Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
11%
0
N/A
1
11%
2
22%
2
22%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
3
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:...βαση της ακλονητης πεποιθησης σου οτι εχουν ιδιο μονοθεσιο, ε, μαντεψε, το μονοθεσιο δεν ειναι ιδιο, υπαρχουν κατι χιλιαδες ρυθμισεις ααναλογως του στυλ του οδηγου που μπορει να αποδωσουν ή οχι...

Μιλας για τις καλες ρυθμισεις που οταν το μοθεσιο πεταει πιστωνονται στο γαματο Λουη κι οταν σερνεται, τους κανει ο γαματος Λουης ρομπα ιν παμπλικ στον ασυρματο κι ακομα χειροτερα πραγματα (ουτε να φανταστω δε θελω) τους κανει πισω απο τις κλειστες πορτες? :hmmm:

Και κατι αλλο ρε Τζι. Καθησα και διαβασα τα 20976 ποστακια σου. Δεν ειδα ουτε μια φορα να πεις "καλο αγωνα ο Μαξ" ή "καλο χερακι ο Μαξ". Μονο ασταματητο τρολλαρισμα-σπαμμαρισμα-προσωπικες επιθεσεις σε χρηστες βλεπω. Δε σου λεω για υμνους που γραφουν οι οπαδοι του. Μια καλη κουβεντα ρε αδερφε για εναν κατα κοινη ομολογια καλο οδηγο. Μια κουβεντα σαν αυτη που εχει πει για το Μαξ κατα καιρους το 99% του φορουμ. Το ιδιο φυσικα που εχει κανει το 99% απο εμας και για αλλα καλα χερια οπως ο Λουης, ο Ναντο, ο Ρικ κτλ... Πως το λενε αυτο το πραγμα ωρε Τζι? Μπας και το λενε κομπλεξ? :hmmm:
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 07 Ιουν 2021, 09:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#711965 τι λες ρε παιδι μου?Τετρακις με την red bull οπως λεμε 7ακις με την Μερκ? :shifty: φοβερο
Μετα τι εκανε ο Τετρακις? Σπινς? η δεν τον βολευε το μονοθεσιο? :lol:
Και τον εκανε και γιο γιο ο Λεκ και τον εστειλαν,

Τωρα πηρε ενα βαθρο και επανηλθε βλεπω. Να τον παρει ο Τοτο στην θεση του Μποτας,
Αμεσα!!!Μποτας στην Αστον Μαρτιν και μερικα ανταλλακτικα και Φεττελ στην Μερκ!!!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#711966 Απελπισια. :help:

@ Γιωργη

Οχι πως ειχες αναγκη τους επαινους μου για τον Μαξ αλλα εχω δωσει πολλες φορες ευσημα στον Ολλανδο.ΓΕιμαι δικαιος. Χαιρομαι παντως που με διαβαζεις φανατικα, σε ανακυρησσω ναμπερ ουαν φαν μου. :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Geo f1 έγραψε:Η πιστα εκανε να φαινεται οτι η ρεντ μπουλ εχει το καλυτερο μονοθεσιο. Φυσικα δεν ισχυει αυτο. Η Μερκ παραμενει 1η με ελαχιστη διαφορα. Το ειδαμε στην Βαρκελωνη πιστα οροσημο για τετοια συμπερασματα. :whistlink:

Μην λες χαζά βρε Γκεάκο. Η RBR έχει το καλύτερο μονοθέσιο. Η Βαρκελώνη είναι για όσους νομίζουν ότι το πρωτάθλημα έχει μόνον στροφές των 200 χ.α.ω. ούτε παραπάνω, ούτε παρακάτω. :whistlink:

g8777 έγραψε:Τακη Τρακουσελλη

Λίγα λόγια για τον Τάκαρο. Μας βάζει όλους κάτω στα κοψίδια, αλλά τον περνάω με φλικ στις ρετσίνες. Θα παιχτεί το πρωτάθλημα στις ευθείες της Βάρης Τζι, στα ημίγλυκα. 8776 μπουκάλια πήραμε, όποιος πάρει το Νο 8777 θα κερδίσει. Αυτά που λες. Τι λέει κατά τα άλλα; Όλα καλά; Ο λύκος; Τα λυκόπουλα; :s_airkiss Η Σούζι; :inlove:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#711968 Το Πορτιμαο και η Ισπανια εδειξαν αλλα. Το μονακο και το μπακου αλλα.
Αλλα ας πουμε οτι η Rbr ειναι καλυτερη :s_biggrin

Τουλαχιστον η Μερκ σε <κανονικες> πιστες και οχι Σιρκουι πολης εχει το πανω χερι. Και το καλενταρι εχει τετοιες πιστες πλεον. Οποτε μην ανηχυσουν οι φιλοι του Λουη
Άβαταρ μέλους
By g8777
#711969 Ο Λυκος; Ποιος Λυκος τωρα. Αν δεν φερει τον Αχιλλεα Μπεο ο Λολα Καλλενιους δεν υπαρχει σωτηρια φετος.

