< >
Scotch έγραψε:Όχι ακόμη, σε 3 εβδομάδες. Μάλλον με το Lexus... (εκτός κι αν τύχει να έχω στα χέρια μου το Tesla)
< >
Κανε μας και ενα update αν εριξαν ασφαλτο στον δρομο. Το 2017 που ειχα παει εκει τον ειχαν παρατημενο.
Αυτό ή το model 3 (το model Υ δεν το βλέπω να έρχεται φέτος, σωστά;); Θεωρητικά με αυτό πατάς και λίγο M & S, λόγω και 4χ4.
< >
Τώρα, το αν τα φοράει το συγκεκριμένο βοδυκιτ ή θα είναι πιο ταπεινό εμφανισιακά, θα εξαρτηθεί από τις τότε τιμές.
Τι ακριβως θέλεις να κάνεις;
Από εκεί και πέρα το Skoda θα είναι μάλλον πολύ πιο ανετο στο δρομο απο το 3 που ειναι γενικα σκληρό. Επισης το Skoda ειναι σαφως πιο πρακτικό απο το sedan 3.
Σαφώς το skoda, ή κάποιο άλλο ψηλό, είναι ο λογικός αντικαταστάτης του lexus, αλλά καθότι τα model 3 και Y με θέλγουν περισσότερο, σκέφτομαι αν πράγματι χρειάζομαι το επιπλέον ύψος ή είναι κυρίως ψυχολογικό, δεδομένου ότι σοβαρό off-roading δεν κάνεις ούτε με το lexus. Χωματόδρομο το καλοκαίρι για καμία παραλία (όχι κάτι τρελό) και χιόνι καμιά φορά το χειμώνα (μία φορά στην 5ετία πήγαμε με το lexus, δε νομίζω όμως ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε με το model 3). Πάλι να πάω από τα ψηλά στα χαμηλά, το σκέφτομαι. Νομίζω το td θα βοηθήσει αρκετά.