Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
mirage έγραψε:Δυστυχως για την Ελληνικη φορολογικη πραγματικοτητα τα αυτοκινητα αυτα βελτιωνονται σημαντικα σε επιδοσεις με τα διλιτρα μοτερ.
xenos έγραψε:
Καταρχάς για το μεγεθος, εγώ θεώρησα δεδομένο το sedan σχήμα, άλλα κάποιοι (και οικογενειάρχες) πρότειναν μικρότεης κατηγορίας +μπαγαζιέρα ορόφής.
). Μπαγκαζιέρα στο ΜΧ-5 με μετατροπή κάθισμα για τη γυναίκα και παιδικό καθισματάκι στη θέση του συνοδηγού!
Scotch έγραψε:Θα μπορούσε να κρατάει ένα καμουφλαρισμένο mini panzer faust ο φωτορεπόρτερ πάντως.
Tapatalk & XT1068

markvag έγραψε:xenos έγραψε:Καταρχάς για το μεγεθος, εγώ θεώρησα δεδομένο το sedan σχήμα, άλλα κάποιοι (και οικογενειάρχες) πρότειναν μικρότεης κατηγορίας +μπαγαζιέρα ορόφής.
Μόνο μία παρατήρηση: Ένα σεντάν ΔΕΝ είναι καθόλου πρακτικό. Με ένα χατς μικρότερης ονομαστικής χωρητικότητας θα κουβαλήσεις πολύ περισσότερα πράγματα...![]()
markvag έγραψε:(αν και δεν το βλέπω να καταλήγεις πουθενά μεταξύ μας...).
xenos έγραψε:markvag έγραψε:xenos έγραψε:Καταρχάς για το μεγεθος, εγώ θεώρησα δεδομένο το sedan σχήμα, άλλα κάποιοι (και οικογενειάρχες) πρότειναν μικρότεης κατηγορίας +μπαγαζιέρα ορόφής.
Μόνο μία παρατήρηση: Ένα σεντάν ΔΕΝ είναι καθόλου πρακτικό. Με ένα χατς μικρότερης ονομαστικής χωρητικότητας θα κουβαλήσεις πολύ περισσότερα πράγματα...![]()
Φαντάζομαι ότι αυτό δεν ισχύει για τα μεγάλα 5πορτα (πχ. insignia, mondeo).
The Ace έγραψε:xenos έγραψε:markvag έγραψε:xenos έγραψε:Καταρχάς για το μεγεθος, εγώ θεώρησα δεδομένο το sedan σχήμα, άλλα κάποιοι (και οικογενειάρχες) πρότειναν μικρότεης κατηγορίας +μπαγαζιέρα ορόφής.
Φαντάζομαι ότι αυτό δεν ισχύει για τα μεγάλα 5πορτα (πχ. insignia, mondeo).
Υποθέτω εννοεί λόγω ανοίγματος, γιατί αλλιώς πως ακριβώς θα κουβαλήσεις "πολύ περισσότερα πράγματα" με ένα hatcback των 350lt από ένα sedan των 550lt ?![]()
H βέλτιστη λύση είναι οι 5θυρες εκδόσεις των "μεγάλων" sedans, τύπου Insignia, Mondeo και Octavia, στα οποία σηκώνεται μαζί το τζάμι και η εταζέρα. Εκεί πλέον ο χώρος και η πρόσβαση συγκρίνονται με s/w και SUV. Αντιθέτως αυτοκίνητα όπως η 159, με το φινιστρινοειδές άνοιγμα του πορτ-μπαγκάζ, μπορεί να έχουν σχετικά μεγάλη ονομαστική χωρητικότητα (ή απλά μεγαλύτερη από τα hatchbacks), αλλά πρακτικά θα δυσκολευτείς πολύ να βάλεις ογκώδη ή/και ατσούμπαλα πράγματα.

xenos έγραψε:Για να δούμε.... Έχουν αρχίσει να κινούνται τα πράγματα...
kostis20 έγραψε:xenos έγραψε:Για να δούμε.... Έχουν αρχίσει να κινούνται τα πράγματα...
Aμα πας για A4 να έχεις στο μυαλό σου το θέμα με τα λάδια...
Και πως να το δω αυτό; Συμπίεση;

kyr80 έγραψε:Έφυγε το mx5?
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]