Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#713054 Μωρέ υποθέσεις κάνουμε. Πχ δεν έχω δει Τέσλα στο δρόμο, αλλά τα έχω δει να φορτίζουν στο Γκόλντεν Χολ.

Από την άλλη εσύ μας δείχνεις φωτο απο τα 3Β που έχει κάμποσα σε ακριβά, μεγάλα, σπίτια με άλλα δυο τρία ακριβά αυτοκίνητα.
Ε, κάτι μου λέει ότι δεν τους νοιάζει η οικονομία, αλλά το hype, το καινούργιο, το διαφορετικο.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#713056 Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις. Αυτός στη Βάρη με το Q8, προφανώς γουστάρει και το πήρε. Αλλά και πάλι, δε σημαίνει ότι η οικονομία τον αφήνει αδιάφορο.

Ο γείτονάς μου αγοράζει μια λιμουζίνα κάθε δέκα χρόνια. Σε σχέση με τις δύο Ε 1.8, το Μ3Ρ είναι διαστημόπλοιο και θα του γλυτώνει ένα 100άρι τον μήνα επί 10 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
dimviii έγραψε:
Lalfamaz έγραψε:Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου σήμερα 2 bmw i3 σε δύο διαφορετικά σημεία, στη δεξιά λωρίδα και τα δύο κρυμμένα πίσω από βαρέα οχήματα με ταχύτητα όχι πάνω από 70-80 χλμ/ώρα.
Δεν με άρεσε ως εικόνα.

η χειροτερη εικονα που εχω δει παντως, ηταν αυτη στο μωλ που ηταν καμια 10αρια τεζλα,και περιμεναν ορθιοι στο πεζοδρομιο να φορτισουν τζαμπα.
Φτάσαμε κιόλας σ αυτό το σημείο??

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#713079 Για τους φιλους που ανοιξαν μολις τωρα το ιντερνετ, μια ανασκοπηση των τελευταιων 185 σελιδων , δε στορυ σο φαρ.

Άβαταρ μέλους
By Scotch
#713084 Cupra Born :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Ove20
g8777 έγραψε:Για τους φιλους που ανοιξαν μολις τωρα το ιντερνετ, μια ανασκοπηση των τελευταιων 185 σελιδων , δε στορυ σο φαρ.
https://www.youtube.com/watch?v=PLxPAwIeL0w

Θεούλης ο τυπάκος! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
Dimsabas έγραψε:Αν κρίνω από τα σχόλιά τους στο ΦουΜπού, οι κάτοχοι απολαμβάνουν αυτή την αίσθηση κοινότητας και το κουβεντολόι που αναπτύσσεται με τους ομοϊδεάτες.

Φακ, αυτο δεν το ειχα σκεφτει! Εχεις ολους τους αλλους μπελαδες του ηλεκτρικου που γραφουμε τοσες σελιδες τωρα, εχεις και την ψιλοκουβεντουλα με ολους τους υπολοιπους τεσλιστι. Χειροτερο απο ολα τα αλλα μαζι, μη σου τυχει :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By 224v
#713102 συγγενής απο Κομοτηνή, χρειάστηκε ξαφνικά να κατέβει Σ/Κ Αθήνα. στις 3 το πρωί του Σαββάτου μπήκε στην μπέμπα 630, και στις 9 είχε φτάσει στο Κολωνάκι. θα ήθελα να ξέρω εάν θα μπορούσε να το κάνει αυτό χωρίς προγραμματισμό με ηλεκτρικό, γιατί ξαφνικές υποχρεώσεις τυχαίνουν στη ζωή. Το κόστος δεν έχει τόση σημασία γιατί την αγόρασε 20 χιλιάρικα με 110.000 χλμ.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
224v έγραψε:συγγενής απο Κομοτηνή, χρειάστηκε ξαφνικά να κατέβει Σ/Κ Αθήνα. στις 3 το πρωί του Σαββάτου μπήκε στην μπέμπα 630, και στις 9 είχε φτάσει στο Κολωνάκι. θα ήθελα να ξέρω εάν θα μπορούσε να το κάνει αυτό χωρίς προγραμματισμό με ηλεκτρικό, γιατί ξαφνικές υποχρεώσεις τυχαίνουν στη ζωή. Το κόστος δεν έχει τόση σημασία γιατί την αγόρασε 20 χιλιάρικα με 110.000 χλμ.

