Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#707735 Μεσαία πακέτα βάζω παντού + θραύση + νομική + οδική (όπου δεν υπάρχουν).

Anytime: Standard Drive + Value + θραύση + οδική -- 225€
HD: Additional Covers + θραύση + οδική + νομική -- 239€ με κεφάλαιο ~3500€
IM (από HD) : μεσαίο πακέτο πυρός/κλοπής + θραύση + οδική + νομική -- 199€ με κεφάλαιο ~3000€

οι 2 πρώτες έχουν πεδίο για κωδικό έκπτωσης.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#707739 Ακουσέ με σε κάτι.

Κάνε έναν λογαριασμό στην Shell από το allsmartclub και θα πάρεις virtual κάρτα μέσω του app στο κινητό.
Βάλε τον κωδικό της κάρτας στα προγράμματα της Anytime και θα σου έρθει gift card 20€ ταχυδρομικά που θα την εξαργυρώσεις όπως εσύ θες. Κυρίως συμφέρει σε καύσιμο.
Άβαταρ μέλους
By allonsanfan
#707813 Golf 4 1.4 20+ ετών προσφορα για ετήσια στην Hellas direct (6 χρόνια είμαι εκεί) πλεον 360 ΕΥΡΩ για το μεσαίο πακετο και 300 για το βασικο (χωρίς κωδικό προσφορας)Δεν έχω ουτε ενα ατυχημα και γενικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε τις υπηρεσίες καμίας ασφαλιστικής για κανένα λόγο. Πάντα είχα υψηλά ασφάλιστρα σε οποιαδήποτε ασφαλιστική, ενδεικτικά αναφέρω ότι ψαχνοντας μέσα από το insurance market έχω παντα αρκετά πιο ακριβά ασφάλιστρα ακόμα και από αυτοκίνητα ιδιων χαρακτηριστικών 10 και 15 ετών νεοτερα σε όλες τις ασφαλιστικες. Έχει κανείς καμια ιδέα γιατί αυτός ο κουβας έχει τέτοια ασφάλιστρα;

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By Stilskin
allonsanfan έγραψε:Golf 4 1.4 20+ ετών προσφορα για ετήσια στην Hellas direct (6 χρόνια είμαι εκεί) πλεον 360 ΕΥΡΩ για το μεσαίο πακετο και 300 για το βασικο (χωρίς κωδικό προσφορας)Δεν έχω ουτε ενα ατυχημα και γενικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε τις υπηρεσίες καμίας ασφαλιστικής για κανένα λόγο. Πάντα είχα υψηλά ασφάλιστρα σε οποιαδήποτε ασφαλιστική, ενδεικτικά αναφέρω ότι ψαχνοντας μέσα από το insurance market έχω παντα αρκετά πιο ακριβά ασφάλιστρα ακόμα και από αυτοκίνητα ιδιων χαρακτηριστικών 10 και 15 ετών νεοτερα σε όλες τις ασφαλιστικες. Έχει κανείς καμια ιδέα γιατί αυτός ο κουβας έχει τέτοια ασφάλιστρα;

< Note 8 >
Επικυνδυνα και με συχνά ατυχήματα τα golfakia.
Astra 2004 μοντέλο 1400 κυβικά 220 ευρώ ετήσια με το μεσαίο πακέτο.

< Note 9 Pro >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
allonsanfan έγραψε:Golf 4 1.4 20+ ετών προσφορα για ετήσια στην Hellas direct (6 χρόνια είμαι εκεί) πλεον 360 ΕΥΡΩ για το μεσαίο πακετο και 300 για το βασικο (χωρίς κωδικό προσφορας)Δεν έχω ουτε ενα ατυχημα και γενικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε τις υπηρεσίες καμίας ασφαλιστικής για κανένα λόγο. Πάντα είχα υψηλά ασφάλιστρα σε οποιαδήποτε ασφαλιστική, ενδεικτικά αναφέρω ότι ψαχνοντας μέσα από το insurance market έχω παντα αρκετά πιο ακριβά ασφάλιστρα ακόμα και από αυτοκίνητα ιδιων χαρακτηριστικών 10 και 15 ετών νεοτερα σε όλες τις ασφαλιστικες. Έχει κανείς καμια ιδέα γιατί αυτός ο κουβας έχει τέτοια ασφάλιστρα;

< Note 8 >

Μήπως έχει να κάνει με την διεύθυνσή σου και όχι με το όχημα; Κάποιες περιοχές θεωρούνται αυξημένου κινδύνου από τις ασφαλιστικές.
Το ποσό που σου ζητάνε είναι τρομακτικό! :ninja: :s_hang
Άβαταρ μέλους
By bill33
Stilskin έγραψε:

< Note 8 >

< Note 9 Pro >

130,67€ ετήσιο
Fiat punto 1747κεκ 2005 μοντελο στο φτηνο πακέτο με επιπλέον θραύση-νομικη-οδική.
Πιστευω παίζει ρόλο αυτό που λεει ο . για την διευθυνση,μενω σε χωριό.
Άβαταρ μέλους
By Stilskin
bill33 έγραψε:
Stilskin έγραψε:

< Note 8 >

< Note 9 Pro >

130,67€ ετήσιο
Fiat punto 1747κεκ 2005 μοντελο στο φτηνο πακέτο με επιπλέον θραύση-νομικη-οδική.
Πιστευω παίζει ρόλο αυτό που λεει ο . για την διευθυνση,μενω σε χωριό.
Πολύ καλή τιμή για 1800αρι.Σιγουρα παίζει ρόλο και η περιοχή.

