Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By alexm
#710520 Χειροκίνητο σίγουρα. Τώρα το δίλημμα είναι εάν αξίζει να πάρουμε κάτι καινούργιο σε στυλ i10 η κάτι ελαφρώς μεταχειρισμένο γιαρις η κάτι τέτοιο;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#710523 Ωραία :)
Όσον αφορά τους 2 κορεάτες, τέλη του '20 που κοίταζα και γω(και πήρα γιάρις :lol: ) το μεν i10 είναι καινούργιας φουρνιάς το δε πικάντο είναι ακόμα το προηγούμενο σασί. Δεν ξέρω αν εκσυγχρονίστηκε το 2ο δεν το έχω παρακολουθήσει.
Το i10 πάντως είναι γαμάτο για την κατηγορία του, περιλαμβάνει όλα τα νέας κοπής ηλ. βοηθήματα από την βασική έκδοση κιόλας!! Χώροι μεγάλοι, άνετο. Απ' όσο θυμάμαι τέλος, η 1η έκδοση είναι σχετικά τσίπικη, από την 2η και πάνω παίζεις μπάλα κατευθείαν.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#710528 Εγώ με 12Κ (ή και λιγότερα ασφαλώς) πάντως θα έπαιρνα μεταχειρισμένο Yaris Hybrid. Αλλιώς όντως αν πάρεις καινούριο, τσεκάρεις να έχει όλα τα βοηθήματα ασφαλείας. Το i10 δεν με τρελαίνει εμφανισιακά, αλλά είμαι βέβαιος πως θα είναι μια χαρά για την χρήση που το θέλετε.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#710546 Για μένα δεν τίθεται καν θέμα, υπέρ του καινούριο προφανώς, σε σχέση με ένα λίγο μεγαλύτερο μεταχειρισμένο. Πήγαινε για ένα test drive και αποφάσισε μόνος σου, χωρίς να ακούς τι λέμε εμείς.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#710612 Ο καθένας έχει την δική του ιεράρχηση. Σε αυτήν την περίπτωση θα έπαιρνα καινούριο και ας ήταν μικρότερης κατηγορίας και μη υβριδικό. Αν ήταν όμως να δώσω να δώσω π.χ. 15.000 και να πάρω ένα καινούριο Fiesta ή μια Ε92 330i, ε εκεί προφανώς και πήρα την Ε92 πριν μερικά χρόνια... Για ομοειδή αυτοκίνητα όμως, πάντα προτιμώ το καινούριο.
Άβαταρ μέλους
By alexm
#710688 Τελικά ο κύβος ερρίφθη. I10 1200αρι σε μεταλλικό χρωμα στην έκδοση style. Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές, αλλά την τελική απόφαση την πήρε ο έχων τα χρήματα, ήτοι η :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
alexm έγραψε:Τελικά ο κύβος ερρίφθη. I10 1200αρι σε μεταλλικό χρωμα στην έκδοση style. Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές, αλλά την τελική απόφαση την πήρε ο έχων τα χρήματα, ήτοι η :inlove:
Μονόδρομος ήταν. Πήγε κάνα 12αρι αυτό;