Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Corto Maltese έγραψε:Εγω ξέρω ότι φέτος τελικό και του χρόνου Ευρώπη θα παίζουμε. Αν είναι τυχερή η χανουμ μπουρέκ και εξασφαλίσουμε νωρίς και την άνοδο, ίσως να την αφήσουμε να τερματίσει πρώτη στα πλέι οφφ για να μην κλαίει

Αν και άλλοι έχουνε τη χάρη του γαύρου του Βορρά, μάλλον κι εσείς δεν είστε καλύτεροι. Μία στις δύο κουβέντες για την ΑΕΚ.
Σεβόμαστε τους οπαδούς, αλλά δυστυχώς είστε ανύπαρκτοι...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#70535 http://luben.tv/blogosphere/abaluben/49521/

Oi καλυτεροι πελατες ειστε αεκακια (καλυτεροι κι απ τα βαζελια).....
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#70559 πωπωπωπωπω τι καύλα το τελευταίο βίντεο με τα πέναλτι και τον Αντώναρο να τους δείχνει τη ..φανέλα του στο τέλος. Πίστεψαν τα χανουμάκια ότι μπορούσαν να πάρουν το κύπελλο από τον αιώνιο επιβήτορα τους. ααπαπαπαπαπαπα
Πριαπισμός! Πως θα κοιμηθώ μπρούμυτα το βράδυ ρε γμτ;;;;; :help:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Bayern7 έγραψε:πωπωπωπωπω τι καύλα το τελευταίο βίντεο με τα πέναλτι και τον Αντώναρο να τους δείχνει τη ..φανέλα του στο τέλος. Πίστεψαν τα χανουμάκια ότι μπορούσαν να πάρουν το κύπελλο από τον αιώνιο επιβήτορα τους. ααπαπαπαπαπαπα
Πριαπισμός! Πως θα κοιμηθώ μπρούμυτα το βράδυ ρε γμτ;;;;; :help:

Ποιος Αντώναρος? Ο πουτάνας γιός της Ριζούπολης? Ρε πάρτε το χαμπάρι. Είστε αστείοι οπαδοί. Έχετε κάνει ίνδαλματά σας τους γενίτσαρους τύπου Αντώναρου, Αλεξανδρή, Μανωλά. Ιστορία δικιά σας δεν έχετε. Μόνο ρουφιανιά και πουστιά. Οι μεγάλοι σύλλογοι δε γράφουν ιστορία με γενίτσαρους για παίκτες, με κλεμμένα πρωταθλήματα, κερδισμένα παιχνίδια με στημμένους παίκτες τύπου Σαχα και με του κώλου οπαδούς που είναι υπερήφανοι γι'αυτά. Απλά δεν υπάρχετε...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#70832 ε? σε έχασα mike, ο juniorgt φαντάζομαι αναφέρεται στο 6-0, κι εγώ στο 4-0 με τα δαχτυλάκια του τσιφούτη του ρίμπο, που κολλάει ο Βόλος?
Άβαταρ μέλους
By Chris
#70836 Α αυτό :lol:

Και τι με νοιάζει εμένα τι στήνει ο 6ος με τον 14ο? Ολυμπιακός είμαι

edit Τώρα έβλεπα βιντεάκι με τα γκολ :s_rofl :s_rofl :s_rofl να σε περνάει ο μάριο ο μπρέσκαμ 23 στο σπριντ, αξία ανεκτίμητη

"Καθαρή ΑΕΚ" :innocent:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Chris έγραψε:Α αυτό :lol:

Και τι με νοιάζει εμένα τι στήνει ο 6ος με τον 14ο? Ολυμπιακός είμαι

edit Τώρα έβλεπα βιντεάκι με τα γκολ :s_rofl :s_rofl :s_rofl να σε περνάει ο μάριο ο μπρέσκαμ 23 στο σπριντ, αξία ανεκτίμητη

"Καθαρή ΑΕΚ" :innocent:

Σταμάτα αστείε οπαδέ του κώλου! :s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
kovathe έγραψε:http://luben.tv/blogosphere/abaluben/49521/

Oi καλυτεροι πελατες ειστε αεκακια (καλυτεροι κι απ τα βαζελια).....

Και κλάαααααααμα η κούλα...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#70862 Ο μπρέσκα στα 36 του και με 3 πίτα γύρω απόλα στο στομάχι ρίχνει 2 καρότσες στον 25χρονο καράμπελα :s_rofl

@juniorgt σοβαρά τώρα. Γράφεις όπως θα έγραφε ο Τσουκαλάς της ΑΕΚ, σε 2ο πληθυντικό, εμείς αυτό, εσείς έτσι, σας κατουράμε, δεν έχετε λαό, ιστορία, πουστιά κλπ κλπ. Μας βλέπω σε λίγο να μετράμε ποιοι έχουν τρέξει τα περισσότερα χιλιόμετρα και ποιοι έχουν κάψει περισσότερα μηχανάκια. Προφανώς αυτό δεν είναι ποδοσφαιρική κουβέντα, γι αυτό και αναγκάζομαι να σου απαντήσω σε αυτό το στυλ, αυτό που θέλω να σου δείξω μέσω του δουλέματος όμως είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΑΔΑ, στην Ελλάδα είσαι, deal with it.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Chris έγραψε:Ο μπρέσκα στα 36 του και με 3 πίτα γύρω απόλα στο στομάχι ρίχνει 2 καρότσες στον 25χρονο καράμπελα :s_rofl

@juniorgt σοβαρά τώρα. Γράφεις όπως θα έγραφε ο Τσουκαλάς της ΑΕΚ, σε 2ο πληθυντικό, εμείς αυτό, εσείς έτσι, σας κατουράμε, δεν έχετε λαό, ιστορία, πουστιά κλπ κλπ. Μας βλέπω σε λίγο να μετράμε ποιοι έχουν τρέξει τα περισσότερα χιλιόμετρα και ποιοι έχουν κάψει περισσότερα μηχανάκια. Προφανώς αυτό δεν είναι ποδοσφαιρική κουβέντα, γι αυτό και αναγκάζομαι να σου απαντήσω σε αυτό το στυλ, αυτό που θέλω να σου δείξω μέσω του δουλέματος όμως είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΑΔΑ, στην Ελλάδα είσαι, deal with it.

Και αν υπάρχει σίγουρα δεν είναι η Κούλα...