< Note 9 Pro >
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#707858 Με διεύθυνση Ασπρόπυργο πάντως, πόσο πιο επικίνδυνα (?), η μικτή στο Dodge της μάνας μου βγαίνει κάτω από 350€.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#708575 προσοχή στις αννανεωσεις της HD.

το story.
Το ΚΙΑ 2000 κυβικά του 96 με καθαρό μητρωο βασικές καλύψεις + οδικη + τζαμια + νομική 97 ευρω 6μηνη.

Ibiza 1400 ( ουτε καν 16V) EIXE - εδω σωστε προσοχή να καταλαβετε την απατεωνια - την ΜΕΣΑΙΑ καλυψη με τα χαλαζια κλπ προφανως κι αυτο με τζαμια οδική ναι νομική στα 124 το προηγουμενο 6μηνο

Σκαει το γνωστο μαιλ ανανεωσης στα.... 199 ( καπου εκει) ευρω.
Μετά το αρχικό σιχτιρι και αϊ στο διαολο κλπ κοιταω τις καλυψεις του ΠΑΛΙΟΥ ασφαλιστηριου ( ενει ειδα οτι ειναι οι μεσαιες) και αρχιζω να σιχτιριζω τον εαυτο μου οτι ειμαι βλακας και δε το ειδα.

Στο μαιλ λοιπον απο βιτσιο δε πατησα το πληρωμή αλλα.... το "πισω" να επιβεβαιωσω τις καλύψεις που....................

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!! λογω (προφανως) παλαιότητας τις ειχαν αφαιρεσει (ηταν βασικές πλεον + οδική + τζαμια + νομική) ΑΛΛΑ το ποσό ειχε παραμεινει....
Καλλιστα δηλ μπορουσα να τους ειχα κανει 30 ευρω δωρο.....

και ΟΧΙ δεν ειναι απο ΤΚ διοτι ΚΑΙ τα 2 οχηματα ειναι στον ΙΔΙΟ............. ( και παντα ηταν)

Τους εστειλα μια ολιγον ξεχεστηρια απαντηση στο μαιλ τους και το - αυτοματοποιημενο - μηνημα λεει οτι θα επικοινωνισουν.

Ιδωμεν και......... ενημερωσωμεν.
Απλά το νου σας. κανουν ΚΑΙ αυτη την απατεωνια.....
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
#709057 Μπορει να έχει απαντηθεί , αλλα δε το βρισκω .

Εχω σπιτι στο ονομά μου στο χωριο , μπορω να δηλώσω αυτο ως τκ για
συμβόλαιο ασφαλισης αυτοκινήτου ;
Με την κάλυψη για οδική βοήθεια , τι συμβαινει ;
Θα μπορουν να μεταφέρουν το αυτοκίνητο μόνο προς
εκεινη την διεύθυνση σε περιπτωση βλάβης ;;
Υπάρχουν άλλοι πιθανοι κίνδυνοι ;
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
taxidiwtis έγραψε:Μπορει να έχει απαντηθεί , αλλα δε το βρισκω .

Εγώ πάντως που είχα τκ σε χωριό σε νόμο Σερρών και είχα ατύχημα στην Θεσσαλονίκη,όταν ήρθε η οδική μου ειπαν σε ποιο συνεργείο θέλω να το πάω.Δεν μου ειπαν ούτε για συνεργείο βάση τκ ούτε τίποτα.Θα μπορούσα να το πάω και Θεσσαλονίκη δηλαδή..
Άβαταρ μέλους
By taxidiwtis
manoliossss έγραψε:
taxidiwtis έγραψε:Μπορει να έχει απαντηθεί , αλλα δε το βρισκω .

Εγώ πάντως που είχα τκ σε χωριό σε νόμο Σερρών και είχα ατύχημα στην Θεσσαλονίκη,όταν ήρθε η οδική μου ειπαν σε ποιο συνεργείο θέλω να το πάω.Δεν μου ειπαν ούτε για συνεργείο βάση τκ ούτε τίποτα.Θα μπορούσα να το πάω και Θεσσαλονίκη δηλαδή..

ευχαριστώ για την απάντηση ,
στο ατυχημα ποια ασφαλιστική είχες ;

Σε περιπτωση ατυχήματος , που απο την ασφαλιστική θα πρέπει να αποζημειώσουν , μήπως ελεγξουν την κατοικία
και αρνηθουν ;
Είχε κανεις (ή έχει ακούσει κάτι) ατύχημα έχωντας δηλώσει άλλο τκ ;