Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

4
33%
0
N/A
2
17%
0
N/A
0
N/A
4
33%
0
N/A
0
N/A
1
8%
0
N/A
1
8%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#710039 Ναι συμφωνω. Απλα οταν εχεις παρει τους 2 προηγουμενους τιτλους και εχεις εναν ρουκι για τιμ μειτ(που βγηκε πυραυλος) ε καπου το θεωρεις δεδομενο οτι θα εχεις ενα κλικ (και 2) καλυτερη μεταχειρηση.

2007-->2021 14 χρονια :sorry:
Πως περασαν τα ρημαδια
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#710040 Καλα, πηγε στον Ντενις και απαιτησε να μεινει ο τημειτ του απο καυσιμο; :lol: :lol: Δεν το ηξερα αυτο.

Καμια εκπληξη λοιπον γιατι η ομαδα στηριξε τον ρουκι. Αυτο ηταν λογος αμεσης απολυσης αλλα κωλωσαν λογω συμβολαιου μαλλον
Άβαταρ μέλους
By ripper
#710045 Δεν στηρηξε τον ρουκι. Μέχρι και την στιγμή που έγινε Αρτέμης.
Το όλο του πρόβλημα ήταν ότι δεν τον ευνοούσαν, όπως έκανε ο Φλάβιος.
Και αυτά θεωρούνται συγκρίσιμα με τον Λούη που είπε θα τους τα πω ένα χεράκι γιατί είχα λάθος σεταπ. Ζούμε επικές στιγμές.

Γενικά δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το μεγάλο θέμα που συζητάμε στις τελευταίες σελίδες.
Ο Hamilton είναι εγκληματίας μόδας, attencion whore, πρήχτης ορχ3ων με τα BLM Gay pride κοκ και χίλια δυο άλλα που σε κάνουν να ξερνάς πεταλουδιτσες αλλά στην πίστα και στα της F1 είναι αγγελούδι.
Ούτε εμβολιασμούς αντιπάλων θυμάμαι, ούτε fuck of Charlie, ούτε fucken idiot Raikkonen ούτε ορολογία λιμενεργάτου (κατά το μεγάλου παίχτου) ούτε GP2 engine και άλλα χαρωπά.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#710047 ^
+
https://www.bbc.com/sport/formula1/38126132

"I did everything I could, particularly towards the end. Nico had a clean year without any real issues and that's why we sit in this position,"

Εικόνα

Είπαμε ε;
Όλοι οι κορυφαίοι αθλητές όταν χάνουν με τον ίδιο τρόπο αντιδρούν.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Εν γένει, όσον αφορά την συμπεριφορά του, συνήθως εκθειάζει την ομάδα του και όχι γκρινιάζει. Συγκρίσεις με Alonso σε αυτό είναι τόσο εξωπραγματικες που γίνονται μόνο στο μυαλό υπερφανς τύπου Geo.

Συνηθως εκθειαζει την ομαδα του, γιατι κερδιζει 8 στους 10 αγωνες εδω και τοσα χρονια. Θα τον κανουμε ηρωα και για το γλυψιμο που ριχνουν παντα οι νικητες μετα τη νικη στον ασυρματο τωρα? Η μιρλα ερχεται 2 στους 10 "κακους" αγωνες. Τραγικο ποσοστο μιρλας δηλαδη για καποιον που εφαγε τη ζωη του με κορυφαια μονοθεσια.

Απο την αλλη μερια ο Αλονσο (που ειναι επισης γνωστος μιρλας) εβγαλε κακο εαυτο στον ασυρματο πολυ λιγοτερες φορες σε σχεση με τα χρεπια που οδηγουσε την τελευταια 10ετια. Για αυτο αλλωστε απο το πρωτο μου ποστ ξεκαθαρισα το ποσο ρεντικολο θα γινοταν ο Λουης AN τα προσεχη χρονια οδηγουσε το 2ο-3ο μονοθεσιο σε δυναμικοτητα. Οποτε μην ακουσουμε κανενα αστειο στατιστικο "3 φορες μιρλιασε ο Λουης και 4 φορες μιρλιασε ο Ναντο". Γιατι προφανεστατα το συγκεκριμενο στατιστικο δε συμπεριλαμβανει το ποσο κακο/καλο μονοθεσιο οδηγουσε ο καθενας σε ολη την καριερα του.

