1880kg Ζυγισαν το Mondeo
(μαζί με τον οδηγό)
Και με αστείο κόστος, 2 ευρώ το ζύγισμα κάνει στην πλάστιγγα, και υπάρχουν παντού. Σαπό
Η Porsche το παίζει τρελίτσα με το νεο Macan αλλά μάλλον θα
γίνει ήσυχα η διόρθωση.
drdino έγραψε:angelosf έγραψε:Focusman91 έγραψε:Λοιπον μετα το συμπληρωμα λαδιου ολα καλα. Αποψε το βραδυ ομως, το Φιεστακι, μου εδειξε οτι η μπαταρια του φτανει προς το τελος της... Γυρνωντας σπιτι αφησα ενα φιλο μου, και εσβησα κινητηρα. Ειχα ανοιχτο bluetooth, αλαρμ, φωτα και ειχα ξεχασει ανοιχτο και το καλοριφερ. Ε μετα πηγα να βαλω μπροστα και τρελαθηκε. Βαρεσε συναγερμος, ανοιξαν υαλοκαθαρισηρες κλπ. Ε ηρθε η οδικη βοηθεια κι εβαλε το χερακι της. Με την πρωτη πηρε αλλα το μηνυμα εληφθη.
Νομίζω πάνω κάτω μαζί δεν τα είχαμε πάρει τα Fiesta; Η δική μου μπαταρία φαίνεται να βαστάει ακόμη, τον Ιούλιο μετά από 6 μήνες ακινησίας πήρε μπρος με την πρώτη. Χα, για να δούμε πάλι τα χριστούγεννα κάθεται από το καλοκαίρι. Μου έλειψε.
6 μήνες χωρίς να πάρει μπροστά ποτέ και με την μπαταρία συνδεδεμένη; Με πλουτώνιο είναι η μπαταρία;
Χθες ξαναέβαλα μπρος το Fiesta μετά από μέσα Ιουλίου. Πάλι η μπαταρία μια χαρά
.Πάντως για κάποιο λόγο την πρώτη φορά δεν ξεκλείδωνε έπρεπε να ξεκλειδώσω με το κλειδί.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.

Εσκασε μύτη το νέο Mondeo στην Ελλάδα!!
.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.