Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

4
33%
0
N/A
2
17%
0
N/A
0
N/A
4
33%
0
N/A
0
N/A
1
8%
0
N/A
1
8%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
#709797 Ολα αυτα απο την εβδομη θεση. Καταλαβαινω τί συμβαινει οταν τερματιζει απο την 6η και πανω. Κατανοω και δεν επιμενω, αυτα ειναι ευαισθητα θεματα.
Προσμονουμε Μαξ και Σαρλ λοιπον, να ακουμε απαγγελια ποιησης απο το τιμ ραδιο :inlove: . Ειδικα ο Μαξ ειναι ενας Γιαννης Φερτης, ενας Σπυρος Μπιμπιλας , χαρμα ωτων. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε:Στα άλλα, ο Hamilton χάνει πάρα πολύ όταν βγάζει τον εκνευρισμό του με αυτό τον τρόπο στον αγώνα.

Πρέπει να δεις τι εκνευρισμό βγάζω εγώ στη δουλειά μου όταν δεν γίνονται τα πράγματα όπως θέλω. Και σκέψου θεωρώ τον εαυτό μου τοπ σε αυτό που κάνω. Φαντάσου ο Χάμιλτον.
Δηλαδή τι περίμενες να λέει;
Another day στη δουλειά; ε δεν την και η μέρα μου σήμερα μωρέ. Πάμε για το επόμενο ΣΚ.
Σοβαρά τώρα;

Επειδή τα λένε αυτά εδώ μέσα οι Γιωργάκηδες, τα χάφτετε; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Στα άλλα, ο Hamilton χάνει πάρα πολύ όταν βγάζει τον εκνευρισμό του με αυτό τον τρόπο στον αγώνα.

Πρέπει να δεις τι εκνευρισμό βγάζω εγώ στη δουλειά μου όταν δεν γίνονται τα πράγματα όπως θέλω. Και σκέψου θεωρώ τον εαυτό μου τοπ σε αυτό που κάνω. Φαντάσου ο Χάμιλτον.
Δηλαδή τι περίμενες να λέει;
Another day στη δουλειά; ε δεν την και η μέρα μου σήμερα μωρέ. Πάμε για το επόμενο ΣΚ.
Σοβαρά τώρα;

Επειδή τα λένε αυτά εδώ μέσα οι Γιωργάκηδες, τα χάφτετε; :dizzy:

ετσι ακριβως ειναι παιδες.
Βλεπε Οζιε στα ραλλυ.Οταν δεν κερδιζει,αρχιζει η γκρινια.Πολυπρωταθλητες δεν γινονται με ''ελα μωρε δεν πειραζει'' παμε καλυτερα στον επομενο.Ιδιαιτεροι χαρακτηρες.
Ισως ειναι ενα μεσο για να πιεζει την ομαδα,ωστε να μην εφησυχαζουν σε κανενα επιπεδο.

Μονο ο Θεος δεν γκρινιαζε.Βασικα δεν χρειαζοταν. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
g8777 έγραψε:Στον κόσμο;;;

:lol:

Κόσμος=ο οποιοσδήποτε, προφανώς δεν εννοούσα πως έκανε διάγγελμα στους τηλεθεατές. Δεν έχει καμία δικαιολογία, μεγάλος άνθρωπος είναι, δεν είναι ο Verstappen να ρίχνει μπινελίκια.
Αν πάλι εσάς σας αρέσει αυτή η συμπεριφορά, πάω πάσο, μην το κουράζουμε.

@dimviii
Βρήκες κι εσύ τον άλλο... συμπαθέστατο, τον Ogier! :lol:
O Loeb έχει συμμετάσχει και αλλού με μικρότερη επιτυχία και δεν θυμάμαι τέτοια συμπεριφορά. Βλέπε WTCC και φυσικά Dakar.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Anonymous Founder έγραψε:O Loeb έχει συμμετάσχει και αλλού με μικρότερη επιτυχία και δεν θυμάμαι τέτοια συμπεριφορά. Βλέπε WTCC και φυσικά Dakar.

για αυτο ειναι ο Θεος. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Anonymous Founder έγραψε:
g8777 έγραψε:Στον κόσμο;;;

:lol:

Κόσμος=ο οποιοσδήποτε, προφανώς δεν εννοούσα πως έκανε διάγγελμα στους τηλεθεατές. Δεν έχει καμία δικαιολογία, μεγάλος άνθρωπος είναι, δεν είναι ο Verstappen να ρίχνει μπινελίκια.
Αν πάλι εσάς σας αρέσει αυτή η συμπεριφορά, πάω πάσο, μην το κουράζουμε.

Το θέμα είναι εάν μας αρέσει εμάς η συμπεριφορά (αλήθεια, ποιον έβλαψε?) ή το ότι έδωσε πάτημα σε πόσους να αρχίσουν να γράφουν πρόλογο για βιβλίο και να μιλάνε για συλλεκτικές κασετίνες?

