Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
11%
0
N/A
1
11%
2
22%
2
22%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
3
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#712005 Πολύ μπροστά. Θα είδε ότι πάτησε κάτι και είπε να το παίξει συνωμοσία. Πιάνει συνήθως.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Τον Μποτας φοβαμαι μην τον ζορισει επειδη λογικα θα του ανακοινωσουν οτι το 2022 ΔΕΝ......
Και ξεμεινει απο wingman ο κοτσιδακιας

Προσωπικα ακομα περισσοτερο απο τιτλο του Μαξ, γουσταρω να μεινει ο Λουης στη Μερσεντες και να τον δουμε μαζι με κανενα Ρασσελ τα επομενα 2 χρονια (να δωσουμε κι ενα χρονο αερα στο μικρο να προσαρμοστει στην "εκτος εδρας" μαχη με το #1 της ομαδας).

Χρονια για τιτλους εχει μπροστα του ο Μαξ. Κι ας μη σαρωσει τα ρεκορ της κατσικας του Λουη.

Αλλη ευκαιρια να ξεβρακωσει καποιος το Λουη που τον πηγε μπαλα τοσα χρονια με τα γιουσουφακια για ομοσταβλους, δε θα ξαναζησουμε σα θεατες. Ή ακομα και να καταφερει ο Λουης να κερδισει χαλαρα το Ρασσελ και να βουλωσει τα στοματα των χειτερς, παλι δε θα με χαλασει. Απαντηση στο ΠΟΣΟ καλος ειναι ο Λουης ψαχνω τοσα χρονια κι αυτη η απαντηση δινεται ΜΟΝΟ στη μαχη με ενα ΔΥΝΑΤΟ ομοσταβλο.

Κι ΑΝ φαει τιποτα σφαλιαρες ο Λουης απο τον αυγουλοματη, θα βγουνε μετα τα κατσικομετρα και θα υπολογισουν το νεο ειδικο βαρος των 7 κατσαρολικων του Λουη :s_devil
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#712007 Εγώ θέλω να μείνει μέχρι το 2035 ο Λούης στη Μερκ. Εκεί θα φανεί αν άξιζε τους μαστραπάδες του :s_yes
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Πολύ μπροστά. Θα είδε ότι πάτησε κάτι και είπε να το παίξει συνωμοσία. Πιάνει συνήθως.

Και μονο που ανεβασε την πιεση τελευταια στιγμη η Πιρελλι, δειχνει οτι κατι ψιλιαζοτανε. Και δε με απασχολει καθολου να βγει γατα ο Μαξ που "τα 'λεγε". Απο χθες στην ασφαλεια των οδηγων και σε πιθανοτητα λανθασμενου υπολογισμου απο την Πιρελλι σταθηκα. Σε συνδυασμο με τις μαλακοτερες γομες απο περσι δε δειχνει και απιθανο σεναριο. Δεν ειμαι ειδικος και δεν εχω πληρη εικονα φυσικα, απλα ειδα οτι και στη μεταδοση οι Αγγλοι το κανανε θεμα και αναφερανε αυτα τα πραγματα...
Άβαταρ μέλους
By ripper
#712010 Οντως, να έχει έναν σοβαρό teammate ο Λούης επιτέλους.
Φτάνει με τους αστείους Alonso, Button, Rosberg κτλ. Να έρθει ο Russel να δούμε. :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#712011 Καντε ορεξη και οι δυο. Ο Λιουις φετος αν το παρει αποχωρει. Θα ειναι στα 37 εχοντας ξαναγραψει το βιβλιο των ρεκορ. Τα θα κανει; Θα γινει ραπερ, ηθοποιος, η θα αραξει και θα τρωει τα εκατομμυρια που εβγαλε.

