Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Ove20 έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Ξαφνικά θα ήθελα να ήμουν 8 χρονών!
Τι μέλλον περιμένει τα παιδιά μας!!

< Note 8 >

Aυτό ακριβώς σκέφτηκα όταν είδα το βίντεο! Σαν να βάλεις ανθρώπους που ζούνε στο 1900 να δουν πως ζούμε εμείς σήμερα. Η ζωή θα είναι Star Trek για τα δισέγγονά μας που θα ζουν σε κάποιον άλλον πλανήτη. Εμείς θα είμαστε στάχτη στον ωκεανό της Γης. :oops:
Σκέψου ότι μεγάλωσα με ασπρόμαυρη τηλεόραση και δυο κανάλια, κινητό δεν, ίντερνετ δεν, το τηλεφώνημα κόστιζε πολύ για το εξωτερικό.

Όλη αυτή η εξέλιξη που χαρακτηρίζει την γενιά μου, θα είναι τίποτα μπροστά στα άλματα που έρχονται.

Ξαφνικά ζηλεύω τον γιό!

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By italakias
#710842 Ουτοπιες.
Οσο προχωρα η τεχνολογια,η ελευθερια του ατομου θα περιοριζεται.
"Σκλαβοι"θα ειναι σχεδον ολοι και θα ζουν υπο τον φοβο της τιμωριας και του ελεγχου.
Άβαταρ μέλους
By mirage
taxidiwtis έγραψε:Αλλος ενας τομεας που ο Elon με την τρελα του επιταχυνε τα πραγματα ...

Στο προγραμμα ,ανθρωπος στο φεγγαρι ξανα , ανθρωπος στον Αρη πρωτη φορα...

Ιδιωτικη εταιρεια και οχι κρατικος οργανισμος

Ιδιωτική εταιρεία με κρατικά χρήματα. Ελπίζω να μην έχεις αυταπάτες για το ποιος τα πληρώνει ολα αυτά.
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
mirage έγραψε:
taxidiwtis έγραψε:Αλλος ενας τομεας που ο Elon με την τρελα του επιταχυνε τα πραγματα ...

Στο προγραμμα ,ανθρωπος στο φεγγαρι ξανα , ανθρωπος στον Αρη πρωτη φορα...

Ιδιωτικη εταιρεια και οχι κρατικος οργανισμος

Ιδιωτική εταιρεία με κρατικά χρήματα. Ελπίζω να μην έχεις αυταπάτες για το ποιος τα πληρώνει ολα αυτά.

Αφου πουλαει υπηρεσιες κυριως σε κρατη , με κρατικο χρημα θα πληρωνεται .
Τωρα με το δικτυο starlink θα δεχεται και χρημα απο ιδιωτες για δορυφορικο ιντερνετ ..
Άβαταρ μέλους
By g8777
#710849 Εκτός αν υπάρχει πυκνή βλάστηση.

Νικοπαπουα ΠΆΨΕ ΑΝΌΗΤΕ. Αν δεν προκύψει τροπος να διανύεται 8777 έτη φωτός ανά σεκοντ ή να ΡΟΥΧΝΑΣ μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σού και να ξυπνάς φρεσκαδουρα, ξέχνα τις Αρτεμισωριες του Ιλον.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Εκτός αν υπάρχει πυκνή βλάστηση.

Νικοπαπουα ΠΆΨΕ ΑΝΌΗΤΕ. Αν δεν προκύψει τροπος να διανύεται 8777 έτη φωτός ανά σεκοντ ή να ΡΟΥΧΝΑΣ μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σού και να ξυπνάς φρεσκαδουρα, ξέχνα τις Αρτεμισωριες του Ιλον.
Δεν ξέρω τι είναι το ΡΟΥΧΝΑΣ που γράφεις, στο φόρουμ γράφουμε μόνο ελληνικά σύμφωνα με τον κανονισμό , ξέρω ότι από έναν ονειροπόλο, τρελό, πολυεκατομμυριούχο τυπο, οι εξελίξεις επιταχύνονται.
Το που θα φτάσει άγνωστο, αλλά και πριν 10 χρόνια τον έλεγαν τρελό που ήθελε να φτιαχνει ηλεκτρικα αυτοκίνητα.

Οπότε σκρατσα πιτα, φέρε τσιπρο..

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By g8777
#710852 Αχ νε. Τρελός ονειροπόλος εκατομμυριούχος. :s_sarcastic

Ασιμω τα βλέπεις έτσι; Το παιδί απλά ΔΕ ΝΟΓΑΕΙ. :(

Και είναι και κλαρίνο. :( :(
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
#710856 Πάντως εχει πει σε συνέντευξη ότι θέλει να προλάβει να ζήσει στον Άρη,
και στο τέλος της ζωής του να θαφτεί εκεί..
Στη Γη έχει περιουσία 156000 εκατομμύρια δολαρια (156 δισ) για να υποστηρίξει τα θέλω του, αν όντως
τα πιστευει
Άβαταρ μέλους
By g8777
#710859 Έχει εκτίμηση 156 δις. Αύριο αν αποδειχθεί Γουκος θα αποτιμάται 156 ρούβλια.
Άβαταρ μέλους
By italakias
taxidiwtis έγραψε:Πάντως εχει πει σε συνέντευξη ότι θέλει να προλάβει να ζήσει στον Άρη,
και στο τέλος της ζωής του να θαφτεί εκεί..
Στη Γη έχει περιουσία 156000 εκατομμύρια δολαρια (156 δισ) για να υποστηρίξει τα θέλω του, αν όντως
τα πιστευει

Δεν ξερω για τον πλανητη Αρη,αμα θελει ομως μπορουμε να τον θαψουμε κοντα στο Χαριλαου και εναν 78 δισκο να παιζει,
οταν πεθανω θαφτε με ,σε μια γωνια μονάχο και διπλα το μπουζουκι μου,αμαν αμαν ,παρηγορια μου να χω
Ο ανθρωπος ειναι καμενος,τελειωμενος,απλα δεν το χει καταλαβει.
Τον δικαιολογω ομως,τοσο χρημα ,σε τρελαινει.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#710915 Με διαστημόπλοιο μη κρατικού οργανισμού δεν θα έστελνα ούτε τα άδεια κουτάκια μπύρας του ιταλάκια για ανακύκλωση, όχι να μπω στο ιπτάμενο φέρετρο του Μασκ... :omg:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#710924 Καλού-κακού, το παλιό Σογιούζ των Ρώσων. 50 χρόνια φουρνάρηδες, κάτι ξέρουν περισσότερο από τον Ίλον...

ΥΓ: Καλοτάξιδο το Τέσλα σου Σερφ. Απλά δεν θα το έβαζα στον αυτόματο, αν ήμουν στην θέση σου.