Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
11%
0
N/A
1
11%
2
22%
2
22%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
3
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#711856 Εικόνα

Twitter/G8777

Ενδιαφέρον τι στρατηγική θα ακολουθήσει ο Stroll με τόσα διαθέσιμα softs και την μεγάλη πιθανότητα για SCs. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#711860 Ως και "βαλτό" μπορεί να πει κανείς τον Gasly στο πιτ του Hami.
Μ' αρέσουν οι απορίες του Βρετανού "γιατί αυτός εμπρός μας; Γιατί τέτοια διαφορά κλπ". Εντελώς ρητορικές εκείνη την ώρα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#711861 Όπως είχε πει και μια παλιά καραβάνα, "Karma". Τόσα χρόνια δεν πήγε και τίποτα στραβά σε μερκ και Λούη. Ε, ήρθε η ώρα να γυρίσει ο τροχός.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Όπως είχε πει και μια παλιά καραβάνα, "Karma". Τόσα χρόνια δεν πήγε και τίποτα στραβά σε μερκ και Λούη. Ε, ήρθε η ώρα να γυρίσει ο τροχός.
Είσαι καλά τζι μου;
Μήπως μπήκε ο Γιώργος στον λογαριασμό σου;
Ή ο βασιλιάς απεθανε, ζήτω ο βασιλιάς;

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By edmond
#711866 Όχι ρε μλκα μου :thumbsdown:
Τελευταία επεξεργασία από edmond και 06 Ιουν 2021, 16:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#711868 Kλωτσιά στο λάστιχο. Σκηνές από το μακρινό παρελθόν. Well done Pirelli.
Mετά λένε ότι ο LH δεν είναι κωλόφαρδος.....
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
g8777 έγραψε:Όπως είχε πει και μια παλιά καραβάνα, "Karma". Τόσα χρόνια δεν πήγε και τίποτα στραβά σε μερκ και Λούη. Ε, ήρθε η ώρα να γυρίσει ο τροχός.

Δε γύρισε πολύ ακόμα μάλλον..
Κρίμα ο Μαξ, ό,τι και να πούνε οι αντίπαλοι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#711872 Αυτό Μπουσσε παιδι μου το συνειδητοποίησα το 2004 όταν γελαγα με το ανέκδοτο που λεγόταν Εθνική Ελλάδας και τον κομοδινι προπονητή που είχαμε. :shifty:

Κρίμα ο μαξακος, δύσκολη η διαχείριση τέτοιας έκβασης. :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#711873 Οταν πιεζοντας τα λαστιχα πας να χτισεις διαφορα ενος πιτ στοπ και ενω ξερεις οτι τα λαστιχα δεν αντεχουν πιεζεις και για τον ταχυτερο γυρο, δεν το λες ακριβως ατυχια... Το λες αποτυχημενη αναληψη ρισκου. :iconcool: