Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#51408 Βάλε του λίγο wd-40 Και θα στρώσει.
Άβαταρ μέλους
By famas
#51428 Στα mk2 ολος ο μηχανισμος που ανοιγει το καπο ειναι πλαστικος, οποτε αν εχει φαγωθει το δοντακι δεν μπορουν να γινουν πολλα πραγματα. Του DAP ειναι mk1 βεβαια...
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#51541 Δε ξερω δε μου εχει σκαλωσει ποτε αυτη η κλειδωνια. Απλα ριχνω λιγο wd-40 μεσα στη κλειδωνια καθε 2 χρονια και μεχρι ωρας ειναι κομπλε!
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#53077 Σουηδικό περιοδικό δείχνει ότι το νέο Ford Mondeo και η Mercedes C-Class είναι κατά 279 και 245 κιλά βαρύτερα απ’ότι ανακοινώνονται
1880kg Ζυγισαν το Mondeo :dizzy: (μαζί με τον οδηγό)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#53169 Υπάρχουν διάφοροι τρόποι μέτρησης βάρους: Dry, kerb, EU. Δεν μας λέει απολύτως τίποτα αυτό το βιντεάκι και το χειρότερο είναι ότι βγάζει και συμπέρασμα ότι είναι επικίνδυνο! :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#53177 Οι τροχοι ακουμπάνε στους θόλους όταν το φορτώσεις στο μέγιστο επιτρεπόμενο. :lol: :lol:
:s_crazy
Άβαταρ μέλους
By dstou
#53179 Έκαναν το ίδιο και με άλλο αμάξι, Μερσεντέ C wagon, και το εργοστάσιο αναδιπλώθηκε και θα ανακοινώσει τα σωστά νούμερα. Εύγε πάντως στους τύπους, κάνουν και κάτι διαφορετικό από το να αναπαράγουν τα πρες κιτ κιτ και τα τσιτάτα του τμήματος μάρκετιγΚ που εφαρμόζουν οι άλλες πρωκτοφυλλάδες.
Και με αστείο κόστος, 2 ευρώ το ζύγισμα κάνει στην πλάστιγγα, και υπάρχουν παντού. Σαπό :s_howdy :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#53779 Εχουν κανει καλή δουλειά , Ford,Mercedes,Honda ,Jeep συμμορφώθηκαν.
Η Porsche το παίζει τρελίτσα με το νεο Macan αλλά μάλλον θα
γίνει ήσυχα η διόρθωση.
Άβαταρ μέλους
By angelosf
drdino έγραψε:
angelosf έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Λοιπον μετα το συμπληρωμα λαδιου ολα καλα. Αποψε το βραδυ ομως, το Φιεστακι, μου εδειξε οτι η μπαταρια του φτανει προς το τελος της... Γυρνωντας σπιτι αφησα ενα φιλο μου, και εσβησα κινητηρα. Ειχα ανοιχτο bluetooth, αλαρμ, φωτα και ειχα ξεχασει ανοιχτο και το καλοριφερ. Ε μετα πηγα να βαλω μπροστα και τρελαθηκε. Βαρεσε συναγερμος, ανοιξαν υαλοκαθαρισηρες κλπ. Ε ηρθε η οδικη βοηθεια κι εβαλε το χερακι της. Με την πρωτη πηρε αλλα το μηνυμα εληφθη. :sorry:

Νομίζω πάνω κάτω μαζί δεν τα είχαμε πάρει τα Fiesta; Η δική μου μπαταρία φαίνεται να βαστάει ακόμη, τον Ιούλιο μετά από 6 μήνες ακινησίας πήρε μπρος με την πρώτη. Χα, για να δούμε πάλι τα χριστούγεννα κάθεται από το καλοκαίρι. Μου έλειψε.

6 μήνες χωρίς να πάρει μπροστά ποτέ και με την μπαταρία συνδεδεμένη; Με πλουτώνιο είναι η μπαταρία;

Χθες ξαναέβαλα μπρος το Fiesta μετά από μέσα Ιουλίου. Πάλι η μπαταρία μια χαρά :yahoo: .
Πάντως για κάποιο λόγο την πρώτη φορά δεν ξεκλείδωνε έπρεπε να ξεκλειδώσω με το κλειδί.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#55368 5-6 μήνες με συνδεδεμένη την μπαταρία does not compute. Κάτι σου κρύβουν. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#70417 Εικόνα

Εσκασε μύτη το νέο Mondeo στην Ελλάδα!!

.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#70594 Έχω την εντύπωση πως το νέο Mondeo το είχανε και στην ΔΕΘ
Άβαταρ μέλους
By drdino
#70599 Το σενταν, το estate πήρε σχετικά πρόσφατα το ok to buy.