Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
11%
0
N/A
1
11%
2
22%
2
22%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
3
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Φεηλ γιατί έπρεπε να κάτσει στα αυγά του. Με Μαξ έξω κάνεις υπομονή να τελειώσει ο αγώνας,3 γύροι είναι.
Εκ των υστέρων ναι. Αλλά αν ειχε στριψει πρωτος θα λέγαμε άλλα.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Ove20
Νίκος Παππάς έγραψε:Ουτε ανικανότητα είναι. Προσπάθησε να κλέψει την πρωτη θέση στην εκκίνηση, περασε αλλά λόγω φορας δεν πρόλαβε να φρενάρει για να στριψει.
Εντυπωσιακό λάθος από τον Λιουι αλλά το έκανε.

Redmi Note 8 Pro

Oποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα κι επειδή το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ στο Αζερμπαιτζαν ας ελπίσουμε να μην του στοιχίσει. Η σημερινή εικόνα των RB δείχνει πολύ δυνατή ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο το 8ο κατσαρόλι σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#711906 Νομίζω πάει γάντι

Άβαταρ μέλους
By g8777
Νίκος Παππάς έγραψε:
g8777 έγραψε:Φεηλ γιατί έπρεπε να κάτσει στα αυγά του. Με Μαξ έξω κάνεις υπομονή να τελειώσει ο αγώνας,3 γύροι είναι.
Εκ των υστέρων ναι. Αλλά αν ειχε στριψει πρωτος θα λέγαμε άλλα.

Redmi Note 8 Pro

Πολυ μεγαλο ρισκο για 7 μολις ποντους. Αν μη τι αλλο τοσο καιρο ειχε αποδειξει οτι ειχε καθαρο μυαλο για πρωταθλητισμο, τετοιες στιγμες τις αξιολογουσε ορθοτερα. Γεραματα.... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#711908 Υπολογιστής ήταν ο Προστ και ο Σουμάχερ. Ο Λιούις ήταν πιο παρορμητικος. Σαν θεατής τον προτιμω έτσι.

Από εκεί και περα το Μονακό και το Μπακου ξέραμε ότι δεν βολευαν τις Μερκ.
Θα έρθουν πιστες που τις βολεύουν.

Σίγουρα η απώλεια βαθμών είναι σημαντική, το αν θα κοστίσει στο μέλλον μένει να δουμε

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By g8777
#711909 Παρορμητικο εχω να τον δω χρονια τον Λουη, απο τοτε που κουτουλαγε τον Μασσα στο Μονακο (το γαμωΜονακο :x ) .

Αυτο που γραφεις ενισχυει ακομα περισσοτερο την αποψη μου, σε μια πιστα που τα Κατουρα πηγαιναν για ανετο 1-2 , μην πετας την ευκαρια να περασεις μπροστα 13 ποντους απο τον μεγαλο σου αντιπαλο για φετος. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By edmond
#711910 Βασικά το τσίρκο επιστρέφει σε ΠΙΣΤΕΣ.
Οι ταύροι απλά πετούν και στα σημεία έχουν περάσει την μέρκα μέχρι στιγμής. Η χόντα βασικά ζμπρώχνει κάργα. Τώρα θα φανεί τι καπνό φουμάρουν οι γερμανοί και αν θα ανταποκριθούν. Εγώ πιστεύω πως ούτε οι ίδιοι έχουν καταλάβει ακόμα πως δεν μονοπωλούν τον θεσμό.
Race by race θα πηγαίνει η φάση, στα συν ότι ο τσέκο στανιάρει, στα πλήν ότι ο μπότας έχει παραδώσει-ξενερώσει και δεν μπορεί να βοηθήσει.
Αποκτά αναμφίβολα επιπλέον ενδιαφέρον το τσαμπιόνι και σ' αυτό μένουμε.

Σάινθ αγόρι μου τι θα γίνει, θα βοηθήσεις; :rant:
Άβαταρ μέλους
By nascar1
#711912 Ρε παιδιά ο Λιούις έκανε ότι οποιεσδήποτε πρωταθλητής. Θα πήγαινε για την 1η θέση. Ξεκάθαρα. Δεν του βγήκε. Τέλος πάμε στον επόμενο αγώνα...

