Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
20%
0
N/A
2
20%
0
N/A
2
20%
1
10%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
20%
0
N/A
1
10%
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Α μάλιστα. Αυτό είναι το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δλδ. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς, η μόνη περίπτωση ενδιαφέροντος είναι να τα σκατωσει ο Μαξαρος και να μην φτάσει τον πύραυλο στο τέρμα. Κρίμα, κρίμα, θα μας πάρει ο ύπνος ,σνιφ.

Ε, τι να κανουμε. Επι 7 ετη αλλος ειχε το διαστημοπλοιο και πιο πριν αλλος, και πιο πριν...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#714891 :Ναι, είπαμε όμως ότι κλαψ λυγμ δεν πάει άλλο σνιφ , κάποια στιγμή :s_coffee να δούμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, για το καλό του αθλήματος βρε Νικόλαε :sleep: ,να έρθουν πίσω οι Κυριακές μας αρκετά με τις γαλοτσες. :s_whiteflag
2 αγώνες σερί τώρα θα δούμε περίπατο Μαξαρου :inlove: . Όχι πως δεν είναι χερουκλας :metalo: αλλά είμαστε ρομαντικοί :rtfm: θέλουμε να βλέπουμε μάχη ρόδα ρόδα :thumbsup: . Όχι τον πύραυλο του Νιουη να βγάζει πρωταθλητή ακόμα και μια μαϊμού. :s_dunno
Κάπου ώπα ρε Νίκο. :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:Καλα ρε παιδια. Fp's ήταν. Δλδ η Αλπιν θα πάρει βάθρο?

.

Αν μη τι αλλο συγκινητικος να δημιουργησεις -και καλα- σασπενς απο το πουθενα. :s_howdy

Εγω ξερω οτι 2x26 =52 εναντι 2x15=30 (μαξ).

Οποτε παμε για 40-50 ποντους διαφορα ΗΔΗ απο τον Ιουνιο.

Αυτο θελουμε ως λατρεις του σπορ; :(

Δεν καταλαβαινουν οτι θα κλεισουν οι τηλεορασεις και θα ξεχυθουμε στις παραλιες; :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Καλα ρε παιδια. Fp's ήταν. Δλδ η Αλπιν θα πάρει βάθρο?

Θα σου πω εγω το προτζεκτ Γιωργο μου.

Κλαινε το μακαριτη απο σημερα, οποτε αν την Κυριακη ειναι μεσα στο παιχνιδι θα μιλανε για την ανασταση του θεανθρωπου.

Που τελευταια στιγμη λιγο πριν το κουαλι καταφερε να βρει τις μαγικες ρυθμισεις, καταφερε να ξεζουμισει το 99% του μονοθεσιου και να ριξει 1 ολοκληρο δεκατο στον υπεργαματο Μποττας και να ειναι ΜΟΛΙΣ 1 δεκατο πισω απο το Μαξ που εχει το διαστημοπλοιο.

Το οτι ο Μαξ για να του ριξει 1 δεκατο, το ξεζουμισε 99.5% (εναντι 99% του Λουη) δεν τους λεει τιποτα. Παλι καλα που ο Ρομπ ο Σμεντλι διαβαζει το φορουμ και χρησιμοποιησε ακριβως το ιδιο παραδειγμα με μενα για να εξηγησει σε μερικους τι εστι ξεζουμισμα. Οτι δε σημαινει δηλαδη οτι ο Λουης οδηγησε πιο γρηγορα απο το Ρασσελ επειδη κερδισε κι αλλος ηταν εκτος δεκαδας. Οριστε λοιπον τα οσα ειπα, μεταφρασμενα στα Εγγλεζικα απο το φιλο μου το Ρομπ (θενκς μειτ :s_howdy )

What's behind Formula 1's latest Driver Performance graphic

https://www.motorsport.com/f1/news/what ... c/6606282/
Άβαταρ μέλους
By g8777
#714898 Αυτο μαλιστα. Αυτος ειναι ενας πολυ καλος λογος για να μην παμε για σουβλακια. Γκεακο εσυ μπορεις να αποδιδεις σε τετοιο επιπεδο; Αν ναι , να κλεισουμε διαρκειας και για την φετινη σαιζον βρε αδερφε, δεν χανεται τετοιο σοου. :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#714899 Στο τέλος του πρωταθλήματος μήπως θα μας παρουσιάσει η Amazon 20 κουβάδες για να μας δείξει πόσο ζουμί έβγαλε από το μονοθέσιο του ο κάθε οδηγός? Ή θα αρκεστούμε στα γραφήματα μόνο?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#714901 Γκεακο μετά την 2η φορά δεν είναι αστείο. Γκεακο πρέπει να ανέβεις επίπεδο, σταθείς σε ώμο γίγαντα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Με τον Πέρεζ τόσο πίσω μόνο διαστημοπλιο δε βλέπω εγώ..

Μην ξεχνας ομως οτι ο Περεζ δεν το ξεζουμαει κι οπως ο γνωστος ξεζουμιστης Μποττας, ο οποιος ειναι ικανος να στεκεται ΜΟΛΙΣ 1 δεκατο πισω απο κοτζαμ 7ακις εδω και τοσα χρονια :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:Τσίμπησε 3 θέσεις ποινής στην εκκίνηση ο Βάλτερης και 2 πόντους ποινής στη λισάνς

Γουατ
Δε
Φακ

< >

Αν υπαρχει συγκεκριμενη ποινη και την τηρησαν, δε μπορουμε να πουμε τιποτα.

Αν τωρα μολις σκαρφιστηκαν αυτη την ποινη, μου φαινεται υπερβολικη. Σιγουρα εβαλε σε κινδυνο τους μηχανικους, αλλα μιλαμε για εξοντωτικη ποινη για ενα ανθρωπινο λαθος σε ελευθερο σκελος...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Με τον Πέρεζ τόσο πίσω μόνο διαστημοπλιο δε βλέπω εγώ..

Μην ξεχνας ομως οτι ο Περεζ δεν το ξεζουμαει κι οπως ο γνωστος ξεζουμιστης Μποττας, ο οποιος ειναι ικανος να στεκεται ΜΟΛΙΣ 1 δεκατο πισω απο κοτζαμ 7ακις εδω και τοσα χρονια :s_rofl
Επειδή το λες και το ξαναλες. Αυτό δείχνει μόνο ότι η RB έχει μονοθέσιο κομμένο στα μέτρα του Μαξ, λογικό αν σκεφτείς οτι αλλάζει κάθε χρόνο τιμειτ. Η ΜΒ από την άλλη έχει μονοθέσιο που έχει ρυθμιστεί σε κάθε οδηγό, λογικό αφού και οι δύο είναι χρόνια στην ομάδα.

Επίσης, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, λένε στο χωριό μου. Μέχρι στιγμής καλά το παει ο Μαξακος. Να δούμε αν και πως θα απαντήσει ο Λιουισακος.

Redmi Note 8 Pro