otso έγραψε:mjacob έγραψε:corsair έγραψε:Χάρτη θησαυρού θές ή καμιά πλαστή διαθήκη? Γιατί διαφορά υπάρχει σε αυτα...
Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά![]()
ωραιο
περα απο την πλακα καμμια ιδεα; corsair εσυ που φτιαχνεις πλαστες διαθηκες πως κανεις να φαινεται το μελανι παλιο;
χθες ειπα να ανεβω να σε κερασω( ειδα και κατι οσε εισητηρια 9ε ) ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ με ειρωνευεσαι .τωρα αν πω οτι θελω να ανεβω να σε δειρω αυτοι ειναι ικανοι να με διαγραψουν .
αποκριες ρε.
Μη χαλας λεφτ στον κορσε, οτι και να κανεις στενος θα ειναι
Δικομασε αν μπορεις αμπουλα απο πενα, (πουλανε στα βιβλιοπωλεια) που θα βαλεις μεσα οινοπνευμα με συριγγα για να αραιωσει
δεν το εχω δοκιμασει προφανως, ιδεα της στγμης . οι πιθανοτηες να τα κανεις πουτανα ειναι μεγαλε, ευτυχως που εισαι σε εξοχη.
g47 έγραψε:trident1971 έγραψε:PeterPan έγραψε:g47 έγραψε:Ειναι νομιμη η πωληση μεμονωμενων κομματιων που αποτελουν μερος πολυσυσκευασιας και αναφερεται ρητα πανω στη συσκευασια του προιοντως οτι δεν πωλούνται μεμονωμενα?προφανώς όχι αλλά το κάνουν πολλά μπακάλικα :-)
Sent from space >
Η γνωμη μου για το θεμα, (περα απο το χαβαλε στον g47) ειναι οτι η ταμπελιτσα "να μη πωλειται ξεχωριστα" εχει να κανει με την συμφωνια/προσφορα/προωθητικη ενεργεια μεταξυ πχ της 3Ε και του μεγαλου σουπερμαρκετ, που περιεχει ειδικα για το bundle εκπτωσεις αρχικες, εκπτωσεις επι του τζιρου και διαφορα αλλα που απαντωνται στη λιανικη (πχ "βαλτο στο μεγαλο χωρο πριν τα καροτσια για να το παρουν = -1% επι του τζιρου που θα το παρεις σε κουτακια 330ml".
Τα μπακαλικακια και οι ψιλικατζηδες στις γειτονιες πολυ συχνα αγοραζουν τα προιοντα που μεταπωλουν απο το σουπερμαρκετ, αντε κανα ΜΑΚΡΟ, και οχι απο καβα/μεγαλοδιανομεα, αρα δεν δεσμευονται απο την αρχικη συμφωνια που ελεγε "αυταπανε πακετο 2, μη τα σπασεις", δεν "την κληρονομουν".
Οποιος merchandiser ή πιο κοντινος σε τετοια θεματα, ας διορθωσει.
Γεμιστα Παπαδοπουλου πηρα μιας και ηρθα Ελλαδα, φορτωνω για να παρω στο νησι.![]()
Ακριβως κατι τετοιο σκεφτηκα αλλα το θεμα ειναι οτι το κανει μεγαλο σουπερμαρκετ της Πατρασ σε πανω απο 5 (!!) ειδη προιοντων και απ'οτι μου ειπαν οι δικοι μου, συστηματικα. Μου χτυπαει πολυ ασχημα αν απλα ανοιγει τις συσκευασιες που αγοραζει πιο φτηνα για extra κερδος και πιανει εμας κοροιδα.
αμα η τελικη τιμη ειναι ιδια και μικροτερη με την κανονικη εκτος προφορας, μη γκρινιαζεις. απλα να βγαλει κατι παραπανω, στην τελικη υπαλληλους ταϊζει. η τελικη τιμη σε νοιαζει , οχι το ποσα βγαζει ο αλλος.