Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
20%
0
N/A
2
20%
0
N/A
2
20%
1
10%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
20%
0
N/A
1
10%
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#715077 Είναι μέτριος στο Q o Max απόδειξη είναι ότι με καλύτερο πακέτο έκανε Q 1,5 δέκατο πάνω από τον Μπότα. Πάμε παρακάτω
Άβαταρ μέλους
By g8777
#715078 5 χρόνια πόσα έχει στο άθλημα η αλήθεια είναι ότι δεν έχει δείξει ποτέ κάτι το εντυπωσιακό στις κατατακτήριες. Τώρα αν σε έχει τυφλώσει το κόμπλεξ φαπας ( ιστορικό λάθος του Λούη Χάμιλτον αυτό, η απόλυτη κυριαρχία του για τόσο καιρό γαλούχησε μια γενιά τσιρλιντερ με αυτιστικο επίπεδο παρακολούθησης . Δυστυχώς.) είναι άλλο θέμα, άπτεται πιο ειδικών από απλούς συμφορουμιτες.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Corto Maltese έγραψε:Είναι μέτριος στο Q o Max απόδειξη είναι ότι με καλύτερο πακέτο έκανε Q 1,5 δέκατο πάνω από τον Μπότα. Πάμε παρακάτω

Ο Sir.H τι είναι τότε ;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Είναι μέτριος στο Q o Max απόδειξη είναι ότι με καλύτερο πακέτο έκανε Q 1,5 δέκατο πάνω από τον Μπότα. Πάμε παρακάτω

Ο Sir.H τι είναι τότε ;

Κυριε... κυριεεεε... κυριεεεεεεεε να απαντησω εγω? Με το απλοικο σκεπτικο Κορτο της 1ης δημοτικου, μολις μαθαμε οτι ο Σερ ειναι κακος.

ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:5 χρόνια πόσα έχει στο άθλημα η αλήθεια είναι ότι δεν έχει δείξει ποτέ κάτι το εντυπωσιακό στις κατατακτήριες. Τώρα αν σε έχει τυφλώσει το κόμπλεξ φαπας ( ιστορικό λάθος του Λούη Χάμιλτον αυτό, η απόλυτη κυριαρχία του για τόσο καιρό γαλούχησε μια γενιά τσιρλιντερ με αυτιστικο επίπεδο παρακολούθησης . Δυστυχώς.) είναι άλλο θέμα, άπτεται πιο ειδικών από απλούς συμφορουμιτες.

Τζι μου σου εχω ασχημα νεα. Φετος που δεν εχει διαστημοπλοιο ο Λουης και που επισης εχει παρει ασχημη φορα με λαθακια και με ηττες απο το Μποττακο, δεν πιανουν πλεον τα κρυα "αστεια" σου.

Σ' εχω βαλει κατω με αριθμους, στατιστικα, ξεζουμισομετρα κι αναλυσεις και σε 'χω "που σε πονει και που σε σφαζει". Στο τελος της φετινης χρονιας θα εχω αποδομησει πληρως τον τιτανοτεραστιο Λουη, οπως και την "περσονα χιουμοριστας-γνωστης" που με τοσο κοπο εχτισες εδω και χρονια :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:....Στο τελος της φετινης χρονιας θα εχω αποδομησει πληρως τον τιτανοτεραστιο Λουη:

Αντιλαμβάνομαι την πλακα αλλά ουτε για αστείο δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Μόνο στο μυαλό σου.
Αυτό αφορά κάθε οδηγό.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By g8777
#715092 Νικοπαππα θες να μας κρατησεις στο Matrix; Για δες ενα Πρακτορα Σμιθ να ουμε. Ασε τον Νιο των Σεπολιων , τον Παη Μεη των Τρικαλων να μας απελευθερωσει.

Γιωργιεκ οσο εγω γραφω εσυ φτιαχνεις γραφηματα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#715093 Όχι εδώ όμως. Εδώ είναι για τον αγώνα. Αν θέλετε τέτοια κουβέντα στο καφενείο...

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By g8777
#715095 Θα αστειευεσαι, η μουχλα εχει παρει παραμαζωμα ολα τα τοπικα της Φ1 οπως διαπιστωνεις. Παντου υπαρχει ενας Μυθος (Πετραλωνων).
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:
George_Prix έγραψε:....Στο τελος της φετινης χρονιας θα εχω αποδομησει πληρως τον τιτανοτεραστιο Λουη:

Αντιλαμβάνομαι την πλακα αλλά ουτε για αστείο δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Μόνο στο μυαλό σου.
Αυτό αφορά κάθε οδηγό.

Redmi Note 8 Pro

Απλα να ξεκαθαρισω οτι ποτε δεν κανω πλακα.

