Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#707798 Διαβλέπω εκνευρισμό Μιχε. Απορίας άξιον γιατί, αφού ως γνωστόν τα κίνητρα σου πηγάζουν από αγνό πόθο για την Αλήθεια.

Εγώ είμαι πιο ρηχός, εύχομαι αργό ψοφο σε όσους η κοσμοθεωρία και η καθε τους ανάσα τους περικλείεται στα στεγανά της κωλοτσεπουλας τους. Αλλά αυτός είμαι εγώ. Άλλοι μπορεί να ενστερνίζονται την άποψη σου, η πανδημία είναι ευκαιρία .
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#707799 Κανένας εκνευρισμός...
Δεν αξίζει άλλωστε!

τελευταία παρατηρώ ότι εύχεσαι συχνά ψόφο... :metalo:
ανεβάζεις τη ποιότητα του φόρουμ η αλήθεια είναι! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#707805 περαστικά για τον αδελφό σου. vmt, από αυτά που έγραψες κατάλαβα ότι πήρε πολύ ιικο φορτίο στη δουλειά του. εάν θέλεις μας λες σε ποιο νοσοκομείο είναι.
προσωπικά έκανα και τη δεύτερη δόση και ομολογώ έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. σκέπτομαι την άλλη βδομάδα να πάω στο νησί για 10 μέρες η σύζυγος δεν έχει κάνει καμία δόση ακόμα σκέπτεται το μονοδοσικο να το κάνει στο νησί εάν μπορέσει. εάν ανοίξουν κανονικά και τα πανεπιστήμια θα μπλοκαριστεί εδώ και δεν το θέλει.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By markvag
vmt έγραψε:Πρώτη φορά γράφω στο forum, αλλά ας καταθέσω κι εγώ την ιστορία μου.. Ακολουθεί σεντόνι..

Μετά από κρούσματα στη δουλειά του & αρνητικό rapid στις 16/04, ο αδερφός μου 49 ετών & χωρίς υποκείμενα νοσήματα, εμφανίζει τα πρώτα ήπια συμπτώματα. Δευτέρα 19/04 ακολουθεί pcr, το ίδιο βράδυ πυρετός 38.6, θετικό αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα. Έως 25/04 ήταν χωρίς πυρετό, πονοκέφαλο, βήχα ή κάτι ανησυχητικό, παρά μόνο κόπωση. Δευτέρα ξεκινά να έχει δύσπνοια, Τετάρτη πέφτει το οξυγόνο του στο 88, εισάγεται στο νοσοκομείο, 2 μέρες πριν τη λήξη της καραντίνας του.
Η εικόνα του κακή, η μία αξονική χειρότερη από την άλλη, Δευτέρα του Πάσχα έχει μια μικρή βελτίωση.
Τρίτη του Πάσχα επιδεινώνεται ξαφνικά & διασωληνώνεται, τις πρώτες μέρες σταθερός, από το περασμένο Σάββατο με μία μικρή επιδείνωση ακόμη.. Έκτοτε είναι σε κρίσιμη κατάσταση, η ιατρική ενημέρωση περιορίζεται σε ένα δίλεπτο τηλεφώνημα κάθε μεσημέρι, συνήθως αποκαρδιωτικό, με τους γιατρούς να τον χαρακτηρίζουν από τα πιο βαριά περιστατικά τους στη ΜΕΘ & να μας συστήνουν μόνο υπομονή.
Ναι, η πιθανότητα κάποιος υγιής να νοσήσει τόσο βαριά και να κινδυνεύει η ζωή του είναι εξαιρετικά χαμηλή, δυστυχώς όμως υπάρχει.. Ζώντας το κάθε μέρα, σας εύχομαι να μην το περάσετε ποτέ. Όσοι μπορείτε να εμβολιαστείτε, κάντε το. Οι υπόλοιποι προσέξτε & μην επαναπαύεστε πως δεν θα σας συμβεί. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας & τους αγαπημένους σας να ζήσουν τόση αγωνία.

Περαστικά στον αδερφό σου, μακάρι να πάει καλά!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#707823 Περαστικά vmt

Μίχο τι παράκρουση είναι αυτή πάλι τώρα ;

Ας ηρεμήσουμε όλοι, όσο γίνεται.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#707839 Για ποια παράκρουση μιλάς?
Ποιός δεν είναι ήρεμος?
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#707841 Περαστικά για τον αδελφό σου vmt. Εύχομαι να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό κοντά σας, γερός και δυνατός!
Άβαταρ μέλους
By vmt
#707867 Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές, αν & δεν γνωριζόμαστε, σημαίνουν πολλά για μένα.
Η ανάρτηση μου δεν έγινε για να ρίξει λάδι στη φωτιά στη διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών, όλοι έχουμε άλλες προτεραιότητες & όλοι θέλουμε τις ζωές μας πίσω.
Η ανάρτηση μου έγινε για να καταδείξει τον κίνδυνο που μπορεί να διατρέξει κάποιος υγιής, τόσο ξαφνικά & απροσδόκητα. Καθώς η κοινωνία μας να μπαίνει σιγά σιγά σε κάποια μορφή κανονικότητας, οι «πειρασμοί» θα είναι πολλοί, δεν πρέπει όμως να εφησυχάσουμε, να θεωρούμε πως όλα πέρασαν & πως είμαστε άτρωτοι.
@ 224v: Ο αδερφός μου νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.
Άβαταρ μέλους
By pro
#707934 Πολλά προβληματικά self test. Έτυχε και σε μένα, 2 θετικά στην κόρη μου και μετά αρνητικό μοριακό. Τσάμπα αγχος και 50 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#707990 Τώρα που για να μπούμε στο πλοίο και όσοι δουλέυουμε, έχουν να γίνουν δηλώσεις μαϊμού...
Τελευταία επεξεργασία από MIXOStsi και 13 Μάιος 2021, 09:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
vmt έγραψε:Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές, αν & δεν γνωριζόμαστε, σημαίνουν πολλά για μένα.
Η ανάρτηση μου δεν έγινε για να ρίξει λάδι στη φωτιά στη διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών, όλοι έχουμε άλλες προτεραιότητες & όλοι θέλουμε τις ζωές μας πίσω.
Η ανάρτηση μου έγινε για να καταδείξει τον κίνδυνο που μπορεί να διατρέξει κάποιος υγιής, τόσο ξαφνικά & απροσδόκητα. Καθώς η κοινωνία μας να μπαίνει σιγά σιγά σε κάποια μορφή κανονικότητας, οι «πειρασμοί» θα είναι πολλοί, δεν πρέπει όμως να εφησυχάσουμε, να θεωρούμε πως όλα πέρασαν & πως είμαστε άτρωτοι.
Κάνα νεο από τον αδερφό σου ...? Γρήγορα να το περάσει και να βγει εύχομαι

sony
Άβαταρ μέλους
By 224v
#707994 ο ερυθρός Σταυρός είναι. εγγύηση για τους ασθενείς, τους φροντίζουν σε πολύ καλό βαθμό. εύχομαι και πάλι περαστικά του. εξ ίσου καλό για βαρειές περιπτώσεις το Σωτηρία.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
MIXOStsi έγραψε:Τώρα που για να μπούμε στο πλοίο και όσοι δουλέυουμε, έχουν να γίνουν δηλώσεις μαϊμού...

Γι'αυτό το λένε ατομική ευθύνη.

Κοινώς μας αφήνουν στο έλεός μας.
Άβαταρ μέλους
By vmt
bujinkan έγραψε:
vmt έγραψε:Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές, αν & δεν γνωριζόμαστε, σημαίνουν πολλά για μένα.
Κάνα νεο από τον αδερφό σου ...? Γρήγορα να το περάσει και να βγει εύχομαι

sony

Δυστυχώς ο αδερφός μου κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#708110 Να φροντίσει το κράτος να μπορεί ο πολίτης να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του!
Ούτε self tests βρίσκεις εύκολα ΚΑΙ πρέπει να το πληρώσεις...

Μλκια ολκής πάλι!