Geo f1 έγραψε:https://www.essentiallysports.com/f1-news-mercedes-not-me-have-lessons-to-learn-from-monaco-gp-flop-lewis-hamilton/
:yahoo:

Και καπου εδω μας βοηθησε ο φιλος μας ο Λουης να τελειωσουμε την κουβεντα. Μετα απο τοσους σταυρους που φοραει, σταυρουδακια ταττου που εχει χτυπησει στο κορμι του, ονειρα με τη μπαναγια που εχει δει, μετα απο τοσες αγαθοεργιες που εχει κανει, μετα απο τοσους κατατρεγμενους που εχει στηριξει, πλεον εχει περασει στη θεικη διασταση και δεν κανει ποτε λαθος.

Απλα να θυμισω παλι τον #1 κανονα του μηχανοκινητου αθλητισμου. Οταν χανεις απο τον ομοσταβλο σου, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κατηγορεις την ομαδα και το μονοθεσιο. Τι να τολμησει να πει ο Ναντο για το χρεπι την Αλπιν τωρα που ειναι 5 θεσεις πισω απο τον ομοσταβλο του? Τι να πει ο Ρικ τωρα που τον εχει κανει χωνι ο Νορρις? Τι να πει ο Τσεκο που του εχει κοψει ταριφα μισο-ενα δευτερολεπτο ο Μαξ? Αυτοι τουλαχιστον εχουν τα βαριδια και λενε "οδηγαω χαλια και δεν εχω βρει ακομα καθολου το μονοθεσιο".

Ο θεος Λουης ομως ειναι αλανθαστος. Δε γινεται με το ιδιο μονοθεσιο να του ριχνει μισο δευτερολεπτο ο Μποττας στο Μονακο. Κατι στραβο κανει η ομαδα κι ο Λουης θα κανει τα παντα ωστε να μαθει ολος ο κοσμος τον υπαιτιο. Ανθρωπακι :lol:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#710051 Αν όντως του έβαλαν άλλες ρυθμίσεις από αυτές που ζήτησε, τότε καλώς κράζει.
Αν αποφάσισαν μαζί για το στήσιμο πολύ κακώς μιλάει.
Το 1ο πάντως μου φαίνεται πολύ περίεργο.

Κατά τα άλλα πάμε πάλι: Μιρλα ήταν το πρόβλημα του Alonso? :lol:
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#710052 ...κι επειδη αναφερθηκε πολλακις αυτο το... κωλοπαιδο ο Σουμαχερ σε κουβεντα περι γκρινιας, θυμαμαι να καθεται διπλα στον μεγαλυτερο του ισως αντιπαλο -του οποιου γελουσαν και τα αυτια- εχοντας μολις φαει ενα ιστορικο προσπερασμα, παραδεχομενος την ανωτεροτητα του. Και αν θυμαμαι καλα (παρακαλω αν βρει καποιος το αποσπασμα να το βαλει) οι δημοσιογραφοι τον ρωτουσαν αν ειχε προβλημα με τα ελαστικα του, καθως περνουσε συνεχως απο το βρεγμενο να τα κρυωσει (και νομιζω υπηρχε η φημη για τη Ferrari οτι γενικα ειχε θεματα υπερθερμανσης τοτε με τα ελαστικα).

Φανταζομαι κι ενα κοφτο «ναι» θα αρκουσε για να περισωσει λιγο τον οδηγικο του εγωισμο.

«Οχι. Κανενα προβλημα με τα ελαστικα».

Ο Σουμαχερ ηταν «νικαμε ολοι μαζι και χανουμε ολοι μαζι». Ισως γι’ αυτο ενας προεδρος της FIA θεωρει σημαντικο να βρει το χρονο να τον επισκεπτεται καθε τρεις και λιγο.

(Τελος το off topic, απλως οι συγκρισεις με το τωρινο grid ειναι λιγο... απελπιστικες!)
Άβαταρ μέλους
By ripper
#710062 Ωραία όλα αυτά, αλλά με αυτά που έχει κάνει στην πίστα απρόκλητα χάνουν την σημασία τους.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#710064 Ripper δεν κάνουμε κατσικοσυζητηση, διευκρινίζουμε τη διαφορά του κωλοπαιδου από αυτόν που δεν ξέρει να χάνει.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#710065 ripper προσωπικα εχω αναθεωρησει καποια πραγματα ξαναβλεποντας το παρελθον. Ευχαριστως να συζητησουμε (εννοειται σε αλλο θεμα) την Αδελαΐδα του ‘94, τη Χερεθ του ‘97, το Μονακο του 2006 αντε και το στριμωγμα στον κλαψα εκει στον τοιχο ουτε που θυμαμαι πού. Αλλα για κατι μαχες με Μοντογια και λοιπους που τους πηρε το σκαλπ, βαριεμαι να κουβεντιασω.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#710080 Αν μπορώ να μιλήσω σαν ουδέτερος πλέον φορμουλο-φαν, η όποια γκρίνια του Λούη στον αγώνα δε με ενόχλησε, δε φάνηκε σαν καβαλημένο καλάμι, σταριλίκι, απαίτηση πρωτοκαθεδρίας, δεν-ξέρω-να-χάνω, εγώ-όλα-σωστά-εσείς-όλα-λάθος. Ήταν η απορία-απογοήτευση για το πώς στο καλό το καταφέραμε αυτό, ενώ σε άλλους αγώνες έχουμε βγάλει άσσους από το μανίκι.
Ότι βαρέθηκα τη γκρίνια του, αυτό σίγουρο. Όπως επίσης και τα μπινελίκια του Μαξ, δε βαριέσαι, κι εγώ που δε βρίζω εκείνη την ώρα θα ήμουν εκτός εαυτού ίσως.
Σφόδρα ενοχλητική μου φάνηκε, ωστόσο, η ατάκα του Λούη ότι "θα τα πω ένα χεράκι με τους μηχανικούς κατ' ιδίαν", υπονοώντας όχι ότι αυτά πρέπει να μένουν εντός ομάδος γιατί team spirit κιέτς, αλλά εννοώντας ότι αυτά που έχει να τους πει δεν έχουν ματαξαναβγεί από ανθρώπου στόμα. Έτσι το κατάλαβα εγώ. Αυτό είναι unfair ξεμπρόστιασμα της ομάδας, ανεπίτρεπτο imo ό,τι κι αν έγινε λάθος στο περασμένο 3ήμερο.
Δεν είναι οι λέξεις θα πει κανείς on camera ή on radio ή το συναίσθημα που θα βγάλει (γκρίνια, απογοήτευση, θυμό), είναι πόσο θέλεις να τσακίσεις τον άλλον από τη θέση ισχύος σου.
Αυτά.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#710088 Συμφωνώ απόλυτα με τον Jarno.
Όσο για τον Schumacher δεν νομίζω να αμφισβητεί κανείς τις ικανότητες και την αφοσίωση του. Για τις αντιαθλητικες ενέργειες μιλάω μόνο.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Corto Maltese έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
g8777 έγραψε:Παμε αλλη μια.

Εδω ουτε η Σαρλην δεν ηρθε φετος :( , ποιος ασχολειται με το Μονακο. :s_coffee

Δεν λέει τίποτα αυτή η φωτογραφία γιατί το πρόβλημα είναι στο μικρό πλάτος της πίστας, όχι στο μήκος των μονοθεσίων. Το πλάτος τους δεν έχει αλλάξει σημαντικά. Μόνο τις δεκαετίες του 50 και 60 ήταν σημαντικά στενότερα. Και στην τελική δεν θα φτιάχνουν ειδικά μονοθέσια για την αστειότητα που λέγεται Μονακό.

Όχι ρε Δία. Είναι δυνατόν να μην παίζει το μεταξόνιο ρόλο στην ευκινησία των μονοθεσίων σε μία πίστα; Το ίδιο παίρνει το Νουβέλ Σικάν ένα 5 μέτρα και ένα 3,5 μέτρα αμάξι;

Το πρόβλημα όμως δεν είναι στην ευελιξία, αλλά στο ότι δεν χωράνε δύο μονοθέσια δίπλα-δίπλα. Και 2 μέτρα μήκος να είχαν τα μονοθέσια, πάλι το ίδιο τραινάκι θα είχαμε. Τελευταία μονοθέσια που "ταίριαζαν", από άποψη πλάτους, ήταν της δεκαετίας του '60.