< Note >

Πες του συγγενη "να κοψει μετρα απο το ψαρι...". :lol: :lol: , 6 ωρες Κομοτηνη - ΑΘηνα ουτε ο Χαμιλτον :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#713107 Ναι, ανθρώπινο να σου τύχει να πρέπει να φύγεις εσπευσμένα για την άλλη άκρη της Ελλάδος. Για τέτοιες περιπτώσεις έχεις ένα clio diesel καβάντζα και μια πάπια για να μη σταματήσεις ούτε για κατούρημα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
224v έγραψε:συγγενής απο Κομοτηνή, χρειάστηκε ξαφνικά να κατέβει Σ/Κ Αθήνα. στις 3 το πρωί του Σαββάτου μπήκε στην μπέμπα 630, και στις 9 είχε φτάσει στο Κολωνάκι. θα ήθελα να ξέρω εάν θα μπορούσε να το κάνει αυτό χωρίς προγραμματισμό με ηλεκτρικό, γιατί ξαφνικές υποχρεώσεις τυχαίνουν στη ζωή. Το κόστος δεν έχει τόση σημασία γιατί την αγόρασε 20 χιλιάρικα με 110.000 χλμ.

< Note >

Όσοι έχουν συνδρομή στο better route planner Pro ,ναι μπορούν να κάνουν έως 2 απροετοιμαστα ταξίδια το έτος.

(Terms and conditions apply)
Άβαταρ μέλους
By bebes
#713114 Μεσα στο ΣΚ "χάζευα" κάποια βιντεάκια με δοκιμές υβριδικών (κυρίως) αυτοκινήτων.

Είμαι πολύ "ζεστός" στο να αλλάξω το Σουμπαρού με ενα υβριδικό απο αυτά που μπορείς να τα φορτίσεις και να έχουν κάποια αυτονομία αμιγώς ηλεκτρική. Βλέπω οτι εχουν μια (αμιγώς) ηλεκτρική αυτονομία περίπου 50 χιλιομέτρων, αλλά και μεγάλη οικονομία στο καύσιμο οταν λειτουργούν συνδυαστικά. Στην ανάγκη λειτουργούν σαν τα "απλά" βενζινοκίνητα.

Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να υπήρχε κάποιο ηλεκτρικό με εναν μικρό βενζινοκινητήρα που να λειτουργείς σαν γεννήτρια σε ωρα ανάγκης.
Υπάρχει κάτι τέτοιο; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
bebes έγραψε:Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να υπήρχε κάποιο ηλεκτρικό με εναν μικρό βενζινοκινητήρα που να λειτουργείς σαν γεννήτρια σε ωρα ανάγκης.
Υπάρχει κάτι τέτοιο; :hmmm:

Το i3 έβγαινε σε έκδοση REX με μια τέτοια γεννήτρια.
Άβαταρ μέλους
By Serf

< Note >

Υπήρχε deadline ζωής-θανάτου για να φτάσει στις 9 το πρωί Κολωνάκι; Αν έφτανε 9:30;
Άβαταρ μέλους
By 224v
Νίκος Παππάς έγραψε:

< Note >

Πες του συγγενη "να κοψει μετρα απο το ψαρι...". , 6 ωρες Κομοτηνη - ΑΘηνα ουτε ο Χαμιλτον :shifty:
740 χλμ είναι, 6 ώρες δλδ 135 μέση ωριαία, βράδυ χωρίς κυκλοφορία, γιατί είναι τόσο αδύνατον??. οταν δουλευα εκεί πάνω το έκανα 7.5 ώρες χωρίς τους αυτοκινητόδρομους, και δεν χρειαζομουνα τουαλέτα. ένα γέμισμα πάντως το έκανα στον Κορινό

< Note >