Η Red Bull είναι ξεκάθαρα 1η φέτος. Αυτό φορτισε με έξτρα άγχος τον LH καθώς βλέπει ότι μόνο με ατυχίες του Μάξ ή δική του υπέρ προσπάθεια μπορεί να έχει τύχη..

< Note >
Τελευταία επεξεργασία από nascar1 και 06 Ιουν 2021, 17:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By nascar1
#711913 Ρε παιδιά ο Λιούις έκανε ότι θα έκανε κάθε πρωταθλητής. Θα πήγαινε για την 1η θέση. Ξεκάθαρα. Δεν του βγήκε. Τέλος πάμε στον επόμενο αγώνα...

Η Red Bull είναι ξεκάθαρα 1η φέτος. Αυτό φορτισε με έξτρα άγχος τον LH καθώς βλέπει ότι μόνο με ατυχίες του Μάξ ή δική του υπέρ προσπάθεια μπορεί να έχει τύχη..

< Note >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Giuseppe Busso έγραψε:Λυπάμαι που θα το πω, αλλά είμαι 400 χρόνια μπροστά από κάθε γκεάκο

Αργα το πας με την εκμαθηση Μπουσε μου. 400 χρονια δεν εμαθες οτι πρεπει να πεσει η καρο σημαια για ν' αρχισουν τα πανηγυρια? :hmmm:

g8777 έγραψε:Το κοκαλάκι της νυχτερίδας Μπουσσε το έχει άλλος τώρα παιδί μου. Ούτε στα πιο τρελά όνειρα του Μαξ.

Γνωστο χαρακτηριστικο κομπλεξικων ανθρωπων. Τη δικη τους ανικανοτητα (ή των αγαπημενων τους), τη βαφτιζουν τυχη των υπολοιπων. Και κοιμουνται ηρεμοι τα βραδια :s_empathy

Bayern7 έγραψε:Όταν γράφαμε, κάπου στο δεύτερο γκρανπρι ήταν αν θυμάμαι καλά, ότι η red bull είναι ταχύτερη, λίγο μεν - σαφώς ταχύτερη δε, κάποιοι προσπαθούσαν να κάνουν το άσπρο μαύρο και να βγάλουν την Μερσεντές του πολύπαθου Λούι το ταχύτερο μονοθέσιο.

Οταν τα γραφατε, γραφατε μπουρδες. Ολο το γκριντ, ολα τα σοβαρα σαιτς, λεγανε οτι η Μερσεντες παραμενει ταχυτερη (εστω κι ελαφρως). Απο τον προηγουμενο αγωνα στο Μονακο κι εδω μεσα κι επισης ολα τα σαιτς, ακουστηκε οτι η Ρεντ Μπουλ ειναι ελαφρως ταχυτερη (και στο σημερινο αγωνα). Μην τα τσουβαλιαζεις ολα ωστε να πεις "σας τα 'λεγα".

Το θεμα ειναι το εξης ομως... Οταν ο Μαξ δεν ειχε το ταχυτερο μονοθεσιο, καταφερνε να κερδισει ή να χωθει αναμεσα στον #1 και στον #2 της ομαδας με το ταχυτερο. Ο Λουης τι εκανε στους τελευταιους 2 αγωνες που δεν ειχε το ταχυτερο μονοθεσιο? Η ερωτηση δεν ειναι μονο για σενα. Μπορει να απαντησει μεχρι κι ο Τζι, το φιδακι ο Διαμαντης ή τιποτα +1ακηδες γενικα :s_yes

Παιδες μια ερωτηση γιατι φανταζομαι μερικοι θα εχουν τεραστιο προβλημα προσεχως. Αν το σκασιμο ενος ελαστικου κι η απωλεια 25 ποντων με αυτον τον τροπο θελει 1 κουτι προκτοσυναλαρ, στην απωλεια 25 ποντων απο (ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ) λαθος του αγαπημενου σου οδηγου, υπαρχει θεραπεια? Ή μηπως η βλαβη ειναι μονιμη? :s_cry
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 06 Ιουν 2021, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#711915 Σκέψου να χάνεις κούπα για 18 πονταλακια;
Πολύ άσχημο τρολλ το σημερινό για τον Λούη. Συζητάς σε όλο τον αγώνα για το παλτό του Μπότα τώρα που η Μερκ δεν είναι διαστημόπλοιο και τον περνάει και ο Κίμι, και στο τέλος τερματίσεις πίσω του...

