- 07 Ιουν 2021, 20:02
Yugo_para_siempre έγραψε:...Δε γινεται να αποδεχτεις οτι ο Λουης ειναι ισαξιος με Αλονσο και Μαξ, πρεπει να ειναι χειροτερος, πρεπει να ξεβρακωθει...
...Εν τω μεταξυ οι περισσοτεροι εδω μεσα δε λεμε οτι ο Λουης ειναι ξεκαθαρα καλυτερος απο Αλονσο και Μαξ, παρα τις κουπες, τα ρεκορ κτλ....
...Απλα λεμε οτι ειναι ολοι σε ενα τοπ επιπεδο, που ειναι πολυ δυσκολο να διακρινεις αν καποιος ειναι οντως καλυτερος...
Μπας και με μπερδευεις με καποιον αλλον?
Γιατι αυτα που μολις εγραψες, τα εχω γραψει εγω πριν απο 'σενα. Οτι ο Λουης ειναι κορυφαιος το εχω πει απειρες φορες. Συγκεκριμενα εχω πει οτι αν βαλεις αυτους τους οδηγους που ανεφερες με το ιδιο μονοθεσιο να τρεχουν για 15 χρονια, πιθανοτατα παλι δε θα βρεθει ακρη που να συμφωνησουμε ολοι "αυτος ειναι η κατσικα". Πανω κατω στα ισια θα ειναι οι τιτλοι και ο καθενας απο εμας θα εχει μια λεπτομερεια να πει οτι αδικησε το δικο του, κοκ.
Το οτι θελω να δω το Λουη με αργο μονοθεσιο και σα μονο στοχο να εχει να κερδισει τον ομοσταβλο του...
Το οτι θελω να τον δω απεναντι σε ενα καλο χερακι σαν το Ρασσελ στα ντουζενια του...
Το οτι παρακαλαω να τον κοντραρει και να τον παιξει στα ισια ο μικρος...
Δε σημαινει οτι ο Μαξ ή ο Αλονσο ειναι καλυτεροι του. Οπως επισης δε θα σβησω τις κουπες του Λουη αν τον κοντραρει εστω ο Ρασσελ. Απλα γουσταρω να γινουν τα παραπανω που ελεγα, για να δει ο πολυς ο κοσμος οτι κι ο Λουης κανει λαθη οταν ζοριστει κι οι στρατηγικες δε βγαινουνε αν δεν εχεις ντομιναντ μονοθεσιο και αντιπαθης μπορεις να γινεις γιατι στα δυσκολα δειχνει ο καθενας το χαρακτηρα του και γενικα οτι ενω ειναι τρομερος οδηγος, αυτος ο βιασμος της στατιστικης υπηρεσιας που υποστηκαμε απο το Λουη, ηταν κατα ΜΕΓΑΛΟ ποσοστο λογω μονοθεσιου. Ο οποιοσδηπετε απο τους κορυφαιους οδηγους που αναφερουμε ολοι εδω μεσα , θα ειχε φερει τους ιδιους τιτλους με τα συγκεκριμενα μονοθεσια που του εδινε η Μερσεντες.