Θυμίζει Κώστα Σαμοθράκη σε μετάδοση φιέστας Ολυμπιακού στο TV Magic.
(συμφωνώ σε όλα btw)
edmond έγραψε:Δεν μπορώ να διαφωνήσω με την τελευταία κουβέντα σου Γρηγόριε, αλλά θα βγούν και θα πουν μερικοί "νταξ μωρέ, γαμπρό μου θα τον κάνω;"
Επειδη ειμαι απο αυτους που ελεγα τη συγκεκριμενη ατακα για τον Αλονσο, θα εξηγησω τη διαφορα. Παραδεχομουνα οτι ο Αλονσο λεει πολλες μαλακιες, οτι θελει χαιδεμα απο ολη την ομαδα, αλλα ελεγα οτι σαν οδηγος μου κανει και σαν γαμπρος δε θα μου εκανε τετοιο κωλοπαιδο.
Τωρα εχουμε περασει στο αλλο ακρο. Δε φτανει στις Λουιτσες που λεμε οτι ειναι καλος οδηγος, πρεπει ντε και καλα να τον παρουσιασουμε σαν Αινσταιν, σαν αγιο, σαν ευπατριδη, σα θρησκο, σαν τιμιο, σα δικαιο, σαν τον Ευαγγελο Μαρινακη των οδηγων που θα σκεφτοταν κι ο Μπουσσακος.
g8777 έγραψε:Να δώσω ένα παράδειγμα. Ειναι γνωστη η εκτιμηση του συμφορουμιτη Μπαγιερ 7 στο προσωπο του προπονητου μπασκετ κου Μπαρτζωκα.
Μπαγερ πώς αισθάνεσαι τώρα που ο ανθρωπος βριζει σαν απληρωτη ταναπου μπροστα στις καμερες;(καπου ελεος κε Μπαρτζωκα, βλεπουν και παιδια)
g μου θα σου απαντήσω παραφράζοντας ένα από τα μεγαλύτερα ποιήματα του 21ου αιώνα.
Ενα ποιημα που μέσα σε λίγο καιρό κατάφερε να θεωρηθεί κλασσικό και σίγουρα θα είναι προτεινόμενος ο ποιητής που το εμπνεύστηκε για το βραβείο Νόμπελ.
Έξαψη παντού όταν σε βλέπω
Γίνεσαι αθόρυβη κραυγή
Θα είναι ο έρωτας πνοή
Κλείνει ο κύκλος μια ζωή
Και όλα αρχίζουν πάλι από την αρχή
Επρεπε να του σκάσει και το πινακάκι στο κεφάλι ο Γιώργης ο Μπαρτζώκας. Και λίγα του είπε.
ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ.
Δεν θυμάμαι ούτε δύο οδηγούς να μην έχουν κράξει/γκρινιάξει/βρίσει από αυτό. Μόνο τον Button θυμάμαι (με επιφύλαξη).
Και ξεχνάμε ότι είναι πάνω στον αγώνα με 200 σφυγμούς όλοι αυτοί.
Για προφανής λόγους ακούμε περισσότερα radio από τον Λούη, νομίζετε ότι οι υπόλοιποι δεν μιλάνε;
Δηλάδη ο Norris χθές που είπε, σε ελεύθερη μετάφραση, το μονοθέσιο είναι τρισάθλιο και βούλωνε τώρα να συγκεντρωθώ είναι μίρλας;
Ο Hamilton με την εμπειρία και την επιτυχία που έχει προφανώς και θα μιλάει μονίμως για την στρατηγική και γιατί κάναμε αυτό και όχι το άλλο. Γιατί πολύ απλά κάποιες φορές θα χρειαστεί να πάρει αυτός την απόφαση.
Χθες είπε γιατί μου λέγατε να κρατάω λάστιχο και μετά με βάλατε πρώτο από όλους, γιατί δεν πήγαμε για overcut κτλ κτλ.
Συζήτηση επί στρατηγικής είναι, πείτε το μίρλα εσείς.
Είναι ένας αντιπαθής τύπος που έχει σαρώσει τις νίκες, λογικό να προκαλεί αντιδράσεις. Απλά δύο σημειώσεις:
Δεν είναι ούτε αντιαθλητικός στην πίστα (βλέπε Σαγώνιας) ούτε κράζει την ομάδα του (βλέπε καμάρι).
Που να άρχιζε τις Χριστοπαναγίες όπως άλλοι, ονόματα δεν λέμε.

George_Prix έγραψε:
Τωρα εχουμε περασει στο αλλο ακρο. Δε φτανει στις Λουιτσες που λεμε οτι ειναι καλος οδηγος, πρεπει ντε και καλα να τον παρουσιασουμε σαν Αινσταιν, σαν αγιο, σαν ευπατριδη, σα θρησκο, σαν τιμιο, σα δικαιο, σαν τον Ευαγγελο Μαρινακη των οδηγων που θα σκεφτοταν κι ο Μπουσσακος.
Θελω να σε διαβεβαιωσω οτι το παραπανω συμπερασμα βρισκεται αποκλειστικα στο μυαλο σου.
Bayern7 έγραψε:
g μου θα σου απαντήσω παραφράζοντας ένα από τα μεγαλύτερα ποιήματα του 21ου αιώνα.
Ενα ποιημα που μέσα σε λίγο καιρό κατάφερε να θεωρηθεί κλασσικό και σίγουρα θα είναι προτεινόμενος ο ποιητής που το εμπνεύστηκε για το βραβείο Νόμπελ.
ΧΑΣΙΣΙ ΚΟΚΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ
Σ.ΦΙ.Ν.Α.ΣΚΑ.ΠΑ.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Τι θα έπρεπε να πεί; Αχ τι καλά που βγήκαμε πάλι πίσω από τον Gasly?
Ούτε φώναξε, ούτε έβρισε, γιατί δεν μείναμε έξω είπε, που είναι το μεμπτό?
Το Σάββατο ναι, παραήταν επικριτικές οι δηλώσεις του, στον αγώνα δεν μου φάνηκε κάτι περίεργο.

.
Εδω ουτε η Σαρλην δεν ηρθε φετος
, ποιος ασχολειται με το Μονακο. 
Δεν λέει τίποτα αυτή η φωτογραφία γιατί το πρόβλημα είναι στο μικρό πλάτος της πίστας, όχι στο μήκος των μονοθεσίων. Το πλάτος τους δεν έχει αλλάξει σημαντικά. Μόνο τις δεκαετίες του 50 και 60 ήταν σημαντικά στενότερα. Και στην τελική δεν θα φτιάχνουν ειδικά μονοθέσια για την αστειότητα που λέγεται Μονακό.

(καπου ελεος κε Μπαρτζωκα, βλεπουν και παιδια)