Δε μπορω να βάλω μικτή πχ, είναι κλειστό.
< >
taxidiwtis έγραψε:Hd μικτή έχω.Κανένα θέμα με το ατύχημα και την αποζημίωση(δικη μου υπαιτιότητα)..manoliossss έγραψε:taxidiwtis έγραψε:Μπορει να έχει απαντηθεί , αλλα δε το βρισκω .Εγώ πάντως που είχα τκ σε χωριό σε νόμο Σερρών και είχα ατύχημα στην Θεσσαλονίκη,όταν ήρθε η οδική μου ειπαν σε ποιο συνεργείο θέλω να το πάω.Δεν μου ειπαν ούτε για συνεργείο βάση τκ ούτε τίποτα.Θα μπορούσα να το πάω και Θεσσαλονίκη δηλαδή..
Εχω σπιτι στο ονομά μου στο χωριο , μπορω να δηλώσω αυτο ως τκ για
συμβόλαιο ασφαλισης αυτοκινήτου ;
Με την κάλυψη για οδική βοήθεια , τι συμβαινει ;
Θα μπορουν να μεταφέρουν το αυτοκίνητο μόνο προς
εκεινη την διεύθυνση σε περιπτωση βλάβης ;;
Υπάρχουν άλλοι πιθανοι κίνδυνοι ;
ευχαριστώ για την απάντηση ,
στο ατυχημα ποια ασφαλιστική είχες ;
Υπάρχουν άλλοι πιθανοι κίνδυνοι ;
Σε περιπτωση ατυχήματος , που απο την ασφαλιστική θα πρέπει να αποζημειώσουν , μήπως ελεγξουν την κατοικία
και αρνηθουν ;
Είχε κανεις (ή έχει ακούσει κάτι) ατύχημα έχωντας δηλώσει άλλο τκ ;
Τώρα άσχετο,σχετικό.θα έχω επιβαρυνση στα ασφάλιστρα λόγω ατυχήματος;
Μου δίνει αξία οχήματος από 11000-15600€.
Το ετήσιο συμβόλαιο με standard drive + value + 3 καλύψεις για αξία 11Κ βγαίνει 248,39.
Για 15,6Κ αξία βγαίνει 276,81€.
Για πείτε καμιά γνώμη.
Η πλατφόρμα στην αρχή, μόνη της έβαλε αξία 12950€.
ΥΓ: Anytime
manoliossss έγραψε:Τώρα άσχετο,σχετικό.θα έχω επιβαρυνση στα ασφάλιστρα λόγω ατυχήματος;
Όχι, η HD δεν επιβάλει bonus malus (νομίζω καμία ασφαλιστική δεν το κάνει πλέον).
Giuseppe Busso έγραψε:Το ετήσιο συμβόλαιο με standard drive + value + 3 καλύψεις για αξία 11Κ βγαίνει 248,39.
Για 15,6Κ αξία βγαίνει 276,81€.
Για πείτε καμιά γνώμη.
Μπούσε μου εγώ θα τα έδινα τα 28,5 Ευρώ (2,4 το μήνα), αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι σε περίπτωση ολικής αλλάζει κάτι. Μάλλον αποζημιώνουν με την τρέχουσα αξία, ό,τι κι αν λέει το συμβόλαιο.
276,81 και μια giftcard 20€ για βενζίνη στη Shell.
Δία έβαλα φουλ αξίας.
REALZEUS έγραψε:Όχι, η HD δεν επιβάλει bonus malus (νομίζω καμία ασφαλιστική δεν το κάνει πλέον).
Υπάρχουν ακόμα...
Amen and a-women!

manoliossss έγραψε:Πως θα γίνει να το ασφαλίσω με έναρξη ασφαλείας την ίδια ημέρα για να είμαστε καλυμμένοι στην διαδρομή;
Εμένα μου το ασφάλισε ο ίδιος αντιπρόσωπος της toyota απ'όπου το αγόρασα . Συνεργαζόταν με αρκετές ασφαλιστικές .
manoliossss έγραψε:Πως θα γίνει να το ασφαλίσω με έναρξη ασφαλείας την ίδια ημέρα για να είμαστε καλυμμένοι στην διαδρομή; Η διαφορά σε σχέση με ασφαλιστή που ρώτησα είναι 110€
Αν τους πάρεις τηλέφωνο θα το ρυθμίσουν.
Bertrand Russell
manoliossss έγραψε:Την άλλη Παρασκευή πρώτα ο θεός ο father παραλαμβάνει το νέο όχημα ..Με μια πρόχειρη αναζήτησή σήμερα στην anytime βρήκα ασφάλεια που θέλω αλλά μου λέει θα ξεκινήσει μετά από 2 ημέρες!Και στην. Hd διαθέσιμη επιλογή για έναρξη ασφαλείας είναι η επόμενη ημέρα! Πως θα γίνει να το ασφαλίσω με έναρξη ασφαλείας την ίδια ημέρα για να είμαστε καλυμμένοι στην διαδρομή; Η διαφορά σε σχέση με ασφαλιστή που ρώτησα είναι 110€στην HD διάβαζα κι εγώ για επόμενη μέρα έναρξης αλλά τελικά το συμβόλαιο μου ήρθε αυτόματα ένα λεπτό μετά την πληρωμή με κατάθεση, με ημερομηνία έναρξης την ίδια μέρα.
Λουκέτο σε μεγάλη ασφαλιστική - Στον «αέρα» 180.000 κάτοχοι ΙΧ