Ove20 έγραψε:Συναγωνιστή Govus κάπου άκουσα για Δευτέρα ότι θα δώσουν το δωρεάν self test στους λοιπούς εργαζόμενους ιδιωτικό και δημόσιο. Ισχύει;
Μάλλον Κυριακή απόγευμα θα ξέρουμε
.Εγώ "πορεύτηκα" το τελευταίο δεκάημερο με τα δύο που πήρα με τον ΑΜΚΑ μου την προηγούμενη Πέμπτη (13/05) συν ένα που αγόρασε ο εργοδότης χθες, διότι την Τρίτη (18/05) ανακοινώθηκε πως οι ΑΜΚΑ μας θα είναι κλειδωμένοι μέχρι τις 23/05 και θα κάνουμε το τεστ μία φορά την εβδομάδα, οπότε το αγόρασε υποχρεωτικά ο εργοδότης
...Ειρήσθω εν παρόδω, τα παιδιά μου (Α' και Γ' Γυμνασίου) πρόλαβαν να πάνε μία εβδομάδα σχολείο και μετά έσκασαν διαδοχικά κρούσματα (16 και 18/05), τα τμήματα έκλεισαν και φτου κι απ' την αρχή
!
Fiat Panda 7,6l/100km
Το βραδυ στις 11 της Τριτης παω με καραβι Ναξο,αρα για να μην περασει το 24ωρο πρεπει να το κανω Δευτερα βραδυ αργα κατα τις 12 ωστε να περασει το 24ωρο.
Πεμπτη μεσημερι παω απο Ναξο στη Σαντορινη,αρα δευτερο σελφτεστ.
Παρασκευη βραδυ πεταω απο Σαντορινη για Αθηνα,τριτο σελφτεστ,μιας και θα εχει περασει 24ωρο απο το δευτερο σελφτεστ.
Ρε που μπλεξαμε.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
...;
drdino έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μπουρδέλο το θέμα με τα σελφ τεστ... Εφόσον το θεωρούν τόσο σημαντικό γιατί προσπαθούν να ανακαλύψουν ξανά τον τροχό; Το ανέφερε κι ο bill33 νομίζω, στην Αγγλία μπορείς να παραγγείλεις ένα πακέτο των 7 τεστ κάθε μέρα κι έρχονται με το ταχυδρομείο σπίτι. Οκ, για να μην γίνει κατάχρηση ας βάζανε τον ΑΜΚΑ κι έναν κόφτη.Ευτυχώς που μου το θύμισες. Αποτελέσματα σε 30 λεπτά.

< Note 10 >
ευτυχώς που υπαρχουν και κιμπαρηδες σε αυτον εδώ τον τοπο μεσα στην ανελεητη σαπιλα.
Εξαιρετικός και ο γιατρός, σωστός και μετρημένος σε όλα του.
Govus έγραψε:Ove20 έγραψε:Συναγωνιστή Govus κάπου άκουσα για Δευτέρα ότι θα δώσουν το δωρεάν self test στους λοιπούς εργαζόμενους ιδιωτικό και δημόσιο. Ισχύει;
Μάλλον Κυριακή απόγευμα θα ξέρουμε.
Εγώ "πορεύτηκα" το τελευταίο δεκάημερο με τα δύο που πήρα με τον ΑΜΚΑ μου την προηγούμενη Πέμπτη (13/05) συν ένα που αγόρασε ο εργοδότης χθες, διότι την Τρίτη (18/05) ανακοινώθηκε πως οι ΑΜΚΑ μας θα είναι κλειδωμένοι μέχρι τις 23/05 και θα κάνουμε το τεστ μία φορά την εβδομάδα, οπότε το αγόρασε υποχρεωτικά ο εργοδότης![]()
...
Ειρήσθω εν παρόδω, τα παιδιά μου (Α' και Γ' Γυμνασίου) πρόλαβαν να πάνε μία εβδομάδα σχολείο και μετά έσκασαν διαδοχικά κρούσματα (16 και 18/05), τα τμήματα έκλεισαν και φτου κι απ' την αρχή!
2 από Δευτέρα για τις επόμενες 2 εβδομάδες.
https://www.in.gr/2021/05/21/greece/die ... ikaiouste/
Καλή μεν η τηλεκπαιδευση και καλο ειναι να παραμεινει σαν υποβοηθητική της κανονικής για διαφορους λογους που δεν ειναι της παρουσης, αλλα δεν παυει η κορη μου να εκανε φετος 2 μηνες σχολειο με φυσική παρουσία.....( Γυμνασιο ) μια και τωρα που ανοιξαν εμφανιστικε κρουσμα οποτε ξαναέκλεισαν
Κι ΑΝ ολα πανε καλα θα πανε 1η Ιουνιου για να κλεισουν οριστικά στις 11....
Τα κενα??? Ας ειναι καλα τα φρονιστίρια με τηλεκπαιδευση κι αυτα....
Ποιος θα "μπαζοσει" αυτα τα κενά δεν εχω ιδεα....
< >
fokion έγραψε:το θεμα ειναι ( περαν των προφανων ) οτι τα παιδια εχουν χασει σχεδον 2 ολοκληρες σχολικές χρονιές.....
Καλή μεν η τηλεκπαιδευση και καλο ειναι να παραμεινει σαν υποβοηθητική της κανονικής για διαφορους λογους που δεν ειναι της παρουσης, αλλα δεν παυει η κορη μου να εκανε φετος 2 μηνες σχολειο με φυσική παρουσία.....( Γυμνασιο ) μια και τωρα που ανοιξαν εμφανιστικε κρουσμα οποτε ξαναέκλεισαν
Κι ΑΝ ολα πανε καλα θα πανε 1η Ιουνιου για να κλεισουν οριστικά στις 11....
Τα κενα??? Ας ειναι καλα τα φρονιστίρια με τηλεκπαιδευση κι αυτα....
Ποιος θα "μπαζοσει" αυτα τα κενά δεν εχω ιδεα....
Τα κενα θα τα "μπαζωσει" ο επομενος, αν ασχοληθει ή το φροντιστηριο. Ειπωθηκε απο την υπουργο οτι θα γινουν οι προετοιμασιες ωστε να μην χαθει υλη φετος ή να διδαχθει του χρονου. Αυτο ισως απο καθηγητη που εχει μονιμη θεση και τα ιδια παιδια στην επομενη ταξη. Οι αναπληρωτες;
Η τηλεκπαιδευση ηταν κακιστη. Δεν ξερω ουτε εναν μαθητη που να ειναι ικανοποιημενος, που να εμαθε πραγματα φετος.
Πιο πολυ λυπαμαι τα παιδια της Γ Λυκειου. Περασαν τις δυο πιο ζορικες χρονιες με τηλεκπαιδευση και τους γονεις τους να πληρωνουν για υπολογιστες, εκτυπωτες, καμερες και ιδιαιτερα. Οσοι ειχαν δουλεια και δεν ηταν σε αναστολη. Η ταξικοτητα της εκπαιδευσης αυτα τα δυο χρονια βαρεσε ταβανι.
Υπαρχουν οικογενειες που εκοψαν ακομα και τα αγγλικα και οικογενειες που εκαναν ολα τα βασικα μαθηματα ιδιαιτερα στο σπιτι με μασκες διπλες. Αντε αυτα τα παιδια να ανταγωνιστουν στις εξετασεις.
Fiat Panda 7,6l/100km