Ξεχάσαμε ήδη τα του Mugello πέρσι του Verstappen (ή του Portimao?). Αλλά εδώ ξεχάστηκε ο οχετός του Σαββάτου

Ή ο Verstappen συγχωρείται επειδή είναι νέοπας και ο Lewis βάλλεται με την κάθε ευκαιρία για να έρθει και λίγη χαρά σε όλους αυτούς που 8 χρόνια τώρα ξενερώνουν?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#709836 Ο Λούης και ο κάθε Λούης αυτά που λέει είναι μεταξύ εκείνου καί της ομάδας του. Πίσω από κλειστές πόρτες που λέει και ο Μπάγιερν. Δεν προορίζονται για δημόσια αναπαραγωγή, άσχετα που η FOM σε λίγο θα μας δείχνει ακόμα και τον Ναντο να κλωτσαει αδέσποτα γατάκια προκειμένου να γίνει ντόρος.

Πέρα από αυτό.

Έχεις σκεφτεί ποτέ αυτό που σου έγραψαν Ντίμης και Μπουσσο, ότι δλδ ο Λούης έγινε υποψήφια γίδα γιατί δεν θέλει να χάνει ούτε από το παιδί του στο τάβλι; :shifty:

Αν είχαμε μικρόφωνα στις κατ ιδίαν συζητήσεις τεράστιων μορφών του αθλητισμού εσύ τί νομίζεις, θα μειωνόταν η αξία τούς ως αθλητές και η υστεροφημία τους ;
Να δώσω ένα παράδειγμα. Ειναι γνωστη η εκτιμηση του συμφορουμιτη Μπαγιερ 7 στο προσωπο του προπονητου μπασκετ κου Μπαρτζωκα.

Μπαγερ πώς αισθάνεσαι τώρα που ο ανθρωπος βριζει σαν απληρωτη ταναπου μπροστα στις καμερες; :vava: (καπου ελεος κε Μπαρτζωκα, βλεπουν και παιδια)

Δεν μας αρεσει ο αθλήτισμος; Ωραια, να πουμε για την λατρεμενη jazz. :inlove:

Ο μεγαλυτερος ντραμερ ολων των εποχων. Buddy Rich. :inlove:

Με ποιο παρατσουκλι εμεινε γνωστος στον κυκλο των μουσικων; Ruddy Bitch. :iconcool: (Garland, Diplaptomat et al. 2001)

Σε διαβεβαιωνω οτι δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να εκαψε τους δισκους του Μπαντι με το που το ακουσε αυτο. :iconcool:

Για να μην παω σε διπολο Κορτο-Διεγου Αρμανδου Μαρανδονος τωρα. :innocent:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#709841 Τωρα μιλαμε για τον πιο κακομαθημενο οδηγο στην ιστορια της Φ1.
Τον οδηγο που ναι μικρος δουλεψε πολυ, αλλα απο τοτε εχει οδηγησει μονο για 2 ομαδες (νικητες)
Μακλαρεν/Μερσεντες,
Καθε χρονο παιρνει νικη. Ακομα και σε μια κακη χρονια (2009 πχ) που εφαγε γυρο απο τον Μπατονα στο Μπαχρειν πηρε poles και νικες εκεινη την χρονια.

Οταν δεν του παει κατι καλα τα ριχνει στον Φελιπε , στο χρωμα του και σε ολους τους αλλους. Ποτε εκεινος.
Οταν ολα πανε καλα οχι δεν ειναι ουτε το μονοθεσιο ουτε κατι αλλο. Ειναι Εκεινος!!!!
Τα εχουμε ξανα πει...Οδηγαει τα τελευταια χρονια τα καλυτερα μονοθεσια που εχουν κατακευαστει. Και ζηταει more power man...Γιατι ετσι. Δλδ αν ειχε εναν χοντα πισω τον παλιο καλο καιρο, μπορει να σκοτωνε και κανενα μηχανικο.

Αλλα ολα αυτα τα χρονια εχει μεινει οτι ο Αλονσο μωρε ειναι το κωλοπαιδο που αναστατωνει τις ομαδες....Δλδ ο Λουης δε θα εκανε τιποτα απο ολα αυτα..

Εναν αγωνα δεν πηγε καλα στο Μονακο και μονο που δεν το ριξε στο λιμανι σε κανενα γιωτ...
Ακουστε εδω team radio
https://www.youtube.com/watch?v=FQpR2K923pk