Ο 4κις βάθρο! Αναγεννιέται...
Περίμενα καλύτερη τη Φερράρι και τον Σαινζ. Τελικά οι Χονταίοι έχουν κάνει δουλειά τα σκυλιά!

CU next weekend....

don't panic
Άβαταρ μέλους
By g8777
#711916 Γιωργη σε καταλαβαινω απολυτα. Σαν να σε βλεπω μπροστα μου.

Φανελακι αθλητικο Παλκο, ενα μισογεματο πιατο με μπαμπιες, Μαλαματινα σε ποτηρι σωληνα, Sante Κασετινα , μουστακι σαν barcode, βουρκωμενος. Στελαρας στο ραδιο να λεει για καποια Μαντουβαλα.

Κουραγιο Γιωργη. Βαθιες ανασες Γιωργη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Γιωργη σε καταλαβαινω απολυτα. Σαν να σε βλεπω μπροστα μου.

Φανελακι αθλητικο Παλκο, ενα μισογεματο πιατο με μπαμπιες, Μαλαματινα σε ποτηρι σωληνα, Sante Κασετινα , μουστακι σαν barcode, βουρκωμενος. Στελαρας στο ραδιο να λεει για καποια Μαντουβαλα.

Κουραγιο Γιωργη. Βαθιες ανασες Γιωργη.

attack the post not the poster Τζι μου. Εσυ σαν ΓΚΟΑΤ του νετ, που λυνεις και δενεις στα ιντερνετικα, που εχεις τοσο λαο να σε ακολουθει, θα επρεπε να ξερεις αυτο το αρχαιο και σοφο γνωμικο των φορουμς.

Αλλα οταν δεν εχεις να απαντησεις κατι εξυπνο για το ποστ, πεφτεις ακομα χαμηλοτερα απο το γνωστο σου επιπεδο. Η γαργαρα δε σου ειναι αρκετη. Πρεπει καπως να ξεσπασεις σε αυτον που σε εφερε σε δυσκολη θεση.

Και ευχαριστω που μολις απαντησες στην προηγουμενη μου ερωτηση/σποιλερ. Δεν υπαρχει γιατρεια με απλη κρεμουλα για την περιπτωση σου :lol:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#711918 Δεν είναι θέμα αν πήγαινε η όχι για την 1η θέση, η εκκίνηση του Τσεκο ήταν κάκιστη οπότε ο Λούης ήταν 1ος και από την εσωτερική άνετα. Μέγα λάθος που του κόστισε 25 πόντους. Η πλάκα είναι ότι το είπε μόνος του πριν την εκκίνηση να μην το κάνει και το έκανε :lol:
Πιθανόν να έπαιξε ρόλο το ότι τα φρένα του κάπνιζαν υπερβολικά, αλλά όπως είπα μπορούσε να φρενάρει και safe έχοντας την εσωτερική.
Επίσης δεν ήταν καλό και το outlap του, γενικά κακός αγώνας από τον Hamilton. Αντίθετα Verstappen και Perez ήταν εξαιρετικοί.

Στα λοιπά 2ος φοβερός αγώνας από Vettel, χάλια ο ρυθμός αγώνα των Ferrari, εξαιρετικός και πάλι ο Gasly.
O Norris πάλι πήρε ότι περισσότερο μπορούσε.
Ωραίος αγώνας και η πίστα είναι πολύ καλή παρότι street.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#711919 Ακομα και εγω Γιωργη δεν μπορω να σε βοηθησω :( Υπαρχουν καταλληλοτερες δομες και ανθρωποι επαγγελματιες να σε αναλαβουν. Κυριακη σημερα, θα ειναι κλειστα, στυψε ενα λεμονι σε μια κουταλια ελληνικο καφε μπας και αντιμετωπισεις το σωματικο σκελος του προβληματος. :s_empathy

Ριππερ κατι μπουρδες ψελλιζει ο Λουης , δεν ειδα / δεν καταλαβα / The devil made me do it. :s_coffee

Πολυ αργα για δακρυα Λουη, Γιωργος Φουντας - Μαιρη Χρονοπουλου. :roll: