Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#707855 Συγνώμη, το πέταξες χώρις να χεις συνδεδεμένο το κινητό!?
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
MIXOStsi έγραψε:Συγνώμη, το πέταξες χώρις να χεις συνδεδεμένο το κινητό!?
Ελα μου ντε ...χαχαχαχα

sony
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#707861 Καλά γίνεται...
Αλλά υποτίθεται ότι κατέβασε το ελληνικό manual για να το διαβάσει...
Άβαταρ μέλους
By bebes
#707866 οχι, οταν το πεταω εχω συνδεδεμένο το κινητό, απλά δεν μπορούσα να βρω την λειτουργία "quick shots"
λίγο η αντιλιά, λίγο το άγχος μου με το πετούμενο στον αέρα, δεν ειχα πολύ χρονο και διάθεση για σκάλισμα.

Οταν καθισα μεσα και κοιταξα με την ησυχία μου την εφαρμογή, δεν μου έβγαζε τις επιλογες.

Μάλλον θα βαλω το ντρόουν σε ενα τραπεζι ανμένο και συνδεδεμένο με το κινητο να το ψαξω με την ησυχία μου

Ανέβασα καπιες φωτο και βιντεο στα σόσιαλ, αλλά βλέπω οτι εχουν πολύ χαμηλη ανάλυση.
Λογικά κι άλλες ρυθμίσεις θα εχει και γι'αυτο :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#707871 Τα quickshots είναι διαθέσιμα μόνο όταν πετάει...
Δεν υπάρχει λόγος για άγχος! Το σηκώνεις και το σκαλίζεις, δε πάει πουθενά!
Τα σοσιαλ γενικά τον παίρνουν αλλά έχει σημασία και πως έγινε το export.

Άσχετο, δε μ' αρέσει το νέο GUI για τις ρυθμίσεις της κάμερας! :rant:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#713996 Την έκανα πάλι τη μλκια μου και δίπλα στο ήδη πολύ καλό air 2 ,πρόσθεσα και το αδερφάκι του.
Αυτή τη φορά το απλό και όχι το fly more combo μιας και οι μπαταρίες είναι ίδιες Εικόνα

sony
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#714027 Από Τετάρτη θα υπάρχουν συγκρίσεις ειδικά στο θέμα φωτογραφία που εκεί με νοιάζει περισσότερο

sony
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#714036 Με γεια!
για πες αν αξιζε η αναβαθμιση.... στα χαρτια τουλαχιστον , μικρη η διαφορα στο δικο μου το ματι.
Εκτος και το χρησιμοποιεις επαγελματικα τιποτα
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
KiloMeater έγραψε:Με γεια!
για πες αν αξιζε η αναβαθμιση.... στα χαρτια τουλαχιστον , μικρη η διαφορα στο δικο μου το ματι.
Κοίτα ερασιτεχνικά προς το παρόν .αλλά μου έχουν κάτσει και κάποια επί πληρωμή όπως πχ μια βάφτιση την προηγούμενη βδομάδα και ένα επερχόμενο γάμο

sony
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bujinkan έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Με γεια!
Κοίτα ερασιτεχνικά προς το παρόν .αλλά μου έχουν κάτσει και κάποια επί πληρωμή όπως πχ μια βάφτιση την προηγούμενη βδομάδα και ένα επερχόμενο γάμο

sony

τα βλεπεις Κιλο? κανει τη πλακα του,θα του βγει και τζαμπα το επομενο υπερτουμπανο δρον.
Στην Αυστρια ετσι και χωθεις σε βλεπω με 1000κακι καθε εβδομαδα. :iconcool:
Του χρονου ευκολα τεζλα.
Βιεννη Αθηνα τζαμπαουα :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#714306 Μια βραδυνή να δούμε τι ψάρια πιάνει ο αισθητήρας της μίας ιντσας
2280 iso shutter 1/2Εικόνα

sony
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#714320 Καλή βγήκε :-)
Χωρις ιδιαίτερο άνεμο μπορείς να παίξεις και με 1’’ έκθεση
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#715493 Παρήγγειλα και ένα complete set με Nd φίλτρα της freewell έχει μέσα και 1000ρι και 2000ρο πέρα από 4 8 16 32

sony
Άβαταρ μέλους
By bebes
#715497 Πηρα το drone στη Σαντορίνη μήπως και βγάλω κανα καλό πλάνο.

Απόσο είδα, στην Οια είχε κάποιες πινακίδες που τα απαγόρευαν, δεν ξερω αν ήταν βάσει κάποιου νόμου, ή απλά τις έβαλαν οι κάτοικοι ή η κοινότητα, δεν ασχολήθηκα γιατι έτσι κι αλλιως δεν θα το πετούσα μεσα στον κόσμο.

Δοκίμασα να το σηκώσω σε ενα οινοποιείο που βρίσκεται ακριβώς πάνω απο το λιμάνι.
Εβγαζε μια κόκκινη ένδειξη και δεν το άφηνε να σηκωθεί.
Εκανα update που ζήτησε, απ'οσο καταλαβα ήτα κάτι σαν κανόνες πτήσεις για "ειδικές περιοχές", έδωσα τηλεφωνο να μου στείλουν κωδικό, τίκαρα κάτι κουτάκια οτι συμφωνώ...και σηκώθηκε.

Με το ζόρι πήγαινε στα 30 μέτρα και είχε συνέχεια διακοπές στο σήμα.
Εβγαλα μερικές φωτογραφίες, το βίντεο δεν βγήκε καλό γιατι αργούσαν να φτασουν οι εντολές και στην εικόνα φαινόταν άτσαλες κινήσεις.

Η σύντομη δράση του drone τελέιωσε στο ηφαίστειο.
Επιχείρησα να το σηκώσω εκεί, είχε λιγο αεράκι, με το που πήγε να σηκωθεί έπεσε αμέσως πάνω στην τσάντα μου στο μισο μέτρο.
Ο ενας απο τους 4 κινητήρες πρέπει να πηρε λιγη άμμο μέσα και μπλόκαρε κατευθείαν.
Δεν κατάλαβα αν αυτό έγινε μόλις πηγε να σηκωθεί, ή ηταν αποτέλεσμα της πτώσης.
Εικάζω το πρώτο γιατι το drone χτύπησε κατευθείαν στην τσάντα, ειναι αδύνατο να το παρέσυρε ο αέρας τόσο απότομα.