Τωρα που το ξανασκεφτομαι, ακομα κι αν χασει θα την κανει. Ειδικα αν μυριστει οτι η επομενη χρονια λογω αλλαγης κανονισμων θα ειναι γριφος. Να καθεται στα 37 του να παλευει με 20ρηδες;
Δεν ειναι Ροσσι, ουτε Ραικονεν :s_wink
Άβαταρ μέλους
By ripper
#712012 Ήδη έχει πει ότι θέλει να οδηγεί και του χρόνου. Το οποίο είναι και η πρόβλεψη μου εξαρχής. Θα θέλει να τρέξει με τους καινούργιους κανονισμούς λέω εγώ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
ripper έγραψε:Οντως, να έχει έναν σοβαρό teammate ο Λούης επιτέλους.
Φτάνει με τους αστείους Alonso, Button, Rosberg κτλ. Να έρθει ο Russel να δούμε. :s_wacko

Ελα ρε ριππερ..Μπορεις και καλυτερα....
:s_shout
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#712014 Σοβαρά τώρα, περιμένετε κάποιοι να ζοριστεί ο Λούης από τον Russel; Με την ομάδα στημένη πάνω του, ο Λούης δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Τον ρόλο του Bottas θα πάρει ο Russel και τ'αποτελέσματά του δεν θα είναι πολύ καλύτερα.
Μια χαρά τα λέει ο ripper. Ο Λούης δεν χρειάζεται ν'αποδείξει τίποτε.
Άβαταρ μέλους
By g8777
ripper έγραψε:Ήδη έχει πει ότι θέλει να οδηγεί και του χρόνου. Το οποίο είναι και η πρόβλεψη μου εξαρχής. Θα θέλει να τρέξει με τους καινούργιους κανονισμούς λέω εγώ.

Κακώς, τό μόνο που θα του προσφέρει η παραμονή του θα είναι άπλετο ξύλο από τούς νεότερους καί ξεφτισμα του στάτους του . Βλέπε Ροσσι.

Φεύγεις όσο είσαι ψηλά.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#712016 Τι Ρουβίτσες είστε ρε να ασχολείστε τι θα κάνει ο υπάλληλος του χρόνου; Ας βγει σε σύνταξη, θα φροντίσει ο Χατζηδακης. :svivhaha:

Ε ρε προβλήματα που έχει η F1... :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Κακώς, τό μόνο που θα του προσφέρει η παραμονή του θα είναι άπλετο ξύλο από τούς νεότερους καί ξεφτισμα του στάτους του . Βλέπε Ροσσι.

Φεύγεις όσο είσαι ψηλά.

Φευγεις οταν βαρεθεις η οταν δεν βρισκεις μονοθεσιο.

Αν και οφτοπικ, που ακριβως ξεφτισε το στατους του Ροσσι; Κανει αυτο που γουσταρει, βγαζει εκατομμυρια, εχει ακαδημια οδηγων, ομαδες στις δυο μικροτερες και απο του χρονου και στην μεγαλη κατηγορια, ανταγωνιζεται 20ρηδες οντας στα 40 και πανω απο ολα ειναι γερος και δυνατος.
Επειδη καποιος ασχετος σε καποιο φορουμ εγραψε οτι γερασε και δεν παει πια; :svivhaha: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#712018 Νικοπαππα βάση της αξιολόγησης που κάνεις ας καθήσει μέχρι τα 67 τότε.Δεν λειτουργεί έτσι όμως.
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
#712019 Θα συμφωνησω οτι ο Lewis δεν εχει να αποδειξει κατι αλλο...και το επιχειρημα οτι δεν ειχε αξιο αντιπαλο ,κατα την ταπεινη μου αποψη ως φιλαθλος,δεν ισχυει διοτι ας δει καποιος τι αντιμετωπισε στην πορεια του(τα ονοματα τα εβαλε ο ripper).
Plus τον vettel θα ελεγα με ανταγωνιστικη ferrari σε 1 η 2 χρονιες.
Αυτος που οντως εχει να αποδειξει ειναι ο μαξ διοτι ναι μεν γρηγορος αλλα φετος που εχει και το καλυτερο(λιγο η πολυ δεν εχει σημασια-παντως ετσι υποστηριζει και ο horner και ο doctor) μονοθεσιο θα πρεπει να παρει το κατσαρολι.
Στον αντιποδα αυτου θα ελεγα οτι ο lewis αν φετος το σηκωσει θα ειναι με χειροτερο μονοθεσιο(ετσι δεν λενε ολοι..?)και με αντιπαλο εναν Θεό οδηγικα.Οποτε θα βουλωσει μερικα στοματα.
Διοτι λογω της παντοκρατοριας των ετων ολοι εχουν πεσει να τον φανε ,απο δημοσιογραφοι,πρωην οδηγοι,νυν οδηγοι κλπ...αυτα και αν ειναι mind games !!!