Του λεει ο αλλος p7 shit race κλπ και ο Sir ΤΙΠΟΤΑ...
Πες ρε μλκ κατι. Μιλαααα
Οχι μουτρωσε μωρε το μωρο..
Αχαρηστος με α κεφαλαιο.
Μακαρι το 2022 να εχει ενα μονοθεσιο οχι τοσο καλο με τον Ρασσελ τιμ μειτ free to race.
Στο Μπακου που θα ναι στην pole και λογικα νικητης θα ακουσουμε κανενα thats what i am talking about man.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#709842 @g8777
Ναι, τα έχω σκεφτεί τα παραπάνω. Όλα τα παραπάνω, δεν τον κάνουν πιο συμπαθή. Γενικώς, δεν είναι η πιο συμπαθητική περσόνα στον αθλητισμό, τι να κάνουμε; Έναν κύριο Valentino Rossi τον ξέρεις; Πώς γίνεται και είναι πετυχημένος και συμπαθής;
Μην πεις πάλι για την κλωτσιά στο κακομαθημένο, όποιοι είδαν εκείνο τον αγώνα, ξέρουν πολύ καλά πόσο μ@λάκας ήταν ο MM και πόσο κακό έκανε στην δική του εικόνα η όλη του στάση στον αγώνα.
Ο Rossi λοιπόν πετυχαίνει τόσα χρόνια να είναι επιτυχημένος (εντάξει, πλέον όχι τόσο), και δημοφιλής και κυρίως, ακόμη και στους μη υποστηρικτές του (δεν είναι ο αγαπημένος μου αν με ρωτάς, γενικώς είμαι με το θέαμα και την Ducati και όχι με έναν αναβάτη) να μην δημιουργεί γιούχα. Ε, ο Λούης, δεν το έχει πετύχει. Ο Loeb το πέτυχε (ο Ogier όχι), ο Schumacher το πέτυχε (ο Hamilton όχι), όπως ο αντίστοιχα και ο Rossi το πέτυχε (ενώ ο Marquez που είναι και μεγαλύτερο ταλέντο όχι).
Το θέμα δεν είναι να είσαι ανταγωνιστικός, αλλά να μην είσαι και μ@λάκας.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#709845 Τι ακριβως πετυχε ο Σουμαχερ; Να ειναι συμπαθης; :lol: :lol: :lol:

Ποτε ακριβως; Γιατι επι κυριαρχιας του πριν καμια 20αρια χρονια συμπαθειες ειχε μονο στους απανταχου τιφοζι, οι υπολοιποι ξερναγαν γατοκεφαλα. Εκει ειναι το κλειδι λοιπον. Αν εισαι με την ομαδαρα ή οχι, και αναλογως πραττεις. :iconcool:

Δεν καταλαβαινω παντως για ποιο ακριβως θεμα γινεται η συζητηση. Δλδ ειναι τοσο μεγαλος ο πονος που εχει σκορπισει ο συνδυασμος Λουη-Μερκ που βρεθηκε το κριτηριο της συμπαθειας για να υπαρχει κατι το μεμπτο βρε αδερφε; :lol:

Ενταξει λοιπον. Μπορει ο Λουης να εχει σκορπισει το βιβλιο των ρεκορ (τουλαχιστον δεν εγινες Γκεακος να μας μιλησεις για το καλυτερο αυτοκινητο και αν, και οταν, και τωρα βλεπετε τον πραγματικο Λουη, τι χαμπαρια Γκεακο; :inlove: Ποσο χρονων εισαι;) αλλα ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ. :lol: :lol: :lol: Δημιουργει ΓΙΟΥΧΑ. :rtfm: :rtfm: (Αλλα και να μην δημιουργουσε, δεν μπορει να προσπερασει ΑΠΟ ΠΑΝΩ τους υπολοιπους, οποτε για ποιον Λουη τωρα. :rtfm: )

Εγω θα εκτιμουσα την ειλικρινεια παντως παρα τις ιστοριες για Γκεακους. Ναι, δεν τον γουσταρω γιατι με εχει ξεπατωσει. Μου το εχει κανει Ριο Αντιρριο, εκανα τατου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ πανω απο τον κοκκυγα. Αυτα που λεγαμε εμεις για τον Σαγωνια καποτε δλδ, χωρις φρου φρου και αρωματα. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#709847 Και ο Ροσσι έκανε ένα δυο τζαρτζαρισματα στον Γκιμπερναου που τα θυμάται ακόμα. Και γενικά την εποχή που μάζευε τίτλους έκανε τα κωλοπαιδικα του, όχι όσο ο ΜΜ ή ο Λορενπαλτος , αλλά τα έκανε.

Όπως όλοι οι μεγάλοι σε όλα τα αθλήματα.
Δεν ξέρω αλλά υποθέτω ότι πραγματικα καλά παιδια και πολυπρωταθλητες πρεπει να είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Geo f1 έγραψε:Του λεει ο αλλος p7 shit race κλπ και ο Sir ΤΙΠΟΤΑ...

η σιωπή είναι χρυσός
Άβαταρ μέλους
By g8777
#709850 Ισως πριν καμια 50αρια χρονια που ο αθλητισμος διενυε αθωοτερες εποχες. Συγχρονη εποχη δεν υπαρχει περιπτωση σε ενα τοσο ανταγωνιστικο περιβαλλον οπως αυτο του επαγγελματικου ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ να εισαι πολυπρωταθλητης αν δεν πουλησεις ακομα και την μανα σου. Ξερω τι θα μου πεις. Ροτζερ Φεντερερ. Ακομα και αυτος ψηφιζει ΟΑΚΚΕ.