kovathe έγραψε:Ωραία ιστορία όντως και η περιγραφή, αλλά ρε φίλε.... τετοιο συστημα για να ακούς Καρρά??Ελα ντε;
< >
Αφού αρκεί να γυρίσεις τερμα τα μπάσα και να βγάλεις όλα τα πριμα.

Redmi Note 8 Pro
Fiat Panda 7,6l/100km
kovathe έγραψε:Ωραία ιστορία όντως και η περιγραφή, αλλά ρε φίλε.... τετοιο συστημα για να ακούς Καρρά??Ελα ντε;
< >

kovathe έγραψε:Ωραία ιστορία όντως και η περιγραφή, αλλά ρε φίλε.... τετοιο συστημα για να ακούς Καρρά??Κι όμως αν και πολύ λίγα τραγούδια του αηδονιού μπορώ να ακούσω λίγη σημασία έχει τι ακούς. Αν είναι καλή ηχογράφηση το καλό σύστημα μετράει ό,τι κι αν ακούς. Γιατί ως γνωστόν περί γούστου κολοκυθόπιτα.
Οπότε συνεχίζω ομαδοποιώντας χρονικά αλλά και θεματικά διάφορα καλούδια που έχω πάρει κατα καιρούς.
που έπινε κάτι κρασιά εκεί γύρω για δεύτερη γνώμη και ξεκινάμε...
συμφώνησε για τη βελτίωση (μπορεί να έπαιξαν το ρόλο τους και τα κρασιά), εγώ δεν μπορούσα να αντισταθώ στην ιδέα ενός ακόμη μαύρου κουτιού, οπότε έκλεισε η αγορά. Μαζί με το Flatcap πήρα και ένα ζευγάρι καλώδια Linn K20 (πρακτικά ίδια με τα παλιά καλώδια NACA4 της Naim), γιατί οι Γερμανοί μου είχαν δώσει ότι είχαν εύκαιρο εννοείται.
ώρα για μετακομίση σε μεγαλύτερο σπίτι. Επιτέλους να πάρουν ανάσα τα ηχεία. Σύντομα βρέθηκε το διαμέρισμα με το γνωστό τζάκι και σε λίγο καιρό το ...αηδόνι ελάλησε στο φυσικό του χώρο. Το νούμερο ένα είναι να ταιριάξουν τα ηχεία με το δωμάτιο, αλλιώς χάνουμε το χρόνο μας, τα λεφτά μας κλπ κλπ.

!

dimik έγραψε:Εύγε... και audiophile και ποδολαγνος, μερακλής, φαίνεται ότι μένει από το HiFi τα σπρώχνεις σε παπούτσια
... Πάντως το budget σε HiFi και παπούτσια/τσάντες/φορέματα είναι συγκρίσιμο...
21 quadra έγραψε:Καλός ο Καρράς αλλά τα τέστ στα μηχανήματα γίνονται με ακουστικά όργανα και γυναικείες φωνές πχ, αν τώρα το έργο έχει να πεί και κάτι ή να φορτίσει και το συναίσθημα, ακόμα καλύτερα.
aldo έγραψε:Καλησπέρα. Μήπως έχει κανείς κάποια εικόνα για το τι λένε τα παρακάτω ηχεία?Δεν ψάχνεις και για κανένα τεστ.
https://www.project-audio.com/en/produc ... er-box-10/
Σαν μικρά δεν είναι για να έχουν απόκριση στα 50Hz?
aldo έγραψε:thx, θα προσπαθήσω να τα ακούσω...Και να τα δεις κι από κοντά, να τα πιάσεις, να δεις υλικό φινίρισμα κλπ, το ηχείο είναι και έπιπλο.
aldo έγραψε:Καλησπέρα. Μήπως έχει κανείς κάποια εικόνα για το τι λένε τα παρακάτω ηχεία?
https://www.project-audio.com/en/produc ... er-box-10/
Σαν μικρά δεν είναι για να έχουν απόκριση στα 50Hz?
SIHCTR έγραψε:
Το επιπλάκι κατέφθασε έγκαιρα πριν τρέχουμε στις κλινικές, και στήθηκε ράφι ράφι (πολύ βολικό για να μπουν και τα καλώδια με μία άνεση). Αν υπήρξε πραγματική διαφορά στον ήχο... θα σας γελάσω! Τουλάχιστον ένα λιγότερο πράγμα να τριβελίζει το OCD μου... Και κάπως έτσι φτάσαμε κάπου εδώ:
. Γιατί δεν το ντύνεις μ'ένα MDF ;
O Hamilton γιατί δεν έκανε δεύτερη προσπάθεια στο[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]