Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#710774 Τι έγινε; Πάλι ξεφτιλίστηκε η προπονητική απάτη από το Santpedor?
Τι σας είχα πει ρε μουνοσκυλα; ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ, τι σας είχα πει γι αυτον τον απατεωνίσκο που παριστάνει τον προπονητή και μασάει τα λεφτά τον Αράβων.
Πάει νικάει την Ρόδεραμ, την Μιλγουολ, την Στιβενεϊτζ, μόλις έρθει ο Μάιος καλώς τα παιδιά.
ΚΑΛΩΣ ΤΑ 1-0 (αντι 3-0). Ρε απατεώνα πρώτη ευκαιρία στο 95? Γελάνε και τα σημαιάκια ρε λίγε.

Λοίπον Πεπάκο κάτσε κάτω και άκου. Επειδή με τόση ξεφτίλα θα αρχίσω να σε λυπάμαι και εγώ, θα σου πω τον τρόπο να πάρεις την κούπα τη μεγάλη.
Τη μεγάλη μεγάλη.
Ο τρόπος είναι ο εξής:
Αντί να σου δίνουν οι άραβες 1,5 δις το χρόνο για παικταράδες, θα τους πεις να το ρίξουν σε μια ιατρική-ερευνητική μονάδα με γενετιστές για να κλονοποιήσεις τον Τσάβι, τον Ινιέστα και τον Μέσσι.
Μόνο τότε θα ξαναδείς τσαμπιολί.
Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#711503 Ο Λουτσέσκου επέστρεψε με φόρα στον ΠΑΟΚ: «Αν υπήρχε VAR το 2018, θα είχα στο σπίτι μου δύο πρωταθλήματα» :shifty:

https://www.iefimerida.gr/spor/loytsesk ... tathlimata
Άβαταρ μέλους
By g8777
#712751 Οι αλλοι πανε και δινουν τα δικαιωματα μεταδοσης του EURO στο καναλι της Ρουλας.

Εικόνα

Φατε ΑΝΤ1 τωρα :vava: :vava:

Τουλαχιστον το Tehkan ειχε σκορ, χρονο. :inlove:

Απελπισια, επιτηδες , για να βλεπουμε τεννις :vava:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Chris έγραψε:
+Καρπετ :inlove:

Αυτό το " Εγώ Χριστό, εσυ Αλλάχ μα κι οι δυο μας αχ και βαχ " που είπε ο Καρπετόπουλος σε σύγκρουση δύο παιχτών...

Τι μ@λ@κιες λέει ώρες ώρες...

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By g8777
Νίκος Παππάς έγραψε:
Chris έγραψε:

Αυτό το " Εγώ Χριστό, εσυ Αλλάχ μα κι οι δυο μας αχ και βαχ " που είπε ο Καρπετόπουλος σε σύγκρουση δύο παιχτών...

Redmi Note 8 Pro

Δλδ νταξ. Τί χρωστάω να ξερναω ΓΑΤΟΚΕΦΑΛΑ.

Βγαίνει στην εκπομπή μετά το ματς. Χέσε την στάμπα της πλάκας που είχε στο t shirt.
( Μια καρποναρα με σύνθημα A little pasta, a little magic, μια τέτοια αρχιδια τέλος πάντων για να ενθουσιάζονται τα γίδια οι τιφοζι)

Έπρεπε να γελάσει ο γιουβαρλιακιας. ΌΛΗ Η ΠΆΝΩ ΣΕΙΡΆ από τα δόντια είχαν κατακάθια καφέ. :omg:

Ελληνικό. :omg:

Αν εξέπεμπε ο αντ1 σε παραπάνω ανάλυση από 144p θα διαβάζαμε το μέλλον μας.

Ούτε ο Ντιμπεκος δεν ξέρει πώς στον Γιουτσο βγαίνει αυτό το πράγμα από τα δόντια του πλέον.

:s_hang
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
Andreasdik έγραψε:
g8777 έγραψε:Εικόνα
Tehkan

:inlove:
Πόσα κέρματα έχω ρίξει…

Αυτό είναι "εκείνο" που έβαζε γκολ :
1) διαγώνια από την μεγάλη
2) παραλληλη σεντρα

Σορρυ για την συνέχιση του οφφ τοπικ αλλά εγω ήμουν της σάλας :

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
g8777 έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
Chris έγραψε:

Redmi Note 8 Pro

Δλδ νταξ. Τί χρωστάω να ξερναω ΓΑΤΟΚΕΦΑΛΑ.

Βγαίνει στην εκπομπή μετά το ματς. Χέσε την στάμπα της πλάκας που είχε στο t shirt.
( Μια καρποναρα με σύνθημα A little pasta, a little magic, μια τέτοια αρχιδια τέλος πάντων για να ενθουσιάζονται τα γίδια οι τιφοζι)

Έπρεπε να γελάσει ο γιουβαρλιακιας. ΌΛΗ Η ΠΆΝΩ ΣΕΙΡΆ από τα δόντια είχαν κατακάθια καφέ. :omg:

Ελληνικό. :omg:

Αν εξέπεμπε ο αντ1 σε παραπάνω ανάλυση από 144p θα διαβάζαμε το μέλλον μας.

Ούτε ο Ντιμπεκος δεν ξέρει πώς στον Γιουτσο βγαίνει αυτό το πράγμα από τα δόντια του πλέον.

:s_hang

Το ζητησατε. Το λαμβανετε.

Εικόνα

:s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout