Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:Η νέα έρευνα του ECDC δείχνει ότι ο κίνδυνος νοσηλείας σε ΜΕΘ είναι τρεις φορές μεγαλύτερος για όσους προσβάλλονται από τις τρεις διαδεδομένες παραλλαγές του νέου κορωνοϊού.

Το αποτέλεσμα ήταν πως για όσους είχαν προσβληθεί από στέλεχος με παραλλαγή του ιού ο κίνδυνος νοσηλείας ήταν 1,7 φορά μεγαλύτερος για το βρετανικό στέλεχος, 3,6 φορές μεγαλύτερος για το νοτιοαφρικανικό και 2,6 φορές από το βραζιλιάνικο, σε σύγκριση με όσους δεν έφεραν μεταλλαγμένο στέλεχος.

Ο κίνδυνος νοσηλείας στη ΜΕΘ για τους φέροντες μεταλλαγμένο στέλεχος ήταν κατά 2,3 φορές μεγαλύτερος για το βρετανικό, 3,3 για το νοτιοαφρικανικό και 2,2 για το βραζιλιάνικο, σε σύγκριση με τους ασθενείς που έφεραν ιό χωρίς μετάλλαξη.
https://www.in.gr/2021/04/28/b-science/ ... allakseis/

Είχε δίκιο ο Τούρκος. εδώ το ακούσατε πρώτοι :rtfm:

Αν έχεις εμβολιαστεί;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#705373 Αν έχεις εμβολιαστεί εξακολουθείς να είσαι καλυμμένος σε μεγάλο βαθμό.

"Σύμφωνα με τους συντάκτες της σχετικής έκθεσης, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα, τα ευρήματα υπογραμμίζουν τον αυξημένο κίνδυνο για σοβαρή νόσηση σε ασθενείς με παραλλαγές της Covid-19.

Προτείνουν την ανάγκη ταχείας επίτευξης υψηλών επιπέδων εμβολιαστικής κάλυψης, σε συνδυασμό με συνεχή τήρηση μέτρων Δημόσιας Υγείας."
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#705386 Ντιπ μαλάκες που κρατάνε τα sms με ανοιχτή εστίαση...
Έτσι κι αλλιώς δεν ελέγχει κανείς, απλά για τα μάτια του κόσμου...

Σε όσους λένε ότι δεν θα ρθουν τουρίστες, επειδή θα έχουμε κρούσματα, θανάτους κλπ, να πάρετε αλεξίπτωτο... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Serf
Anonymous Founder έγραψε:Το ίδιο κι εμείς. Αφού πρώτα απ όλα δεν υπάρχει κανείς να ελέγξει, άρα ποιος ο λόγος;
Μια από τα ίδια. Έχω σταματήσει να στέλνω. Προφανώς, δεν πάω και σε υποψήφια για γενικό έλεγχο σημεία, βλ. πλατείες, κτλ.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#705449 Επειδη δεν υπάρχει λόγος...
Δεν έχει νόημα. Καμία χρησιμότητα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#705451 Και αν πέσεις σε κάναν περίεργο προτιμάς να δώσεις 300;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#705454 Ακριβώς. Από το να πέσω στην περίπτωση να πληρώσω κερατιατικα στο τσίρκο, καλύτερα να στέλνω το μνμ.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#705456 Για μενα ένα κλικ είναι άλλωστε, έχω φτιάξει εφαρμογή. Όχι δεν την έχω βάλει στο play store. Στο επόμενο lockdown ίσως.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
Dimitris_P έγραψε:Για μενα ένα κλικ είναι άλλωστε, έχω φτιάξει εφαρμογή. Όχι δεν την έχω βάλει στο play store. Στο επόμενο lockdown ίσως.

Υπάρχει ούτως ή άλλως.
https://www.google.com/search?q=13033+% ... e&ie=UTF-8
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#705458 Το ξέρω, ήθελα να φτιάξω κάτι δικό μου στα μέτρα μου.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#705464 Ούτε σε περίεργο, ούτε σε νορμάλ πέφτω....
Επίσης δεν έβγαλα και καινούργια βεβαίωση κίνησης...