Αυτη η κουβεντα για την δυναμικη των μονοθεσιων εχει πολυ πλακα παντως. Τοσα χρονια ενα απο τα κυρια επιχειρηματα αποδομησης του Λουη ηταν " με αυτη την Μερκ και εγω επαιρνα τιτλο" , ε, καποτε εφτασε το πληρωμα του χρονου η κυριαρχια των Λυκων να κλονιστει, οοοοοοοχι ομως, ο Μαξ θα το παρει απο μονος του, πρωταθλητης με υποδεεστερο μονοθεσιο. Απο που πηγαζουν ολα αυτα; Απο την εμβρυικη αντιληψη για την Φορμουλα Ενα. Λες και μειωθηκε ποτε η αξια ενος οδηγου επειδη οδηγουσε πυραυλο. Λες και ο πυραυλος παει μονος του. Λες και ο Ναντο οδηγουσε χρεπι το 05-06. :roll:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#711970 Δεν ξέρω ποιοι είναι οι φίλοι του Λούη (δεν κοιτάω εσένα Τζι, ούτε καν εσένα Τζουζέπε, πρώην ιταλόφιλε και νυν γερμανέ-τσάτσε (έλα πλάκα κάνω)), αλλά η RBR φάνηκε ανώτερη σε όλες τις πίστες. Μόνο σε Monza-Spa περιμένω η Mercedes να είναι καλύτερη. Αλλά θα φανεί, ας μην προτρέχω.

Τελικό τι περιμένουμε; Στο καλο ΠΡωτάθλημα εννοείται, το γκαραζιέρικο. Εγώ λέω ότι το ασκέρι του Ματετζιτς θα το πάρει. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#711971 To 2005 η μακλαρεν ηταν ταχυτερη αλλα εσπαγε.
Το 2006 ρενω και φερραρι equal

Δεν ειπαμε ποτε οτι ηταν χρεπι. Μονο κατι γκαστονε θυμαμαι απο εκεινες τις χρονιες :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By g8777
REALZEUS έγραψε:Δεν ξέρω ποιοι είναι οι φίλοι του Λούη (δεν κοιτάω εσένα Τζι, ούτε καν εσένα Τζουζέπε, πρώην ιταλόφιλε και νυν γερμανέ-τσάτσε (έλα πλάκα κάνω)), αλλά η RBR φάνηκε ανώτερη σε όλες τις πίστες. Μόνο σε Monza-Spa περιμένω η Mercedes να είναι καλύτερη. Αλλά θα φανεί, ας μην προτρέχω.

Τελικό τι περιμένουμε; Στο καλο ΠΡωτάθλημα εννοείται, το γκαραζιέρικο. Εγώ λέω ότι το ασκέρι του Ματετζιτς θα το πάρει. :iconcool:

Ηδη 26 πονταλακια μπροστα , πολυ δυσκολα θα χαθει φετος. Θα φαμε στη μαπα πολυ Χορνερ. :s_hang
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Ο Λυκος; Ποιος Λυκος τωρα. Αν δεν φερει τον Αχιλλεα Μπεο ο Λολα Καλλενιους δεν υπαρχει σωτηρια φετος.

Αυτη η κουβεντα για την δυναμικη των μονοθεσιων εχει πολυ πλακα παντως. Τοσα χρονια ενα απο τα κυρια επιχειρηματα αποδομησης του Λουη ηταν " με αυτη την Μερκ και εγω επαιρνα τιτλο" , ε, καποτε εφτασε το πληρωμα του χρονου η κυριαρχια των Λυκων να κλονιστει, οοοοοοοχι ομως, ο Μαξ θα το παρει απο μονος του, πρωταθλητης με υποδεεστερο μονοθεσιο. Απο που πηγαζουν ολα αυτα; Απο την εμβρυικη αντιληψη για την Φορμουλα Ενα. Λες και μειωθηκε ποτε η αξια ενος οδηγου επειδη οδηγουσε πυραυλο. Λες και ο πυραυλος παει μονος του. Λες και ο Ναντο οδηγουσε χρεπι το 05-06. :roll:

Τζιάκο με ξέρεις; Δεν με ξέρεις μάλλον. Τι λέω τόσα χρόνια; Προσπαθώ να σας κάνω ανθρώπους, αλλά χαμένος κόπος. :tomato: Το Α και το Ω είναι το μηχάνημα, όχι ο υπάλληλος. Ο πύραυλος θα κερδίσει 9 στις 10 φορές, αν έχει απλά έναν καλό κουμανταδόρο. Αυτά που λες Τζιάκο. Κερνάω κουμκουάτ και συκαλάκι. :s_drinks

Geo, το 2005 η Ferrari είχε το καλύτερο μονοθέσιο με τα χειρότερα λάστιχα, οπότε κουβάς. Το 2006 η Ferrari είχε περισσότερες νίκες αλλά η ατυχία τα έφερε έτσι που έχασε το Πρωτάθλημα (μην με ρωτήσεις ποιο Πρωτάθλημα, ΕΝΑ είναι το Πρωτάθλημα). Το 2007 και το 2008 όμως έγινε η επανόρθωση. :superman:

2009-2021: 13 χρόνια άτιτλοι, πολλά είναι και πλησιάζουν τα 15 των Πέτρινων Χρόνων. :vava:

Για αυτό και ακούω επαναστατικά. Θυμάσαι ρε Τζι; Α δεν θυμάσαι, σου είχα ρίξει 5 ΣΕΞ...:

Άβαταρ μέλους
By g8777
#711975 Με λυπη μου Διακο συμπεραινω οτι εισαι με το μερος τη εργοδοσιας. Γιατι ετσι ρε Διακο; Παγωσε η τσιμινιερα Διακο. Διακο εναν Λαουντα που λυσσαξε να φερει τον Λουη στην Μερκ τον εχεις ακουστα;
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#711984 Καλύτερο μονοθέσιο, αλλά σπάει.
Καλύτερο μονοθέσιο, αλλά τα λάστιχα δεν.
Καλύτερο μονοθέσιο, αλλά μακρύ και δε βολεύεται στις μισές πίστες
Καλύτερο μονοθέσιο αλλά το μοτέρ δε βγάζει μεγάλες τελικές.

Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, η πρόταση "καλύτερο μονοθέσιο" είναι από μόνη της ανέκδοτο εκτός κι αν μιλάμε για τη Williams του 1992, την ξέρω γω Brawn του 2009, κλπ. Αν είναι να κολλάμε δίπλα το "αλλά" ας μην το λέμε καν καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
REALZEUS έγραψε:...Η Βαρκελώνη είναι για όσους νομίζουν ότι το πρωτάθλημα έχει μόνον στροφές των 200 χ.α.ω. ούτε παραπάνω, ούτε παρακάτω...

Παντως ενα παλιο γνωμικο στο παντοκ της Φ1, λεει οτι το μονοθεσιο που κερδιζει στη Βαρκελωνη, ειναι αυτο που τελικα κερδιζει το πρωταθλημα!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Δεν ειπαμε ποτε οτι ηταν χρεπι. Μονο κατι γκαστονε θυμαμαι απο εκεινες τις χρονιες

Τα ελεγα και χθες σε εναν φιλο του φορουμ. Η τυχη/ατυχια ειναι το δεκανικι των ανικανων. Τους ειναι πιο ευκολο να βαφτισουν τον αλλον τυχερο, παρα τον εαυτο τους (ή τον αγαπημενο τους) ανικανο.

Ενα ακομα κλασικο παραδειγμα, η ανικανοτητα της ΜκΛαρεν να φτιαξει αξιοπιστο μονοθεσιο που να τερματιζει. Ηταν πιο ευκολο να πουμε Γκαστονε τον Αλονσο και γκαντεμη τον Κιμι, παρα ανικανη τη ΜκΛαρεν. Και με αυτο τον τροπο, καταφερναν να κοιμηθουν ησυχοι τα βραδια οι Μακλαρενικοι και οι Ναντοχειτερς :s_empathy

Και με το ιδιο σκεπτικο, εχθες διαβασαμε "κωλοφαρδος ο Μαξ που εγκατελειψε ο Λουης" κι οχι το προφανες για υγιεις ανθρωπους "πληρωσε το ΛΑΘΟΣ του ο Λουης" :s_rofl