Όπως φώναζαν, απαίτησαν να κάνουν ό,τι είχαν κάνει και οπαδοί του Παναθηναϊκού...
Χαχ, θλιβερό.. αιώνιοι δευτερ-έφηβοι λέμε.
(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)
Όπως φώναζαν, απαίτησαν να κάνουν ό,τι είχαν κάνει και οπαδοί του Παναθηναϊκού...

Κωνσταντίνου: "Πήραν τον Ολυμπιακό πριν 5-6 χρόνια και τον έφθασαν σε αυτό το κατάντημα"
Giuseppe Busso έγραψε:
Ο Ολυμπιακός είναι η Ακρόπολη του ελληνικού αθλητισμού

Giuseppe Busso έγραψε:georgetz έγραψε:αύριο θα είναι καλύτερα τα πράγματα , ο χρόνος τα γιατρεύει όλα
Για να λέμε αλήθειες (πάντα λέμε), χθες νομίζω ότι χάθηκε το Κύπελλο Ελλάδος. Η ομάδα έσβησε και είναι λογικό. Οι παίχτες παίζουν σερί 2 χρόνια.
Θα μου κάνει έκπληξη δηλαδή αν μπει ξανά το μυαλό στην πρίζα για να ξαναπάρει μπρος ο Ολυμπιακός. Πάντως ακόμη και χθες, θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το ματσάκι σβηστά μέχρι το 10' και να είναι 0-1 / 0-2. Δεν έγινε, όπως δεν έγινε και με τον ΠΑΟ που στο 10λεπτο έπρεπε να είναι 3-0.
Μόνο η κακομοίρα η ΑΕΚ τα άρπαξε μαζεμένα.
ΥΓ: Μου άρεσε ο ΠΑΟΚ χθες αλλά και ο Γκαρσία στον πάγκο. Δεν ξέρω αν ήταν φωτοβολίδα ή όχι, ο χρόνος θα δείξει.

georgetz έγραψε:τι σβήσιμο ήταν αυτό βρε ματάκια μουΠρωτη φορα βλέπω ποδοσφαιριστη να πραδεχεται οτι τον διακορευσαν και έδωσε ευχαρίστηση![]()

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]