1.500cc, 136 hp, 3cyl (μλκ μου δεν θυμόμουν καν ότι τα βγάζει 3κύλινδρα!!) 6άρι χειροκίνητο
45.000 χλμ στο κοντέρ. Μόνο...
Τι διάολο, δεν τις κουνάνε καθόλου; 

Αυτοκίνητο αντικατάστασης για το εταιρικό Octavia 1.4tsi dsg7, μιας και το τελευταίο...εξάρτημα παρέδωσε πνεύμα. Για 4η φορά σε 10 χρόνια που το έχουμε στην εταιρία.
Για κάποιο φάκιν λόγο, ότι αυτοκίνητο αντικατάστασης μας έχει δώσει η avis, είναι BMW
άντε και μια φορά ένα Α3 sedan πιοπλουσιαεξοπλισμένοδενπήγαινεΕξωτερικά μου αρέσει, την λες και γλυκούλα. Μέσα αυστηρότητα μεν, εκμοντερνισμένη δε, η μπεζ δερματίνη δίνει σαφώς περισσότερο φως από κάποιο σκουρόχρωμη ταπετσαρία. Ποιότητα ζόρικη δεν λέω, καλά υλικά, δεμένα όλα, διακόπτες μπετόν κτλ.

Μου έκανε εντύπωση που είχε οργανάκι για θερμοκρασία λαδιού και όχι νερού!

Ευτυχώς που είναι keyless, δεν θα το άντεχα να ψάχνω να βρω που μπαίνει το κλειδί
Βάζεις μπρός και η 3κυλινδρίλα δεν κρύβεται
όσο θα περίμενα τουλάχιστον. Ευστροφία πολύ καλή, συμπλέκτης πολλά βαρύς και όχι πιάνει λιγάκι πιο ψηλά απ' όσο θα ήθελα, στο τέλος θα έλεγα ότι με "κούρασε". Έλεος, θα έλεγα με μια μικρή δόση υπερβολής, να μην είναι τέτοια αμάξια ΜΟΝΟ αυτόματα, τέσπα.Ακριβέστατο το τιμόνι, φοβερό το "βάρος" του, κάθεσαι χωστά, ο λεβιές ακριβής επίσης. Μαζεύει χιλιόμετρα επαρκώς, όχι σβέλτα βέβαια, το μοτέρ προσπαθεί, το βάρος όμως βάζει φρένο. Ένα ντίζελ ίσως θα έδινε περισσότερη ροπή για να "ξεκολλάει" πιο γρήγορα. Σωστά καταλαβαίνετε, μεγάλο μοτέρ χρειάζεται.
Στρίβει μπετόν(δεν το κυνήγησα βέβαια) θα το έλεγα έως και ισοπεδωτικό, δεν καταλαβαίνει από λακκούβες και σαμαράκια, ίσως βοηθάνε και τα λάστιχα σ' αυτό (205/55-16 νομίζω).
Αν θα το έπαιρνα; Στα λεφτά αυτά δεν είμαι σίγουρος, θα πρέπει να πλησιάζει το 40άρι και δεν νομίζω να υπερτερεί κάπου από μια Χ1 με ίδιο μοτέρ αλλά -στάνταρ- αυτόματη. Αν και άλλης κατηγορίας, πρακτικά έχουν ίδιους χώρους.

, αλλά αυτό που γράφουμε Μ3 και εννοούμε Tesla Model 3, μου θυμίζει πριν καμία δεκαπενταετία τους Skodaκηδες που έλεγαν ότι πήραν «την 5άρα» κι εννοούσαν το καινούριο Octavia5.