Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#711252 Εξαιρετικό το "Αθώος" που προτάθηκε.

Λέω να βάλω και το Χαλιφάτο τις επόμενες ημέρες.
Άβαταρ μέλους
By pro
#712183 Μετά τον ωκεανό |λογοκρισία| και κορεκτίλας του netflix, ξεκίνησα χθες το Mare of Easttown. Αστυνομικό, ΗΒΟ, 7 επεισόδια, Kate Winslet, 8.6 imdb. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

ΥΓ. Έχασα επεισόδια; Το βλ@κεία λογοκρίνεται; :lol:
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#712214 Προσπεράστε το "Ποιος σκότωσε ( ή πήδηξε ) την Σάρα" και δείτε το Startup ... ( σχόλιο μετα τα 2 πρώτα επεισόδια )
Άβαταρ μέλους
By kovathe
pro έγραψε:Μετά τον ωκεανό |λογοκρισία| και κορεκτίλας του netflix, ξεκίνησα χθες το Mare of Easttown. Αστυνομικό, ΗΒΟ, 7 επεισόδια, Kate Winslet, 8.6 imdb. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

ΥΓ. Έχασα επεισόδια; Το βλ@κεία λογοκρίνεται;

+1
Φοβερή σειρά. Και απίθανες ερμηνείες.
Το είδαμε σε 2 βράδια, έπεσε ξενύχτι..
Παλιό καλό ΗΒΟ.
Αν και τον βρήκα αρκετά νωρίτερα τον δολοφόνο (απο τα πρωτα επεισόδια και η γυναίκα με έβριζε... )

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
pro έγραψε:Μετά τον ωκεανό |λογοκρισία| και κορεκτίλας του netflix, ξεκίνησα χθες το Mare of Easttown. Αστυνομικό, ΗΒΟ, 7 επεισόδια, Kate Winslet, 8.6 imdb. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

ΥΓ. Έχασα επεισόδια; Το βλ@κεία λογοκρίνεται; :lol:

Πέσαμε κι εμείς θύματα της κορεκτίλας! :lol:
Προφανώς είναι αυτόματη διόρθωση, στην περίπτωσή σου ήταν ακίνδυνο, αλλά σε άλλες, όχι τόσο. Οπότε...
:s_blush
Άβαταρ μέλους
By sknipper
St.Devote έγραψε:... δείτε το Startup ... ( σχόλιο μετα τα 2 πρώτα επεισόδια )
To είδα πρόσφατα όλο το Startup, έχει 2 σειρές το Netflix και 3 στο Amazon. Μου άρεσε. Και τελειώνει με τρόπο που σηκώνει κι άλλη σειρά.

Τώρα έχω ξεκινήσει το Sweet tooth που κυλάει καλά.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#713941 Μετά την πρώτη σειρά που μου άρεσε τελείωσα και τη δεύτερη σειρά του Lupin. Ίσως να έκανε λίγο κοιλιά αλλά όσο περνάγανε τα επεισόδια τόσο πιο καλό γινότανε.
Προβλέπεται συνέχεια σε τρίτη σειρά.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#713943 Το Lupin το τελείωσα κι εγώ χθες, ακόμα κι όταν έκανε κοιλιά χαζευες λίγο Παρίσι και ξεχνιοσουν, αλλά πολύ ωραίο σενάριο κατά τα άλλα.

< >
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
dimik έγραψε:Το Lupin το τελείωσα κι εγώ χθες, ακόμα κι όταν έκανε κοιλιά χαζευες λίγο Παρίσι ....

< >

Νομίζω ότι ο 2ος κύκλος ήταν λίγο άνευρος ....αντί για Παρίσι είπα να μαζέψω λίγο Ισλανδία .

Katla

Καταπληκτική κινηματογραφιση ... Time loope περίπτωση ... Αργό , βαρύ , βασανιστικο ( κάτι σε Candlemass)

Βρέχει τέφρα ...

Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#714277 Μόλις τελείωσα το χαλιφάτο.Κατά την γνώμη μου τζάμπα η ώρα που εφαγα..Πολύ κακό για το τίποτα.Το τελείωσα μόνο και μόνο επειδή το είχα
Κατεβασμένο κι είχα πολύ χρόνο για σκότωμα.Εγώ δεν το προτείνω.