Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#713826 Αυτο το "φτιαξιμο" αυτοκινητου στο σαιτ ειναι η ψυχοθεραπεια μου οταν ειμαι πεσμενος :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
Ove20 έγραψε:Απολύτως υποκειμενικό.
πολύ σωστά, για να μην πω απόλυτα πληρωμένη διαφήμιση...

< Note >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#713834 Καλά το τι παίζει με τα περιοδικά δεν λέγεται.

Στο τελευταίο Drive έχει δοκιμή το Tesla 3. Και ενώ περιμένεις να το έχουν κάποια μεγάλη φωτογραφία στο εξώφυλλο, το έχουν βάλει μια μικρή στην πάνω δεξιά γωνία, μικρότερη και από το Sandero που δοκιμάζουν στο ίδιο τεύχος :lol:
Και στο περιοδικό το έχουν βάλει προς την μέση της ύλης, λες και είναι ένα αυτοκίνητο της σειράς...
Λογικό να μου πεις, η Tesla δεν βάζει διαφημίσεις! Πάλι καλά που πήραν λεφτά από την Avis που το δίνει με leasing :lol:

Εντωμεταξύ μας έχουν πρήξει με τα PHEV των 45 - 50 χιλιάδων €. Ήθελα να ήξερα τι ποσοστό των πωλήσεων λαμβάνει η συγκεκριμένη κατηγορία και πέφτει τόση προώθηση.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#713835 Τα PHEV αυτά πουλάνε μόνον σαν εταιρικά για όσους δεν καλύπτονται από ηλεκτρικό. Είναι επειδή δεν έχουν φόρο για τον χρήστη.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#713845 Να το προσέξετε λίγο το αντιηλεκτρικό μένος σας. Σε μία δοκιμή που κανείς σας ΔΕΝ έχει διαβάσει ώστε να δείτε τι γράφει ο έρμος ο συντάκτης, για ένα όχημα που γενικώς αποσπά παντού διθυραμβικές κριτικές, βγαίνετε να πείτε ότι είναι "υποκειμενικό" και "πληρωμένη διαφήμιση".

Πέρα από τα εγγενή μειονεκτήματα ΟΛΩΝ των ηλεκτρικών (πρέπει να έχεις εξασφαλισμένη καθημερινή φόρτιση, πρέπει να προγραμματίσεις το ταξίδι σου, πρέπει να σταματάς κάθε χ χιλιόμετρα για φόρτιση), πού υστερεί ένα Enyaq από ένα Kodiaq; Γιατί εγώ μπορώ να σκεφτώ 500 τομείς όπου υπερτερεί και μόνο έναν όπου υστερεί (πιο συχνές κι ακριβές αλλαγές ελαστικών).
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
axel12p έγραψε:Καλά το τι παίζει με τα περιοδικά δεν λέγεται.

Στο τελευταίο Drive έχει δοκιμή το Tesla 3. Και ενώ περιμένεις να το έχουν κάποια μεγάλη φωτογραφία στο εξώφυλλο, το έχουν βάλει μια μικρή στην πάνω δεξιά γωνία, μικρότερη και από το Sandero που δοκιμάζουν στο ίδιο τεύχος
Και στο περιοδικό το έχουν βάλει προς την μέση της ύλης, λες και είναι ένα αυτοκίνητο της σειράς...
Λογικό να μου πεις, η Tesla δεν βάζει διαφημίσεις! Πάλι καλά που πήραν λεφτά από την Avis που το δίνει με leasing

Εντωμεταξύ μας έχουν πρήξει με τα PHEV των 45 - 50 χιλιάδων €. Ήθελα να ήξερα τι ποσοστό των πωλήσεων λαμβάνει η συγκεκριμένη κατηγορία και πέφτει τόση προώθηση.
Επειδή έχω περάσει από τον χώρο: όταν παίρνεις ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ένα μοντέλο για δοκιμή, δεν το κάνεις ποτέ εξώφυλλο. Αφενός γιατί σε έχουν προλάβει ΟΛΟΙ οι άλλοι, αφετέρου ως "αντίποινα" σε αυτόν που στο έδωσε τελευταίο. Δε σημαίνει κάτι πιο πονηρό, όπως αυτά που σκαρφίζεστε.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimsabas έγραψε:Να το προσέξετε λίγο το αντιηλεκτρικό μένος σας. Σε μία δοκιμή που κανείς σας ΔΕΝ έχει διαβάσει ώστε να δείτε τι γράφει ο έρμος ο συντάκτης, για ένα όχημα που γενικώς αποσπά παντού διθυραμβικές κριτικές, βγαίνετε να πείτε ότι είναι "υποκειμενικό" και "πληρωμένη διαφήμιση".

Πέρα από τα εγγενή μειονεκτήματα ΟΛΩΝ των ηλεκτρικών (πρέπει να έχεις εξασφαλισμένη καθημερινή φόρτιση, πρέπει να προγραμματίσεις το ταξίδι σου, πρέπει να σταματάς κάθε χ χιλιόμετρα για φόρτιση), πού υστερεί ένα Enyaq από ένα Kodiaq; Γιατί εγώ μπορώ να σκεφτώ 500 τομείς όπου υπερτερεί και μόνο έναν όπου υστερεί (πιο συχνές κι ακριβές αλλαγές ελαστικών).

Βαρος. ΒΑΡΟΣ. ΠΟΛΥ ΒΑΡΟΣ. Το οποιο επιδρα στα λαστιχα, στα φρενα, στο κρατημα, στην αισθηση, κλπ, κλπ

Κανονικα αυτο εσυ δεν θα επρεπε να το ρωτας, που ελαφρωσες ΜΙΑΤΑ, λες και ηταν βαρυ απο μονο του, :lol:

Dimsabas γερνας και ξεχνας :(
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#713851 Λένε ότι το βάρος ΔΕ φαίνεται στα ηλεκτρικά κι αυτό έχω καταλάβει κι εγώ οδηγώντας τα. Θα σου φάει θα λάστιχα πιο γρήγορα, όχι όμως και τα τακάκια γιατί πατάς λιγότερο φρένο. Επίσης, αν κατέβεις την Πάρνηθα, θα κουράσεις τα φρένα σου λιγότερο γιατί θα φορτίζεις την μπαταρία.

ΥΓ. Εκείνος ο Dimsabas δεν έχει πολλά κοινά με τον σημερινό, όπως δεν έχει πολλά κοινά η οδήγηση ενός μεγάλου Σουβ με ένα ελαφρωμένο πιστάδικο.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#713856 Ε πως δεν έχει, υπερβολές τότε, υπερβολές και τώρα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#713857 Από πωλητή της tesla έμαθα πως "Το model Y ενδέχεται να παραδοθεί φέτος και οι παραγγελίες του να ξεκινήσουν σύντομα. Οι τιμές θα ανακοινωθούν στις ερχόμενες εβδομάδες."
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Dimsabas έγραψε:Να το προσέξετε λίγο το αντιηλεκτρικό μένος σας. Σε μία δοκιμή που κανείς σας ΔΕΝ έχει διαβάσει ώστε να δείτε τι γράφει ο έρμος ο συντάκτης, για ένα όχημα που γενικώς αποσπά παντού διθυραμβικές κριτικές, βγαίνετε να πείτε ότι είναι "υποκειμενικό" και "πληρωμένη διαφήμιση".

Δεν έχω διαβάσει την δοκιμή του car, άλλα σε όσα βίντεο reviews έχω παρακολουθήσει, το Enyaq δεν έχει λάβει καμία διθυραμβική κριτική. Οι περισσότεροι το χαρακτηρίζουν απλά ΟΚ και ότι υπάρχουν καλύτερα ηλεκτρικά εκεί έξω.

π.χ.

Άβαταρ μέλους
By Serf
Scotch έγραψε:Από πωλητή της tesla έμαθα πως "Το model Y ενδέχεται να παραδοθεί φέτος και οι παραγγελίες του να ξεκινήσουν σύντομα. Οι τιμές θα ανακοινωθούν στις ερχόμενες εβδομάδες."

Ο ίδιος πωλητής μήπως σου έδωσε ημερομηνία για test drive του model 3;; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#713865 Μου είπε πως λόγω παραδόσεων είναι λίγο δύσκολο να κάνουμε test drive μέχρι το τέλος του μήνα. Θέλω να πιστεύω πως είναι πιθανό στις αρχές του νέου (αναμένω απάντησή του). :s_cry