Για το Φεττελακο για παραδειγμα ελεγα παντα οτι ειναι ενας μετριος οδηγος που καταρρεει εντελως υπο πιεση. Εφαγα πετρες εδω μεσα, ντοματες, γιαουρτια, τρολλιες, προσωπικες προσβολες-βρισιες, αλλα τελικα ειδαμε απειρες κωλοτουμπες στη συνεχεια. Ειδαμε απειρους χρηστες που παλιοτερα σταζαν μελι για τον 4ακις και στη συνεχεια μονο ρομπα ξεκουμπωτη που δεν τον ειπαν. Οποτε οπως σωστα ειπες, λεω αυτα που εχω στο μυαλο μου καθε φορα. Και το μελλον δειχνει αν ειχα δικιο ή αδικο.

Οσον αφορα το Λουη, δε στοχευω σε τετοια αποδομηση. Γιατι δε θεωρω το Λουη μετριο οπως το Φεττελακο. Το θεωρω κορυφαιο οδηγο. Στην περιπτωση του μου ειναι αρκετο να καταλαβει ο κοσμος οτι δεν ειναι το εξωπραγματικο φαινομενο που εχουν πλασει στο μυαλο τους. Να καταλαβουν οτι με το διαστημοπλοιο που ειχε τοσα χρονια, καμποσοι οδηγοι του γκριντ (οσοι ειναι ταχυτεροι του Μποττας) θα ειχαν κερδισει ακριβως τους ιδιους τιτλους.

Και φυσικα ο στοχος μου δεν ειναι μονο η αποδομηση του Λουη. Ειναι να υπενθυμισω σε μερικους μαθηματα του δημοτικου της Φ1, που δε διαβασαν ποτε ή που ξεχασαν με την παροδο του χρονου. Οπως...
- Δε σημαινει οτι αυτος που κερδισε τον αγωνα, οδηγησε γρηγοροτερα απο τον 6ο ή τον 8ο της καταταξης.
- Τα λαθη γινονται οσο περισσοτερο πιεζει ενας οδηγος. Τοσα χρονια που η μονη πιεση του Λουη ηταν απο το Μποττακο εκανε ελαχιστα λαθη. Φετος που τον εχει τσιτωσει εντελως ο Μαξ, εχει κανει μαζεμενα οσα λαθη εκανε ολα τα προηγουμενα χρονια.
- ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ μετρο συγκρισης (που χρησιμοποιουν οι ομαδες, οχι επειδη το λεω εγω) ειναι ο ομοσταβλος. Οχι οι νικες/ποουλς που ειναι η μοδα που καποιος εισηγαγε στο φορουμ κι οι υπολοιποι την καναν νομο. ΜΟΝΟ ετσι καταλαβαινεις ποσο το ξεζουμιζει καποιος, με το ιδιο μονοθεσιο (κι αν εχεις σχηματισει αποψη για το ποσο γρηγορος ειναι ο ηττημενος ομοσταβλος φυσικα). Δε μπορεις να συγκρινεις τον οδηγο της Αλπιν με τον οδηγο της Γουλλιαμς με ΚΑΝΕΝΑ τροπο, γιατι απλα δεν ξερεις ποσο καλο ακριβως ειναι το καθε μονοθεσιο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#715101 Δυστυχώς επαληθεύτηκαν οι φόβοι μας. Τα εννοείς. :(
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#715103 Κι ενα καλαμπουρι που ακουστηκε απο τα Αγγλακια στη χθεσινη μεταδοση. Σε μια προσπαθεια να πουνε οτι θελουν δικαιο πρωταθλημα ωστε να βγουνε ασφαλη συμπερασματα για τον καλυτερο, ειπαν κατι σε στυλ...

"Προτιμαμε να μη βρεξει καν γιατι μπορει να αλλοιωθει το αποτελεσμα του αγωνα. Να μη χαλασει το μονοθεσιο κανενος ωστε να μην επηρεαστει η βαθμολογια. Και τουλαχιστον μετα την εγκαταλειψη του Μαξ στο Μπακου απο το λαστιχο εγκατελειψε κι ο Λουης, οποτε ολα δικαια μεχρι τωρα".

Με λιγα λογια ακριβως την ιδια ευθυνη εχει ο οδηγος που του σκαει το λαστιχο απο το πουθενα, με τον οδηγακο που κανει λαθος και φευγει ευθεια στην εκκινηση. Μπα σε καλο σας ρε Αγγλακια. Ευθημησαμε παλι. Μου εγιναν κομπος τα αντερα απο το πολυ το γελιο :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Δυστυχώς επαληθεύτηκαν οι φόβοι μας. Τα εννοείς. :(

g8777 έγραψε:Θλίψη.

Παράλληλο σύμπαν.

Εκτος απο τη γνωστη γαργαρα πασαλειμμενη με αποτυχημενο χιουμορ, μπορειτε να γινετε πιο συγκεκριμενοι και να πειτε με ποιο σκελος του ποστ μου διαφωνειτε? :hmmm: