 Τι να κάνουμε ρε g. Εμάς μας έπιανε ύπνος με το λιβάνισμα στον 7κης .
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 27 Ιουν 2021, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
mousatos έγραψε:Αααα τώρα χάλασε η F1 εεε ;

Ποιο ήταν το παράπονό σας? Μονοτονία, κερδίζει πάντα ο ίδιος μπλα μπλα

Τώρα λοιπόν δεν κερδίζει πια ο ίδιος. Νομίζω τα λέω απλά... Ή όχι?
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Εγώ στη θέση σου πάντως Γιωρικα θα έκανα αναφορά.

Δε θα σου κανω αναφορα Τζι μου. Ημουν προετοιμασμενος για το ποσο χαμηλα θα πεσεις οταν αρχισουν τα δυσκολα. Ας παραμεινει το ποστακι ωστε να δουνε ολοι το επιπεδο σου κι επισης το βαθμο τσουξιματος που σε εχει πιασει :s_empathy

Και κατι που ξεχασα να πω πριν οσον αφορα τον αγωνα... Παλι καλα που δε βγηκε μια ακομα φορα εκτος πιστας ο Λουης και γλυτωσε την ποινη. Αφου δεν το μπορεις το 98.777% ξεζουμισματος λεβεντακο μου. Πηγαινε το χαλαρα το εργαλλλειο να μενεις τουλαχιστον ασφαλης μεσα στην πιστα :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By g8777
#715138 Εκει καταντησες Γιωργικαμ' .Να μην κανεις πλεον αναφορα στα ποστ μου. :(

@ Barhonda

Θα δεις πολλα ξεβρακωματα φετος . :iconcool:

Και καλα απο τους ψυχοπονιαρηδες του σπορ. :iconcool: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
BARHonda έγραψε:Ποιο ήταν το παράπονό σας

Όταν πριν από καιρό πλησίασε ο Max τις Μερκ έστω και με κατώτερο κινητήρα , άλλαξαν τους κανόνες στα ελαστικά , τα φάρδυναν για να μη μπορεί με 5g να "χτυπήσει" στις στροφές , το μόνο μέρος που είχε για να μειώσει τη διαφορά ή να προσπεράσει. Ποιός μπορεί να περάσει με 5g ; Πώς θα έχουμε προσπεράσεις μέσα στον αγώνα μετά; μόνο με το γελοίο DRS στη ευθεία.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
mousatos έγραψε:
BARHonda έγραψε:Ποιο ήταν το παράπονό σας

Όταν πριν από καιρό πλησίασε ο Max τις Μερκ έστω και με κατώτερο κινητήρα , άλλαξαν τους κανόνες στα ελαστικά , τα φάρδυναν για να μη μπορεί με 5g να "χτυπήσει" στις στροφές , το μόνο μέρος που είχε για να μειώσει τη διαφορά ή να προσπεράσει. Ποιός μπορεί να περάσει με 5g ; Πώς θα έχουμε προσπεράσεις μέσα στον αγώνα μετά; μόνο με το γελοίο DRS στη ευθεία.

Παρόλο που τα περισσότερα αφεντικά ομάδων θα συμφωνήσουν ότι εάν αφήσεις τους τεχνικούς κανονισμούς σταθερούς για μία 5ετία, στο τέλος οι διαφορές θα είναι ελάχιστες, στην πράξη αυτό δεν φάνηκε τα τελευταία χρόνια.

Επειδή η μνήμη όλων μας όμως μερικές φορές δεν ξεπερνάει την 5ετία, να θυμίσω ότι κάπου μετά τα μέσα του 2013, μας είχε κουράσει η κυριαρχία της RB (ή του Vettel, διότι ο Webber ήταν κάπου χαμένος), οπότε το 2014 κάποιοι πανηγυρίσανε για την αλλαγή στο σκηνικό. Δεν είχε προλάβει να φτάσει 2015 και αρκετοί είχαν κουραστεί με την κυριαρχία της Mercedes

Φτάσαμε αισίως 2021, η ζυγαριά φαίνεται πλέον να γέρνει πάλι προς RB (παρόλο που μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα καναδυο θα προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας πείσουν ότι τα μονοθέσια είναι τουλάχιστον ισοδύναμα και σε καμία περίπτωση η RB ελαφρώς καλύτερη της Mercedes ). Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την αλλαγή, κανείς άλλωστε δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο αποκλειστικότητας με τις νίκες σε αυτό το σπορ, φροντίζει πάντοτε η FIA για αυτό άλλωστε. Σε περσινά ποστ μου το είχα τονίσει 2-3 φορές ότι εάν έβγαζες τις Mercedes από την εικόνα, θα είχες μία κυριαρχία Verstappen στο πρωτάθλημα

Γενικά, για όσους δεν το έχουν ήδη συνειδητοποιήσει, έχουμε μπει στην εποχή Verstappen και αυτά που βλέπετε είναι η μόνο η αρχή, οπότε εάν τώρα σας αρέσει αυτή η αλλαγή στο σκηνικό, μπορεί Ιούνιο του 2022 (ανάλογα βέβαια και πως θα είναι η δυναμική μεταξύ των ομάδων) να αναφέρονται πάλι οι λέξεις "ύπνος", "βαρεμάρα" κοκ
Άβαταρ μέλους
By mousatos
BARHonda έγραψε:Παρόλο που τα περισσότερα αφεντικά ομάδων θα συμφωνήσουν ότι εάν αφήσεις τους τεχνικούς κανονισμούς σταθερούς για μία 5ετία, στο τέλος οι διαφορές θα είναι ελάχιστες, στην πράξη αυτό δεν φάνηκε τα τελευταία χρόνια.

Δε φάνηκε επειδή όταν άρχισε να μειώνεται η διαφορά "πείραξαν" τα ελαστικά που κάποτε ήταν και πιο στενά και με αυλάκια.

Επίσης για όσο δεν έχουμε RB στις θέσεις 1-2 για πολλούς αγώνες, τότε όχι, δεν υπερέχει η RB αλλά ο Max.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#715150 Αυτα τα made up facts απο που προκυπτουν Μουσατε; Ελαβες καθολου υποψιν σου οτι ο Τσεκο ειναι σε νεα ομαδα και ιιιιιιισως να βρισκει τα πατηματα του ή μας χαλαει το αφηγημα για τον Μαξαρο που τραβηξε το Εξκαλιμπερ και θα νικησει τον Μορντρεντ στα Μαρμαρενια Αλωνια (κοντρα σε ολους και σε ολα) ;